ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Видин
  Зори ,мила, нИдей Рива. Невъзможно е  обикновените щори да ти излязат 400 лв! #Crazy

Като зная,че 1кв.м дограма излиза към 100-120 лв., нашата цена на щорите е:бяло- 16,50лв/кв.м  базова цена, а цветното - 17,30лв/кв.м. Това е с вземане на р-ри,доставка и м-аж. Тъй,че ако щорите са около 5 кв.м. в най-лошия случай, с разни екстри , няма да са повече от 100-110лв.

# 631
  • Видин
Почти 4 кв.м ми е прозореца в детската  Rolling Eyes Обнадежди ме  Laughing

# 632
  • някъде
Vale a s tozi plat kato na detskata mi staia kolko 6te izlieza- mislia 4e be6e van gog plata?

# 633
  • Видин

Vale a s tozi plat kato na detskata mi staia kolko 6te izlieza- mislia 4e be6e van gog plata?

Диди, мисля,че беше с 20% по- скъп.

А ,бе , мацки, луната е много страшна #Crazy -червена  и огромна!!! и май затъмнението е започнало!

# 634
  • някъде
Vale no sa6tite kato moite li sa? Otgore onova skrito li e taka, a i otstrani gi ima tezi darja4i, nali?

# 635
  • Видин
Много си е готина луната даже  Crossing Arms
Вале, май ще те посетя другата седмица да си поговорим на 4 очи за щорите  Laughing Laughing Laughing
Диди, колко ти излезе прозореца в детската?

# 636
  • някъде
ili na pone 8 o4i  Wink hahaha

# 637
  • Видин
Що пък 8  newsm78 (леко съм затъпяла след 2 раждания едно след друго)

# 638
  • някъде
ti, valeto i dva broia deca Hug

Zori dogramata pravihme navednaj za vsi4ki stai i ne pomnia koe kolko e izleznalo Rolling Eyes
otiva6 v ofisa, dava6 razmerite i ti iz4isliavat- ako ti iznasia pora4va6 ako li ne otiva6 drugade Peace

# 639
  • Видин
Vale no sa6tite kato moite li sa? Otgore onova skrito li e taka, a i otstrani gi ima tezi darja4i, nali?

АбсЕлютно!

Зори, Дидка е права, а ти не си изтрещяла! Споко! Нали съм с очилИ!Не ги нося постоянно,но като чета или съм на компа задължително ги слагам. Не ,че не виждам,просто ръцете са ми окъсели! Joy

# 640
  • Видин
 Laughing Laughing Laughing
Аз сама с децата някъде? Абсурд  Joy
Вале,  hahaha
Диди, а кое е по-скъпо - един голям и един малък прозорец или 3 малки?  newsm78

# 641
  • Видин
   Госпожо,госпожо,може ли аз да отговоря!!!

Зависи колко отваряеми прозорци има. Те са по-скъпи.Зори , що не се емнеш утре и да дойдеш до офиса.Моя шеф е много в час и с дограмите и ще ти обясни всичко подробно.

# 642
  • Видин
Тая седмица ми е натоварена програмата. След понеделник задължително ще мина  Grinning

# 643
  • някъде
Laughing Laughing Laughing
Аз сама с децата някъде? Абсурд  Joy
zatova kazah na pone 8 o4i /kato moje da stanat i 12/ Mr. Green Grinning

Зори права е Валката Peace
При нас спалнята преди беше с два двойни големи прозореца и като преценихме решихме да са 3 единични, като се отваря средният.
Но за детската ме е яд, защото бяха два двойни и една врата, а ние ги направихме два единични /неотваряеми/ и една врата. Но така е като го правиш набързо, няма кой да те посъветва, а и гледаш да спестиш пари Crossing Arms

Вале вашата 5-камерна ли е? Колко е един 2 на 1,90? И имайки предвид че е за тераса какво ще ме посъветваш- да са два или три, колко да се отварят....

# 644
  • Видин
Някой пита за прозорци, май Аманита. В спалнята, стандартен панелен, 2 крила, средното се отваря и комарник. 470лв. Кухня - иззидана. 3 крила, страничните се отварят, 2 комарника - 420лв. Прозорците са с двойно отваряне. Хол - Двоен прозорец, едното крило е по- малко и се отваря и една врата, комарник за прозореца - 770лв. Цени от преди 4г Peace
Вале, аз за вътрешни щори искам да питам, но ще мина лично сигурно другата седмица.
Е сега никой нищо не казва за срещата. Кога точно??????

Общи условия

Активация на акаунт