ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 592
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
И не, че е по темата, но и в Раковица има.  hahaha.

Ти пък как да не е по темата,я виж от обяд сме започнали да  обсъждаме  съборите  Mr. Green

иначе и ние сме канени в Раковица,там е другото село на баща ми,като дете много обичах да ходя там те правят панаир и преди имаше много увеселителни неща,но с годините става все по пусто ... но навсякъде е така  Confused

# 661
  • Видин
Такаааааааааааааааа, Рони, кума ни е от Покрайна. Може и да се самопоканим hahaha Все пак на сбор и имен ден не се кани.
Вале, спокойно сладкото от ягоди ми е любимото и много обичам палчинки с ягодово сладко Wink

# 662
аре да разнищим още една среднощна клюка,дай малко инфо за кума ви,как се казва ?

# 663
  • Видин
Георги, набор 84. Има брат Петър 86 набор. Мъжа ми пита дали си учила в 8то?

# 664
да там съм учила  Peace
хм.. Георги 84,ми той е мой набор,но въобще не се сещам за такъв  Crazy

# 665
  • Видин
Мъжа ми каза че те знае от там. В снимка бг има наши снимки, но той много се е променил hahaha в добрия смисъл на думата, пораснал е на....... Blush Blush Blush за мое щастие. Айде в 1ч изпростях, май трябва да си лягам newsm78

# 666
  • Видин
Тц, тц  Crazy

# 667
  • Видин
  Зори, така е ,когато човек си ляга по нощИте! Laughing Преди 1/2 час се разминахме пред спортната зала. Вие бяхте цялото кралско войнство и ме подминахте като турски гробища Mr. Green Не стига,че съм като "белия кораб минава",ами съм и с ярко оранжева блуза!

Ния, и палачинки мога да правя,представи си! Wink Тъй,че нЕмате никакви проблеми!

# 668
  • Видин
 Tired Аз обичайно съм кон с капаци и нищо не виждам  Mr. Green така че ми е простено!  Laughing

# 669
  • Видин
Вале, еми значи е уредено. Палачинките и сладкото от теб, яденето от нас Blush Mr. Green А Аманита, като я срещнеш по улиците й викни иначе, наистина може да не те види. То и аз съм така понякога Mr. Green

# 670
  • Видин
   Зори, ти не си кон с капаци. Ти си кон с 3 капака- кой от кой по-хубави и кротки! Wink Joy

И за друг път ще знам,Ния! Пускам си моя глас меден /ново/ загорски и ще ме чуе и глухия цар! Joy Дано и Зори само да ме чуе! Mr. Green

# 671
пуфффф днес имах натоварен ден,ходихме на плажче  Mr. Green за това не се вяснах през деня  Wink
лека нощ  Hug

# 672
  • ВИДИН, 10 км след края на света
АДАШ, къде плажувахте?

аз си суша косата и се мятам в кревата  smile3507

# 673
  • Видин
Айде пак изчезнахте. Явно по събори  Laughing
Валюша, средният капак е особено кротък. Вече всички от входа ме гледат странно  Crazy Crazy Crazy

# 674
  • Видин
     Еййй, всичко живо "зачезна"! Twisted Evil Кой "сборджия", кой на плаж... Тамън ша има кво да разправяте довечера! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт