Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 038
  • 745
  •   2
Отговори
# 360
  • Varna
При мен когато съм била бремена и когато не съм била са били верни.

# 361
16-20 г.с. е най-удобна за 4Д ехография. Бебето все още не е запълнило матката и ще имаш възможност максимално да се насладиш на момента. Трябва обаче вече да си запишеш час. ФМ преди това правили ли сте? В "Авис Медика" не знам колко е прегледа, но цените на 4Д са в порядъка на 60-80 лв. Има значение дали ще искаш и клип с бебето. Басейна май не е добър вариант предвид факта, че водата не се сменя ежедневно (или поне не навсякъде) и е бъкана с химикали.  За морето проблем няма. Трябва да спазваш условието да избягваш часовете с най-силно слънце, а през другото време да не излагаш корема си на пряка слънчева светлина.
Моето бебе го усетих 20-21 г.с. Има значение предлежанието на плацентата, чувствителността на майката както и нейните килограми, а вероятно и други неща. Най-често за първа бременност пише, че движенията на плода се улавят м/у 18 и 22 г.с. Ако не ме лъже паметта. Лека бременност.

# 362
.... Та въпроса ми  е дали е възможно да съм бременна, тъй като имам много обилна овулация, а този месец  нямам.

Shocked

Основно това ме затруднява да ти отговоря.
При обилна овулация обикновено е трудно да се каже бременна ли си или не си.  Whistling
Но аз все пак ще рискувам - моето мнение е, че или си бременна, или не си.

# 363
Момичета,аз по принцип съм малко смотана,та какво ще рече ''обилна овулация''? newsm78

# 364
А, тази последната част с обилната овулация някак ми е убягнала. newsm78

# 365
Здравейте от ново. Много благодаря на всички ви за подкрепата Simple Smile дано всичко е наред. Ами ако просто околоплодното сакче не се запални и просто е фалшива бременност? Дали има такава опция?

# 366
При фалшива бременност плоден сак отсъства. Спинкай спокойно!

# 367
...

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 16:49 от brawn

# 368
Ще пробвам да не мисля за това, въпреки че ми е малко трудно Simple Smile другата седмица в понеделник ми е прегледа. Веднага като мине и имам инфо ще пиша пак

П.С. но интерестно защо изобщо не ми се яде, а докторката ми каза че киселините ще продължат поне до 3тия месец, както и останалите симптоми

# 369
с клипче сигурно е по-скъпо,а аз ли трябва да си нося нещо за запис?ФМ не съм правила,задължително ли е?

# 370
А, тази последната част с обилната овулация някак ми е убягнала. newsm78

Че ти си изпуснала най- важното.   Mr. Green

# 371
Ще пробвам да не мисля за това, въпреки че ми е малко трудно Simple Smile другата седмица в понеделник ми е прегледа. Веднага като мине и имам инфо ще пиша пак

П.С. но интерестно защо изобщо не ми се яде, а докторката ми каза че киселините ще продължат поне до 3тия месец, както и останалите симптоми
Абе стига с тия симмптоми!!! Две бременности до 6м нямах симптоми.Чак след това започна да ми расте корем,киселини,подути крака и т.н. неразположения.Апетитът си ми беше = на без бременност.

# 372
На всеки един от тях пише колко % можеш да му вярваш.  Wink

# 373
По принцип, когато изведнъж напрежението в гърдите изчезне (както и останалите симптоми), би могло да става дума за започващ аборт.
Не е зле да отидеш още сега на лекар, а да не чакаш до следващия понеделник.
Поне аз бих отишла.
Ако не отидеш, следи за зацапващо течение, прокървяване и/или други подобни симптоми.
Успех!

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 16:34 от Г-жа Безгрешната

# 374
10 лв е клипчето, диска е от тях. Във Варна беше 70 лв без диск, 80 лв с диск. Правят се три ФМ. Задължителни не знам дали са. Така или иначе сега ще огледат органите на бебенцето.

Общи условия

Активация на акаунт