Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 948
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
az-mama2, напълно възможно е бебето да е по-едро, но като цяло няма закономерност за това.
Чувала съм, че второто дете по принцип трябвало да е по-едро от 1вото, но при мен не е така.

# 541
  • ул. "Мечтание"
Всъщност често се случва второто да е по-голямо от първото, но определено не е ВИНАГИ.

# 542
благодаря ви за съветите,проблема е ,4е не живея в бг за момента и се опитвам да изровя всичко вазможно от аптечката с бг лекарства,които съм събрала. На мен биопарокса ми е помагал много пъти,затова щом мислите,че става ще пробвам с него.

# 543
Аз питах за това дали е момиче, момче, защото според мен момчетата уж се раждат по-големи от момичетата, но явно не е така. Simple Smile

# 544
Аз питах за това дали е момиче, момче, защото според мен момчетата уж се раждат по-големи от момичетата, но явно не е така. Simple Smile

Синът ми е второ бебе, момче Crazy, по-дребно се роди с половин кило от каката, и по-болезнено беше второто раждане за мен / по естествен път/. Е къде е логиката Crazy?

# 545

моят син също е по-дребен от всички госпожички около нас на неговата възраст. на моя приятелка второто дете е момиче и е по-едро от първородния й и син. така че не вярвам в подобни закономерности, точно както и в митовете за киселините и косата или щръкналия и облия корем... Peace

# 546
Еми не е да няма логика, при положение че после момчетата доста по-високи стават от момичетата, а и на килограми също. Сравнявам моето момиче с момчетата на нейната възраст - всички бяха родени минимум 3500, даже 4кг. Сега са поне 5-6 см по-високи от нея, а са родени в рамките на пролетта. Затова за мен е логично още от вътреутробното развитие да има разлики (средностатистически, ясно е че гените на хората са различни така или иначе) Peace

# 547
При нас баткото беше с четвърт килограм по-фин от малката,но малката ме поизмъчи на раждането.
Ако не се лъжа,четох някъде,че когато определят теглото на бебетата на ехограф,метода е толкова неточен,че може да даде до 500гр отклонение.
На мен в началото на 9-тия месец със сина ми ми казаха,че е доста едро бебе,а той се роди 3 дена преди термин 3.150

# 548
_kiki_ понеже и аз съм в Англия и все с настинки бях на твойте седмици, тук ми казаха само парацетамол. Пий витамини, чайчета, лимони, гледай да не прибягваш до лекарства. Има и разни бонбони за гърло, такива по силнички. Ако те боли гърлото и Стрепсилс може, но само този с мед и лимон, другите не. Капки за нос може тези който са Солена вода, там морска и тн, предполагам ги знаеш.
За размера на бебето да не забравяме, че тези размери са малко хипотетични, я е толкова, я не. Пък и не се знае колко ще качи до термина. az-mama2 радвай се на бременноста, а бебето и да е по-голямо пак ще излезне  Simple Smile

# 549
Еми не е да няма логика, при положение че после момчетата доста по-високи стават от момичетата, а и на килограми също. Сравнявам моето момиче с момчетата на нейната възраст - всички бяха родени минимум 3500, даже 4кг. Сега са поне 5-6 см по-високи от нея, а са родени в рамките на пролетта. Затова за мен е логично още от вътреутробното развитие да има разлики (средностатистически, ясно е че гените на хората са различни така или иначе) Peace

Мне, не търсете логика. В природата логика в това отношение няма. Да, синът ми е по-едър от всичките си наборчета, независимо обаче момичета, или момчета. А се роди по-малък от тях - 3250.

.... сина ми ми казаха,че е доста едро бебе,а той се роди 3 дена преди термин 3.150

Да, и при мен така. Все ме питаха каката колко се е родила ooooh!. Е какво значение има, и къде да търсим връзката newsm78? Все викаха  - аха, и момчето ще бъде едро. Е да, ама не Crazy.

# 550
E, явно няма такава закономерност.  Crazy Peace

# 551
E, явно няма такава закономерност.  Crazy Peace

Еми няма как да има. Предполагам, че процентите са 50/50 Peace

# 552
Здравейте! Минаха две седмици след раждането ми , което беше нормално без шевове и усложнения. Чувствам се добре и мисля да отида на плаж без бебето.
Въпросът ми е дали мога да вляза във водата и да плувам?

# 553
Здравейте Simple Smile
Надявам се че ще успеете да ми помогнете. С моя  мъж много искаме бебе опитваме от 2 месеца. В момента сме на меден месец в Германия , а на мен ми закъснява вече 9 дена, става ми лошо на моменти а са ми излезнали много ситни пъпчици по челото и се чудех дали не съм бременна. Купих си тест но се оказа че не работи и все още не знам дали ще си имам бебе. Моля ви кажете ми какво мислите дали чудото е станало  Simple Smile

# 554
  • област Варна
Купих си тест но се оказа че не работи
Я обясни какво не му работеше на теста.
Иначе вероятността да си бременна е 50/50.

Общи условия

Активация на акаунт