Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 965
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Минаха две седмици след раждането ми , което беше нормално без шевове и усложнения. Чувствам се добре и мисля да отида на плаж без бебето.
Въпросът ми е дали мога да вляза във водата и да плувам?

На твое място не бих плувала.
Родовият канал все още не е затворен както от преди раждането.

# 556
Ами питай си гинеколога, аз обаче също си мисля, че сега опасноста от инфекции е голяма и не е добра идея преди да минат 30-40 дни от раждането да се плува. Дори и в морето.
Джуличка, че той цервикалния канал затваря ли се както преди раждането? Аз помня, че търпи промени и не се затваря така или само наклона (формата?) се изменя..

# 557
  • ул. "Мечтание"
Всъщност вагината е доста непромукаема, дори и веднага след раждането.  Wink

# 558
Джуличка, че той цервикалния канал затваря ли се както преди раждането? Аз помня, че търпи промени и не се затваря така или само наклона (формата?) се изменя..

Добре де, исках да кажа, че все още не е се е затворил така, както ще си бъде затворен от тук нататък.
Нали ме разбрахте какво искам да кажа?

Колкото до това дали вагината е промОкаема, тя никога не е, но сме чували за доста случаи с "прихванати" гъбички и какво ли не от обществени басейни.
При това по време, когато не сме бременни.
Какво остава за след раждане.
Мое мнение - ако са минали само 2 седмици от раждането, за нищо на света не бих се къпала ни в море, ни в басейн.

# 559
....Мое мнение - ако са минали само 2 седмици от раждането, за нищо на света не бих се къпала ни в море, ни в басейн.[/b]

И аз не бих Naughty. Не ми се струва добра идея откъм хигиенична гледна точка Rolling Eyes.

# 560
И аз не бих плувала, много рано ми се вижда. За нашето Бг море ли става дума? ooooh!

# 561
Купих си тест но се оказа че не работи
Я обясни какво не му работеше на теста.
Иначе вероятността да си бременна е 50/50.

Теста имаше 2 прозорчета в едното трябваше да се появи 1 черта която показва че теста работи а в другото + или - . Във второто се появи - ,  но много блед едвам се виждаше , а в първото не се появи нищо. Което значи че теста е невалиден.

# 562
Купих си тест но се оказа че не работи
Я обясни какво не му работеше на теста.
Иначе вероятността да си бременна е 50/50.

Теста имаше 2 прозорчета в едното трябваше да се появи 1 черта която показва че теста работи а в другото + или - . Във второто се появи - ,  но много блед едвам се виждаше , а в първото не се появи нищо. Което значи че теста е невалиден.

Купи си 1 Sure check  и си готова Simple Smile

# 563
Здравейте Simple Smile
Надявам се че ще успеете да ми помогнете. С моя  мъж много искаме бебе опитваме от 2 месеца. В момента сме на меден месец в Германия , а на мен ми закъснява вече 9 дена, става ми лошо на моменти а са ми излезнали много ситни пъпчици по челото и се чудех дали не съм бременна. Купих си тест но се оказа че не работи и все още не знам дали ще си имам бебе. Моля ви кажете ми какво мислите дали чудото е станало  Simple Smile

от няколко месеца усилено следя форума и подобни безумни въпроси, появяващи се през ден и провокиращи гадателските способности на момичетата тук направо ме изумяват. какво очакваш да ти кажем?  ooooh! ooooh! не се заяждам, наистина, но просто е безумно. иначе Kikity полежалавам ти искрено да си забременяла и да имаш лека и сладка бременност  Peace  bouquet ако не си - не се отчайвай скоро ще стане, просто relax and enjoy Wink))

# 564
Здравейте! Минаха две седмици след раждането ми , което беше нормално без шевове и усложнения. Чувствам се добре и мисля да отида на плаж без бебето.
Въпросът ми е дали мога да вляза във водата и да плувам?
Нямаш ли още лохии,защото ако имаш докато не се изчистиш от тях не бива да ползваш тампони.

# 565
здравейте,за първи път пиша и се надявам да е на правилното "място".За последните 3-и години ходя на трима различни АГ ,единственото общо в мненията им е че имам хормонален дисбаланс.Почти две години пих Хлое,а от пет месеца насам диане 35. Това ми бе предисторията,а сега на въпроса ми ако хормоните ми не са нормализирани,понеже ми каза лекърката поне година да пия диането,за да има ефект,та ако забременея с "ненормални" хормони би ли имало някакви последствия за плода или пък за мен.Ако някой е изпитал нещо такова,моля да сподели...Благодаря !

# 566
Първо не е ясно ще може ли да забременееш с хормонален дисбаланс, после не знам и как ще стане като пиеш противозачатъчни. ом ги спреш е добре да има известна почивка преди опитите за бебе. Успех ти желая. Може да посетиш този подфорум. Момичетата ще ти дадат насоки, а и ще намериш сродни души.

# 567
Здравейте!
Имам едно въпросченце и не съм сигурна, че тук му е мястото, въпреки че доста се порових с търсачката. Та ако не е, ще замоля по - опитните форумки да ме опътят къде да питам, а модчетата да не ми се сърдят (много).  Embarassed

Та някой може ли да ми каже каква е процедурата по записване за водно раждане? Видях, че има такава тема в архива и там доста неща изчетох, но не видях никъде да пише конкретно за записването (или какъвто му е там реда). А си мисля, че има нещо по - нестандартно, най - малкото много по - ранно записване и избор на екип, тъй като, както разбрах единствено в АГ "Света София" има такава възможност и предполагам, че зорът за там ще е голям. В сайта на АГ "Света София" също не пише нищо конретно.
Предварително благодаря за помощта!   bouquet

# 568
Освен тук да попиташ. Успех!

# 569
  • София
чак някакъв голям зор да имат хората във вода да раждат...не са чак толкова много желаещите....
обади се просто в Света София и питай....уговорка с лекар със сигурност трябва да имаш...като съм гледала разкази, хората се уговарят  в началото ан 9 месец или 1-2 седмици преди термин....което си е и нормалният период за уговорки всъщност, ако искаш все пак с лекаря малко да се поопознаете.

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 17:19 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт