Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 030
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, искам да попитам до колко тестовете за бременност са верни, защото когато бях на гинеколог ми казаха, че имам силно увеличена лигавица, а корема ми се надува като за 2-3 месец  Shocked, а тестовете все ми показват, че не съм бременна. Постояно ми се гади и и имам нещо като менструални болки но само на моменти  Thinking
Колко дни ти е закъснението ? Тестовете за бременност отчитат над определени стойности на хормона ЧХГ ако има бременност , но на седмица закъснение би трябвало да отчете ?! Както момичетата са те посъветвали найточен е кръвния тест , който се прави около датата на МЦ . Успех  Peace

# 376
А, тази последната част с обилната овулация някак ми е убягнала. newsm78

Че ти си изпуснала най- важното.   Mr. Green

JoyСтига, бее Mr. Green
В такъв случай е рано за тест!Изчакай си датата на МЦ и си направи тест,за най-сигурно кръвен.

# 377
Околоплодното сакче не е било празно , най-вероятно лекарката е имала предвид че все още няма пулс , пулса на ембриона се долавя след 6 г.с. и най-вероятно на следващия преглед ще чуете сърчицето на бебчето . Симптомите не са ориентир , при някои жени ги има , при други ги няма , не се вглеждай в тях особено . Успех на прегледа  Peace

# 378
Май стана някаква каша, забъркана от Ан- чето, със съставки от 2- 3 теми накуп. Mr. Green  hahaha

# 379
  • София
Тъй, тъй, виновата Simple Smile

# 380
А, аз много силно се притесних, че съм развила старческа деменция в по-ранни срокове от описаните. От 5 минути не мога да разбера кое, къде и по какъв повод съм писала. Mr. Green

# 381
правих си тест, но е отрицателен, а и е още рано за тест.

# 382
Рано е, да. Няма тест, който може да ти отчете бременност 10 дни преди предполагаемата дата на цикъла.

# 383
Здравейте,
Имам едно съмнение и ако някой може да ми помогне ще съм много признателна.М ми свърши на 1 август и два дни след това започна да ми прилошава, отначало си помислих, че е от жегите които настъпиха напоследък, но това продължава вече седмица и отгоре, даже започна да ми се гади и да ми се ядат неща които досега въобще не съм изпитвала желание да ям.Днеска  си направих тест, но се оказа отрицателен.Знам че е рано за тест но просто не можах повече да чакам, записах си час при гинеколог за четвъртък, но просто искам мнение, според вас възможно ли е да се е случило чудото.

# 384
1.Във форума има 1000000000 такива теми.
2.Ако си имала до 1-ви август цикъл и е бил нормален е адски рано за симптоми.
3.Тест за бременност се прави не като ти свърши,а след евентуално закъснение.
Да обобщим:Дори и да има нещо е рано за симптоми и за тест,а за преглед е мнооооого рано.
Изчакай поне да ти закъснее.

# 385
Мензисът ти е свършил на 1-ви Август, сега сме 10-ти, не разбирам как очакваш да си бременна  Thinking И тест си направила...не знам, то най-вероятно сега ти е овулацията, за каква бременост и прилошаване говориш Confused

# 386
  При болезнените контракции- освен болката(боли ме кръста и/или ниско долу), усещали се самото стягане на корема или не?

ivelina_d, много е рано за каквито и да е било симптоми както и за преглед. Изчакй си датата, знам че е трудно ама няма начин.

# 387
  При болезнените контракции- освен болката(боли ме кръста и/или ниско долу), усещали се самото стягане на корема или не?....

Разбира се, че се усеща възможно е. Има по-силни контракции, има по-слаби - все е контракции и подготовка за предстоящото раждане. Дано да е леко и успешно Hug!

# 388
  Мерси много. Питах защото освен болката самото стягане на корема не го усещам, но като го пипна когато усетя болката е доста твърд.

# 389
  • sofia
втвърдява се рязко корема

Общи условия

Активация на акаунт