Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е новото решение на община Бургас относно таксите за детска градина?
Какво е изискването за заплащане на такса, ако детето не посещава детска градина?
Как се регулира таксата за детска градина в други градове като Варна и София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е новото решение на община Бургас относно таксите за детска градина?
-
Какво е изискването за заплащане на такса, ако детето не посещава детска градина?
-
Как се регулира таксата за детска градина в други градове като Варна и София?
-
Какви са мненията на родителите относно изискването за заплащане на такса, когато детето не присъства в детската градина?
-
Какво е мнението на хората относно плащането на такси за детски градини през лятото?
В къщи работи само мъжът ми и съответно само той може да вземе болни4ен.И така...веднъж му намаля шефката заплатата веднъж се налага да излезе в болни4ен и още пове4е му се намаля заплатата....и аджеба от къде аз да ги взема тея пари да плащам
.И в същото време немога и да я спра от градина защото преду4илищната е задължителна!После ще плащам глоби и няма да мога да я запиша на у4илище.А да не говорим,4е колкото и да сме безпари4ни не искам моми4етата ми да са простакеси и да ходят да метът улиците щото не съм съумяла да им дам образование!ТОВА Е НЕМИСЛИМО!!!!!Нямам думи ве4е за управниците ни...мислили мислили но не го доизмислили!Акълите им в гъзовете им! Без извинение за израза!