FarmVille - 28 тема

• 35 449
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Спряха ни кранчето с кутиите  Mr. Green
Току-що пуснаха Mystery Game, струва 20 кеш и не може да се праща

# 616

Ееее много кофти Crossing Arms, в две от фермичките си пазех по 16 кешчета за 2 кутийки Tired

# 617

Ееее много кофти Crossing Arms, в две от фермичките си пазех по 16 кешчета за 2 кутийки Tired
И аз така, жалко
а повече подробности за това Mystery Game

# 618
Тази новата игра много скъпа цели 20 ФВ , но наградите са толкова сладки  Sad
http://farmvillefeed.com/mystery-game-contents

# 619

Това е само за тази кутия  Wink Така си мисля, защото не е "Купи", а "Играй"  Peace

# 620
Дано е само за тази седмица така

# 621
Ееее! Зинга ме изнервяят! Събирам цяла седмица пари в една фалшива фермичка и накрая не може да се праща!!!
 #Cussing out

# 622
Нищо, ще чакаме кутиите и без друго не ми харесват наградите Crossing Arms

# 623
Има слухове, че на ден може да се изкарва само по 1 конче  #Cussing out

# 624
Чуденката е голяма  newsm78
Имам 45 кешчета, ако си взема новата "кутия", няма да имам за езерцето, а аз съм езероманиачка Sad А в другите ферми нямам достатъчно за езеро Sad Май ще пропусна кутиите този път Sad

# 625
здравейте може ли някой да ми каже как мога да си кача кеш.инсталирах туулбара на зинга(пишеше че ще получа 10 кеш) но не получавам нищо.има ли други начини Confused

# 626
  • Варна
Има слухове, че на ден може да се изкарва само по 1 конче  #Cussing out

Аз не зная какви са слуховете и колко са вярни, но факт е, че от няколко дни имам проблем с въртенето на конете. На всеки 4-5 опита ме кара да рефрешна и за цялата врътка 2 пъти пусна 100ХП. От три дни не се е раждало конче, а аз имам доста коне може би са около 50  ooooh!

# 627
Ми не знам, ама аз от един и същ човек повече от 1 конче на ден не виждам  Confused

# 628
  • Варна
Ми не знам, ама аз от един и същ човек повече от 1 конче на ден не виждам  Confused

Явно, че ще е така, защото знам преди по колко кончета се раждаха и как е тези дни...има голяма разлика за съжаление  Sad

# 629
1. Моя жребец изобщо даже не изпълнява функция! При 35 коня за въртене не се пада нито 1 път конче. Crossing Arms
2. От 2 дни фертилайзвам като луда, обрах на 2 пъти пълна нива 320 плота с цвета (purple poppies) и НЕ ми се падна тъпата пчела-майка  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт