Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 064
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
Ти през къде резервира?

# 181
огнена стихия - не се ядосвай. Може да е било за добро така да се стекат обстоятелствата.
Сигурно някой се е отказал и така се е появило свободното място.

# 182
Е, как през къде-не се ли разбира че си плюя по Съни все пак-те са намерили на момичето място в Мура, от поста който копнах.
Както казва Аризона и "Листопад"  Mr. Green-дано е за добро. Абе и аз си помислих,че се е освободило място, докато не се изказа elsi...

# 183
Не завиждай толкова за "Гранда", току що една съфорумка писа ,че и там било пълно с румънци и правели мазало  Twisted Evil А толкова се надявах да си стоят в "Албена"  Joy

А относно агенцията, аз по принцип не съм конфликтен човек, но от опит установих, че понякога трябва да се подходи с по-остър тон. Защото неконфликтните и кротките обикновено страдат от обслужването.

# 184
  • В светлината на слънцето
огнена стихия, не се ядосвой. Hug Най-вероятно някой в последния момент се е отказал или просто на агенцията са им подали обновена информация за свободни стаи от самия хотел. Всичко се случва. Не вярвам да са го направили умишлено, защото те имат сметка да си продадат стаите, а не да ги задържат. По-скоро е стечение на обстоятелствата. И между другото не съжалявай за Константин и Елена, още по-малко за Гранда. Несравними са като зеленина, простор, плажна ивица и изобщо природа с Албена. Може базата им да е по-нова и по-луксозна, но другите неща няма как да осигурят - просто природни дадености. А в крайна сметка на море човек прекарва повечето време сред природата, отколкото в хотелската стая. Сигурна съм, че ще останеш доволна и ще си отпочинеш добре. Hug

# 185
Дано, това ми звучи поне малко като някакво успокоение.  Peace Аз никога не съм държала на луксозна или нова стая и не соц плочки в банята... Mr. Green-държах най-много на близост до плажа, ама както и да е. За това дадох за пример Гранда-защото всичките хотели там са на 200 метра от плажа. Заради плажа мога да преглътна румънците. Не обичам басейни, а сега се оказва,че ще си седя до тях в Орхидея и ще си гледам като жадна жаба водата....Ами го приех само заради детето-да се радва, че там басейна поне е по-хубав от другаде, а и ме увериха,че детската анимация е добра-това ме крепи още-нито храна ме интересува, нито друго. Между другото понеже аз от малка имам проблеми постоянно заради басейни се чудя-може да задам глупав въпрос-ама момиченца не могат ли да си лепват нещичко от басейните? Големи жени могат-защо момиченца да не могат? все се притеснявам заради моите постоянни  проблеми с басейни малката да не си лепне на малки години нещо сега. Че като слушам как румънците си мият чехлите в басейните на децата...

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 23:14 от огнена стихия

# 186
Дано, това ми звучи поне малко като някакво успокоение.  Peace Аз никога не съм държала на луксозна или нова стая и не соц плочки в банята... Mr. Green-държах най-много на близост до плажа, ама както и да е. За това дадох за пример Гранда-защото всичките хотели там са на 200 метра от плажа. Заради плажа мога да преглътна румънците. Не обичам басейни, а сега се оказва,че ще си седя до тях в Орхидея и ще си гледам като жадна жаба водата....Ами го приех само заради детето-да се радва, че там басейна поне е по-хубав от другаде, а и ме увериха,че детската анимация е добра-това ме крепи още-нито храна ме интересува, нито друго.
няма миличика, лека полека, все пак стълбите не са ужасяващо много ще стигаш до плажа.
Я се настрой положително, ще видиш, че ще останеш доволна.  Peace

# 187
Аз бих се страхувала повече от морето, отколкото от басейните, които се тъпчат с химикали - така че споко.
Освен това, мисля като Лулумба - нещата се променят постоянно, отказват се хора, сменят се дати, стаи...не сме само ние почиващите...

# 188
  • В светлината на слънцето
Между другото до Орхидея пеша се стига по една много приятна пътека в горичка. Вярно, стъпалата не са малко, но не е речено, че трябва да препускаш нагоре. Надолу е лесно. А нагоре ще я карате с почивки, по-полека. Не е чак толкова страшно. Честно казано аз ако трябва да избирам - пътека със стълби или автобус, определено бих тръгнала по пътеката, дори в твоето положение.
За басейна не знам какво да ти кажа. Наистина слагат много химикали и според мен няма как да прикачи детето нещо. Ама за беля, знаеш ли какво може да се случи.  Thinking Но да си кажа право не съм чула досега някой да се е оплакал. Ако беше се случило, със сигурност щеше някой да пропищи и да се разчуе. Thinking Миналото лято дъщеря ми не излезе от детския басейн на Славуна. И понеже може да плува, се пробва няколко пъти и в този за възрастни, че другият й бил много плитък. Един път влезе дори в откритото джакузи, ама не й хареса. Не й се случи нищо. Но пак казвам - при толкова много хора в басейна, винаги може да има някакъв макар и хипотетичен риск. Аз винаги имам едно наум. Thinking

# 189
Прави сте за басейните, аз обаче си мисля, че все пак децата нямат вирусите, които примерно възрастните, или бактерии, и аз не знам кои точно гадове са "бацилоносителите". Така че, според мен ако си стоят в детския басейн, би трябвало да не е опасно за тях. Миналата година бяхме в Роза- Черноморец, ами водата в средния басейни беше направо зеленикава, в детския и дълбокия беше честа, щото никой не влизаше в тях. Ами нашите се къпаха все в средния, да чукам на дърво, нищо не им стана.

# 190
"меню - виж няколко страници по-напред за "Добротица", всичко е 1:1, без междинните храни"

Tова ама хич не ми се вярва да е истина.В Добротица,стаите са доста по-малки от Орлов,но всико останало е на мнооого по-високо ниво.

# 191

Кло, забравих да те питам - има ли къде да паркираме колата при Оазис newsm78
Трудно се намират места. Гостите паркират на тротоарите пред хотела, стига да имат късмет. Ние намерихме място встрани, на паркинга на Кардам, задължително погледнете и там.

# 192
Чакам с нетърпение поста на Минзухар , миналата година беше Магнолия критикуван, тази година е Арабела. Ще ми се да чуя кой хотел и е харесал?

# 193
И аз голяма звънене направих,на няколко турооператора,на хотелите от първа линия.Всичките казваха след 15.08.
Но аз пусках заявки,отговаряха че няма,но накраярезервирах,е става въпрос за еденична стая,тъй като съм сама с детето,незнм дали това има значение.
Слушах добри отзиви за хотела,дано не съм сгрешила в избора си.За първа година ще ходим с детето в Албена.

# 194
  • София
Чакам с нетърпение поста на Минзухар , миналата година беше Магнолия критикуван, тази година е Арабела. Ще ми се да чуя кой хотел и е харесал?
А, не е само това - в Гръцката (или Кипърската, не помня) тема също има критики от нея за хотел  Peace

Общи условия

Активация на акаунт