Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 106
  • 709
  •   1
Отговори
# 225
  • София
След 18 юли предвиждат страшни горещини, аз съм от 19  Mr. Green
Дано познаят - и ние сме от 19-ти  Praynig

# 226
  • В светлината на слънцето
Снощи четох прогнозата за август и го дават доста горещ и сух, с кратки гръмотевични бури отвреме-навреме. Но е твърде рано за нещо по-конкретно. Това е в сферата само на предварителните прогнози.

# 227
Завърнахме се от Нона, ами много, много съм доволна. Вече ми липсва ОИ, сега трябва да готвя Laughing Какво да ви кажа, първа линия, по цял ден на плажа, до басейна на Елица ходихме веднъж. Само прескачахме да хапнем. До междинни хранения не стигнахме - храната е много.  Имахме половин лош ден, който  го оползотворихме в Балчик и една 10 минутна буря. Плажа в тази част на комплекса е спокоен, чадъри и шезлонги има постоянно свободни, в средната част е доста претъпкано.

Снимки http://viko.snimka.bg/family/albena-2010-balchik-i-chudnite-skali.515981

Специално за Роси има сниман и басейна на Добротица  Peace
малко спам, ама Асе малкия много е порастнал, целувки от мен и Вики, Криси съм, ако не можеш по ника да ме познаеш Laughing

# 228
  • русе
някой да може да каже нещо за хотел Лора и къде точно се намира  че нещо не го виждам newsm78

# 229
Лора е до двете Ралици, по-точно до ресторанта на Супериора...

# 230
  • В.Търново
Завърнахме се от Нона, ами много, много съм доволна. Вече ми липсва ОИ, сега трябва да готвя Laughing Какво да ви кажа, първа линия, по цял ден на плажа, до басейна на Елица ходихме веднъж. Само прескачахме да хапнем. До междинни хранения не стигнахме - храната е много.  Имахме половин лош ден, който  го оползотворихме в Балчик и една 10 минутна буря. Плажа в тази част на комплекса е спокоен, чадъри и шезлонги има постоянно свободни, в средната част е доста претъпкано.

Снимки http://viko.snimka.bg/family/albena-2010-balchik-i-chudnite-skali.515981

Специално за Роси има сниман и басейна на Добротица  Peace
Благодаря много за снимките на басейна на Добротица! Simple Smile Другите също са страхотни,а и бурята...представям си от снимките какво е било.

Много се радвам,когато някой пише,че си е изкарал страхотно почивката! HugЗащото като знам аз с какво нетърпение очаквам моята всяка година и все се моля за хубаво време и приятни моменти! PraynigМоя мъж всеки път ми казва "да пропуснем тая година",но аз нееее,това е моето "разпускане",ако може така да се нарече,въпреки децата с нас,защото знаем,че като сме с деца трябва постоянно да сме нащрек,викат ,скачат,бягат.Но така е и пък по-весело! Crazy

# 231
някой да може да каже нещо за хотел Лора и къде точно се намира  че нещо не го виждам newsm78

Май някой от пишещите в темата в момента е там. Погледни постовете преди 3-4 стр.  Peace

# 232
Мацки, привет. Споменавате ме, Ама не мога да ви задоволя оттук' писането от тел. Е ад. 4акайте да се вырна. Целувки. Simple Smile

# 233
  • русе
да вярно че някой беше споменал този хотел но май няма нищо за него

Лора е до двете Ралици, по-точно до ресторанта на Супериора...

благодаря

# 234
  • Монтана
Има ли завърнали се от Компас?

# 235
някой да може да каже нещо за хотел Лора и къде точно се намира  че нещо не го виждам newsm78
мизерия  Close .. не ти го препоръчвам хич  Naughty там са стаите на някой от служителите на Албена (няма да казвам кои  Laughing ) ... сама си направи сметката  Rolling Eyes

# 236
Копирам едно лично съобщение,изпратено до мен от едно майче,което в момента е в Лора-

Значи, хотела е гаден не си заслужава двете звезди, само реновираните стаи стават, ние сме в апартамент, де факто две стаи, но има друг проблем няма налягане 4 етаж и вода в по-голямата част на деня май няма. Иначе хотела е близо до ресторанта, даже по близо и от хотела ралица, храним се в ресторанта на Вита парк, но храната е страхотна, ползваме басейните на Ралица и баровете за междинни хранения. Излизаш от Лората и си на 20 метра от басейните и от ресторанта, то всичко е на парк, Ралица супериор е точно срещу нас. Персонала се старае определено но базата е стара, но въпреки това всичко друго е ок и плажа е близо, пък и за 112 лв. на ден.

Дано сме  полезни!

# 237
  • в града на вечния купон

точно зад пощата на Албена, която е близо до входа на комплекса
доста неугледен хотел.преди години се ползваше от служители на пощата

# 238
  • София
Има ли завърнали се от Компас?

Да прочети на предната страница  Wink

# 239
След 18 юли предвиждат страшни горещини, аз съм от 19  Mr. Green
Дано познаят - и ние сме от 19-ти  Praynig
Фоксче, къде ще сте, ние в Оазис.
Гледам, че твоето голямо дете и моят син са на една възраст, ще се радвам да се запознаем Peace

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 22:31 от Moon Walk

Общи условия

Активация на акаунт