FarmVille - 28 тема

• 35 404
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти за бързия отговор Жбрициела  Heart Eyes
Само да питам farmville card пак с код ли се получава?Извинявам се за глупавия въпрос,но не съм запозната Embarassed
Пробвах чрез прокси да влезна в сайта...влизам,но не мога да се логна,но тази която ми дава кодовете влиза от моя профил и вече имам две неща.Слава богу засега нямам проблем...много точна излезе Simple SmileПосле ще си сменя паролата Whistling

# 166
  • UK
Мрън. Не ми даде десетте кеш като си инсталирах глупавия туулбар в допълнителната ферма.

# 167
Ами картата струва 10 долара и на нея има код,
но общо взето никой я няма или не я търгува, та моя последен код сложих нещо на йовил, нямам предства какво, въобще не съм влизала в играта Laughing Казах да ми дадат най-евтиния там код, колкото да направя 8 бройки.
И веднага ми отключи 200 кеш плюс май някаква напитка подарък Laughing Laughing Laughing

Мърморана,
на мен често ми се случва - не ми ли отвори 10 кеш веднага,
регистрирам друг профил,
много по-бързо е, отколкото да чакам да се сети да ми ги даде...

# 168
  • UK
А, аз си направих 16 кеш, даже 20, взех си онова кутия и оранжевото дърво, страхотно е. Simple Smile Но щеше да е добре да даде десетте кеша.

# 169
Страхотно е, да.
И на мен много ми харесва. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 170
  • UK
Искам хиляда от него. Simple Smile Много е ярко и свето и ненатрапчиво в същото време. Simple Smile

# 171
Всъщност този кон е женското Laughing Laughing Laughing

Ама как така, може ли да ми обясниш? Сталион нали е жребец?
Да, "White Stallion" означава "Бял жребец". Май и това трябва да се сложи на първата страница, с така по-големшки букви. Лично аз поне 3 пъти съм казвала да не го обиждат горкия, не е женски...

# 172
на мен също не ми даде 10 кеш за тул бара  #Cussing out

# 173
  • Кърджали
Ще се самолинчувам публично....
Дадох да ми продаде всичко в гифт бокса че беше пълен с излишностти. АМа акъл щото нали много имам, вътре беше и спрея останал от единия бонус пакет.Отиде и той  #Cussing out Я, преди два - три дена бях си правила подобен експеримент в една от фалшивите ферми, там след ново влизане в играта спрея си стоеше в кутията. Затова и направих същото в същинската ферма, и нямам спрей.
Тулбара с ими е добре, даде ми кеш, купих си коня. Утре ще си взема и другите животинки, плюс една - две кутии.

# 174
  • UK
С всяка фалшива ферма можеш да си напръскаш посевите, за да ги съживиш. Спрея за тях си взимаш от бонуса с трите кеша така или иначе и готово. Simple Smile

# 175
Вижте на какво попаднах http://www.youtube.com/watch?v=G9jXlmK8FDg

# 176
От вчера след обед, нищо не мога да правя във фермата, като вляза във гифта за подаръци и приема някой ме изхвърля, иска рефреш, пробвах и през зинга все същото, някой има ли подобен проблем?

# 177
Изкарах вече 4 кокошки от кокошарника... седят си на 60 вътре и не мога да вкарам кокопка обратно, забавачницата ми е на 22/20  Crazy

# 178
И при мен в забавачницта има 29 на 20 и постоянно ме изхвърля от фермата

# 179
  • UK
Ако пуснат скоро разширение, и аз ще си преправя фермата. Писна ми да няма нищо в нея и все пак да нямам грам място... Обичам си пирамидата и реката и парка и гората и тн, ама... Никакво място нямам. Може да я оставя известно време само нива, ще видим, да взема някоя и друга табелка и ниво, а после да я декорирам. Поне сега имаме повече място в складовете, и мога да си прибера нещата, които не искам да продавам. Дърветата ще жертвам, после пак ще събирам, ако ми трябват. Балите също, имам си достатъчно пари. Само да пуснат разширение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт