Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 962
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
опасно ли е за плода, бялото течение по време на бременността

# 466
Не, не би трябвало да е опасно. За всеки случай трябва да се направи микробилогия, за да е сигурно, че не са гъбички или някаква бактериална инфекция. Аз изкарах с бяло течение цялата си втора бременност.

# 467
Нормално е. От бремеността обикновено се получава така, но за успокоение, по-добре да те види лекар  bouquet

# 468
  • Mars Hotel
Бялото течение е много често срещано по време на бременност.
Помоли гинеколога ти за микробиология.

# 469
[.... при мен май изигра роля и доста големичкото бебе  Laughing

Ми едва ли. Не е задължително от голям корем да излезе едро бебе, и обратно. Едва ли има чак такава връзка с разпъването на кожата.

# 470
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи,Отиваш при лл и искаш направление за генеколог няма начин да ти откаже а с него си отиваш където исаш ако в поликлиникта има добър отиди там, само дано не си я изпуснала да е била първа смяна.

Благодаря!
Утре ще ходя предиобед. Пък АГ-то което ми следеше предната бременност е в едно ДКЦ с ЛЛ и са в една смяна.

# 471
опасно ли е за плода, бялото течение по време на бременността

Зависи какво точно е "бялото течение". Засилено вагинално течение е характерно за периода на бременността, но "бяло"не знам да е. Ако е анаеробна, бактериална или гъбична инфекция може и лоша шега да изиграе. Редно е да бъде изследвано.

# 472
Ако имаш някаква инфекция може да навредиш на бебчето, за това по-добре си направи микробиология Simple Smile
Аз също съм с бяло течение, но ми е ок Simple Smile В сми няма опасност.

# 473
Здравейте!
Бременна съм в 8 месец,но малко се притеснявам,защото последният месец съм отслабнала 3 килограма(бях качила 10 ,сега съм 7 отгоре),а аз по принцип съм по скоро слаба.Притеснява ме и това,че бебето върви дребно и това дали оказва влияние върху него или то си извлича всичко необходимо от мен.Днес ще се обадя на доки,но ще съм благодарна и на вашето мнение.

# 474
До колкото знам качването на килограми няма отношение към големината на бебето и дали си взима всичко необходимо, но пък свалянето на килограми по време на бременност в никакъв случай не е добре. Посъветвай се с лекар.

# 475
  • софия
Аз първите 2 месеца свалих 2 килограма, но за началото знам че е нормално, в края не мисля че е добре , не се ли храниш, какво става най важно е бебето в момента, не се тревожи по принцип по слабите ми приятелки родиха по дребни бебенца, но лекар да си каже мнението задължително. В тази връзка моя приятелка не се хранеше за да не надебелее и роди много дребно бебенце #2gunfire

# 476
Днес май имам температура,четох в една книга, че е нормално в началото на бременноста да има тем.над 37.

# 477
Днес май имам температура,четох в една книга, че е нормално в началото на бременноста да има тем.над 37.
Да, 37,2 - 37,4 беше моята в първите седмици.

# 478
Благодаря ви момичета.Обадих се на доки-вика ме утре на преглед.Дано всичко е наред.В последно време съм доста изнервена може би и това е оказало влияние.А иначе наблягам най-вече на плодове и зеленчуци(само това ми се яде),месце и рибка,но на брат ми му направило впечатление,че от няколко дена една филия хляб не съм изяла и като се замисля е така Sad.Само дано бебето да е добре Praynig

# 479
  • софия
Валчето каквито и проблеми да имаш си мисли за дечицата ти и най вече за бебето, хляб не е задължително да хапваш но млечни продукти добави задължително Hug

Общи условия

Активация на акаунт