FarmVille - 28 тема

• 35 425
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Хмм, странна работа, имам бушели за неща, които не съм садил от месеци или въобще не съм садил  newsm78

# 197
Уви, отново ми се падна салон.  Cry

# 198
Много съм щастлива...успях да взема 200 кеш най-накрая  smile3508
Благодаря на Жбрициела за помоща  и се извинявам,че я потормозих малко на лични newsm03 newsm51
И забравих да кажа за Neapolitan Cow и Water Tower не пратих нищо...защото момчето каза,че нищо не иска  Joy

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 06:58 от Tonita_811

# 199
  • Bapнa
От Зинга готвят отмъщение - Black Stallion и Black Stallion Foal ги превръщат в най-обикновени коне  Twisted Evil

Той без това си беше гей и никакъв жребец не беше, задължително слагах белия да се роди нещо.

Joy

# 200
Каква беше оправията с Адобе плейяра в Мозила?

# 201
  • Варна
Каква беше оправията с Адобе плейяра в Мозила?

Аз си го деинсталирах, после го инсталирах и на следващия ден ми излязоха автоматично някакви обновявания и оттогава съм нямала проблем с него.

# 202
Здравейте. Да ви попитам нещо... някой има ли идея защо бушелите ми ги няма? Пробвах във фалшивата ферма, там са си. Да нямат някакъв "срок на годност". Благодаря предварително за отговора.

# 203
Здравейте!
Следя темата с интерес и много моля да ми обясните как става автоматичното обиране с геймърс юнайт ,или
да ми кажете някакъв бот,защото понякога се налага да обера реколтата в работно време.
Благодаря предварително !

# 204
  • UK
Сади така, че да не се налага да обираш в работно време, не е трудно да го измислиш.

# 205
Не съм сам в това,а с други съседи и се съобразявам с тях.

# 206
  • UK
Ако знам, че утре в 14:10 ще съм на работа, няма да садя сега 12 часови култури, съседите ти не зависят от теб, а като се включваш в мисия, си преценяваш какво и кога да садиш. Близко е до акъла.

# 207
Аз питам има ли бот,който да обира ,не какво да правя и какво да не правя.

# 208
Само при мен ли бушелите за Posole Corn са в категория Цветя  newsm78
jamboleo101, ботове, които да обират има май, но аз не ползвам и не съм толкова навътре в нещата  Wink

# 209
  • София
Аз питам има ли бот,който да обира ,не какво да правя и какво да не правя.

Аман от тарикати!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт