Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 971
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • ул. "Мечтание"
Именно... срещу заплащане! За жалост съм с 30 лева до не знам кога и не мога да ида където си искам. Ще звънна сега и на ЛЛ да видим тя какво ще ми каже, дали може да ме прати някъде. Доктора, който ми следи бременността е във Варан и и да иска не може да ми е от полза. Положението е ужасно тъпо, но нямам избор просто... Rolling Eyes

# 451
  • софия
Нощни очи,Отиваш при лл и искаш направление за генеколог няма начин да ти откаже а с него си отиваш където исаш ако в поликлиникта има добър отиди там, само дано не си я изпуснала да е била първа смяна.

# 452
А при вас как е имате ли сърцебиене? Много е неприятно, създава ми чувство на безпокойство.

# 453
Аз по принцип имам сърцебиене, но като бях 6-7-ми месец го усещах ужасно..Имах чувството, че сърцето ми ще изхвъркне. Сега вече не го усещам, макар, че пак ми е висок пулса.

# 454
А при вас как е имате ли сърцебиене? Много е неприятно, създава ми чувство на безпокойство.

Имах такива неразположения. Бях си купила една опаковка Неуропан. Съдържа мента, глог и валериан. Безобидно е.

# 455
Получавах редовно сърцебиене, докато бях бременна. Неприятно, но минава  Wink

# 456
Сърцебиене и из имах към 6м. сега не го усещам толкова силно.
Моя термин е на 23 август и от вчера страшно много ме сърби корема.
Много е  неприятно направо ще полудея.
Някой имал ли е подобен проблем.............?

# 457
  • софия
kiki1106При мен през целия 9 месец всичко ме сърбеше без причина, щом е само корема си добре, просто ти се разтяга кожата намажи се с не мазен крем например Нивеа. Simple Smile

# 458
И мен всичко ме сърби..направо ще откача  #Cussing out

# 459
Какъв е тоя сърбел, къде ви е налегнал Crazy
 Hug
Може и на психична основа да е, хормони и т.н. Като родите, ще мине Peace

# 460
и мен ме сърбеше корема от опъването на кожата  ooooh! мажех с какво ли не, но пак се нацепи накрая

# 461
и мен ме сърбеше корема от опъването на кожата  ooooh! мажех с какво ли не, но пак се нацепи накрая

На мнение съм, че като ти е генетично зададено, с каквото и да мажеш, пак ще се нацепиш за жалост Confused. Просто кожа Confused.
В предродилна зала бях с едно младо момиче на 20 години, но такава гледка Shocked......ужасно беше - целият и корем, гърдите ooooh!. Аз бях на 33 и нямам нито една стрия.
Дано поне с мазането си облекчите малко сърбежа Peace

# 462

На мнение съм, че като ти е генетично зададено, с каквото и да мажеш, пак ще се нацепиш за жалост Confused. Просто кожа Confused.
В предродилна зала бях с едно младо момиче на 20 години, но такава гледка Shocked......ужасно беше - целият и корем, гърдите ooooh!. Аз бях на 33 и нямам нито една стрия.

И аз съм на същото мнение. С приятелка ползваме един и същ крем. Резултат -нейният корем гладък като ябълка, а моят-яко нацъфкан..

# 463

И аз съм на същото мнение. С приятелка ползваме един и същ крем. Резултат -нейният корем гладък като ябълка, а моят-яко нацъфкан..

За хубаво или лошо, жената е тази, която поема негитивите от бременността и раждането. Но пък после ставаш майка, и това не може да се сравни с нищо на света smile3525

# 464

напълно съгласна съм, че си до гена, но пък сякаш за успокоение, че павим всичко възможно се мажем до припадък  hahaha А при мен май изигра роля и доста големичкото бебе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт