FarmVille - 28 тема

• 35 388
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!   bouquet
Много се смях  като открих това бременно прасе във фермата си:

http://farmvillefanatic.com/

Определено започвам деня с настроение.

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 12:58 от basis

# 136
  • София
Който не е получил бонуса по пощата ако иска да пробва от тук- http://apps.facebook.com/onthefarm/redeem_coupon.php кода е FARMLOVE42 . Пратих си бонус на едната фалшива ферма и пак беше същия код. Дано се получи  Simple Smile

И аз взех, благодаря! А в пощата нямам.

bouquet

# 137
  • Русе
Току що ми се падна 1 FV от златно яйце......такива яйца ми харесват! Grinning

# 138
Който не е получил бонуса по пощата ако иска да пробва от тук- http://apps.facebook.com/onthefarm/redeem_coupon.php кода е FARMLOVE42 . Пратих си бонус на едната фалшива ферма и пак беше същия код. Дано се получи  Simple Smile

И аз взех, благодаря! А в пощата нямам.

bouquet
при мен не се поучи  Cry
сега си инсталирах тул бара и не ми даде 10 кеш  newsm78 , свърши ли прИмоцията  Crazy

поправям се,от мейла стана  Hug

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 11:07 от kikoikris

# 139
В момента ми показва, че имам 25 животни в nursery barn-а, при капацитет 20... странна работа.
Цъкнах върху него пак, при което ми изписа, че е busy at the moment.
Да го достроя ли? Има ли материали за него още? И нали няма да спре да дава телета и кончета, че снощи за сефте ми даде от 2 седмици насам..

# 140
Вадих кокошки от кокошарника, да сложа други - те са навън, но вътре си пише 60 и не става да добавя  Mr. Green

# 141
пробвах кокошките няма проблем разместването, но се получи нещо странно пуснах краварник и от допълнителните ферми несе виждам проверих на приятели от една на друга и установих че един липсва  Laughing Laughing Laughing, смених браузера и се оправи (тая лисица нещо бъгясва напоследък)

# 142
От къде да си намеря кон, който трябва да е при другите за да ги оплоди?
Освен този от стената.

Да го купя, но от къде? ooooh!

# 143
  • София
Току що забелязах, че изчезналите ми 28 груви крави са се върнали и са си в краварника ....  Joy

А нърсърито разширява ли се? Показва ми 23 от 20  newsm78

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 15:47 от alpha_beta

# 144
Освен този от стената.

Вече не се продава, доколкото знам. И аз не успях да си купя когато трябваше.

# 145
  • София
Освен този от стената.

Вече не се продава, доколкото знам. И аз не успях да си купя когато трябваше.

Не се продава, за съжаление  Sad ! Преди се падаше от една мистериозна кутия, но точно тогава имах страшно много работа и не смогнах да се занимавам с това! Така си и останах без жребец.

# 146
Не е вярно, аз си купих два, когато се продаваха, бяха по 22 или 24 кеш, или нещо такова.

А това прасе... къде да го търся? Rolling Eyes

# 147
  • Кърджали
Все още инсталирането на тулбара дава ли бонус парички?
Вчера се пробвах с един нов акаунт, не ми даде... А се засилих да си купувам новия кон...Да знам дали днес да правя опити

# 148
  • София
Не е вярно, аз си купих два, когато се продаваха, бяха по 22 или 24 кеш, или нещо такова.

Значи тотално съм изпуснала  Cry !

# 149
Ако можех щях да ти подаря, тогава не знаех, че имам нужда само от един Laughing Опитах се да ги напъхам и двата тогава, за да съм по-плодовита Laughing
Не се ядосвай, аз колко мистериозни кутии изпуснах, колко животни изпуснах, за които още ме е яд...
Има едни магарета, които още не съм преживяла Laughing

Общи условия

Активация на акаунт