Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 015
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Ако нямаш болезнени контракции, самото втвърдяване не е болезнено.

# 391
  • Варна
  При болезнените контракции- освен болката(боли ме кръста и/или ниско долу), усещали се самото стягане на корема или не?

Не е задължително. При мен болките бяха доста силни като при бъбречна криза, стягане на корема не усетих, но гинеколожката ми като го пипна каза че е доста твърд, и че имам контракции.

# 392
при контракциите корема се стяга, при мен не беше болезнено изобщо, а кръстът ме болеше почти постоянно...

# 393
Здравейте Simple Smile
в 8+4 г.с. съм и ми изписаха утрогестан 2 сутрин перорално и 2 вечер вагинално + 4х2 но-шпа, поради леко кафеникаво течение, нямам отлепване или нещо друго. В листовката обаче пише, че утрогрстан в 1во тримесечие се прилага САМО вагинално!
Моля, ако има мами, които са пили това лекарство в 1ви триместър да споделят тяхната схема!

Аз съм в 9 г.с. съм и ми изписаха утрогестан 1 сутрин, 1 на обяд и 1 вечер вагинално. Приемам го вече 7 дни но за сега няма ефект. Лекарката не ми каза колко дни се приема. В момента е отпуска и не мога да и се обадя. Просто не знам колко дни се приема.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 14:00 от AnMary

# 394
Здравейте,
в 9 месец съм вече и колкото повече наближава термина ,толкова повече се шашкам.
Уж бях спокойна изчетох какво ли не по форумите , но нещо ме хваща много страх.
Това ми е първа бременност и всичко ми е непознато.
Ще се радвам ако ми пишат майки в моето състояние и такива които са минали по този път.
Как се справихте с неприятното чакане през 9 месец.

# 395
  • sofia
да ти кажа, аз в 9мес нямах търпение да дойде момента бебето да се роди, не можех да спя, тежко ми беше, отврат! мога да ти кажа, че няма как да НЕ разбереш , че раждаш, така, че споко

# 396
Спешно ми трябва номер на някой гинеколог в надежда обеля или наоколо

# 397
От  вчера усещам едно придърпване ниско дол и тежест в стомаха, а днес се събудих с ужасно главоболие. Не знам дали не е още рано за такива признаци или си втълпявам……оффффф и аз не знам,  Cry много съм се вманиачила и само за това мисля  newsm78 , а знам че не трябва.

# 398
Здравейте,
в 9 месец съм вече и колкото повече наближава термина ,толкова повече се шашкам.
Уж бях спокойна изчетох какво ли не по форумите , но нещо ме хваща много страх.
Това ми е първа бременност и всичко ми е непознато.
Ще се радвам ако ми пишат майки в моето състояние и такива които са минали по този път.
Как се справихте с неприятното чакане през 9 месец.

И аз съм в 9-тия и аз съм шашната, споко  Grinning по цяла нощ сънувам раждания, бебета и т.н. Да не говорим, че се чувствам като 2 торби с цимент и заради жегите почти живея в банята  Confused

# 399
Аз съм в 9 г.с. съм и ми изписаха утрогестан 1 сутрин, 1 на обяд и 1 вечер вагинално. Приемам го вече 7 дни но за сега няма ефект. Лекарката не ми каза колко дни се приема. В момента е отпуска и не мога да и се обадя. Просто не знам колко дни се приема.

Не си вдига телефона или не искаш да я притесняваш? Ако е първото попитай друг гинеколог (макар вероятно лечението  да е индивидуално), попитай фармацефта, ЛЛ. Ако  е второто, просто звънни и я попитай. Моят гинеколог е "на линия" дори по време на отпуск.

Тук може да видиш телефони на АГ в София.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 05:26 от Raffaella Sanzio

# 400

Тук може да видиш телефони на АГ в София.

Линкът нещо не работи.  Rolling Eyes

# 401
  • област Варна
http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=%D0%B0%D0%BA%D1% … =82cd17850464dbb5  Г-жа Безгрешната Пробвай тук първия линк Laughing Онова го смята кода на форума за спам и го променя.

# 402
Г-жа Безгрешната Пробвай тук първия линк Laughing Онова го смята кода на форума за спам и го променя.

А, да, тук става.  Peace

# 403
здравейте дами моля някой да ми помогне. последния ми цикъл бе а 12.07 и към 24 правихме секс с приятеля ми след тов имах много силни болки в яйчника около 6 7 дни след това. след това отидох на лекар и се видя неспукан фоликул около 20 мм на 01.08 възможно ли е да не се е пукнал заради бременност на 14 ден от акта правих кръвен тест и бе 0.100 възможно ли е да е било прекалено рано за кръвни тест цикъла ми закаснява а кръвния го правих 14 дни някъде от половия контакт

# 404
Правила съм Шър Чек 2 дни преди предполагаемия цикъл и беше положителен и се оказа така.След това на 1 ден закъснение положителен и пак е вярно/с втората бременност/.
Така че си направи тест ,защото няма как някой във форума да ти каже дали си или не си бременна.

Общи условия

Активация на акаунт