Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 164
  • 709
  •   1
Отговори
# 255
За нищо! Simple Smile

# 256
  • в града на вечния купон
някой да е резервирал за Боряна?

видях едно негативно мнение и се чудя дали да не сменя за Мура или нона
Спрямо Мура и Нона ,по-добре си стой в Боряна. Peace
мерси ! и аз така мислех, но и за Мура съм резервирала
видях, че има негативни мнения

И все пак тази година ще почива ли някой там?

# 257
Аз ще съм в Мура от 25.07,току що преведох парите,та няма вече чудене.
Едни познати са били в края на юни и им е харесало.Басейните не били кой знае какво,но межело да се ползват и басейните на съседния хотел.
Какво негативно си прочела,за да съм подготвена Simple Smile

# 258
Има сайт на комплекс Гергана, в който влизат Гергана, Славуна и Мура. Там пише, че гостите на 3-те хотела могат да ползват басейна и пул бара на Гергана. Не знам дали е така в действителност.
Ние сме в Мура в края на август.

# 259
  • В светлината на слънцето
Басейнът между Гергана и Славуна спокойно може да се ползва от всички. Тоест никой не те проверява с каква гривничка си. Не че самият басейн е нещо кой знае какво. Пул-барът е за Гергана и Славуна, нямам идея дали позволяват и за Мура. newsm78
В темата, но по-назад имаше мнения за Нона и Мура от току-що завърнали се и от двата хотела. Не ми се рови, за да ги открия, но и двете мнения бяха много положителни. За Боряна досега преобладават негативните отзиви май. Thinking

# 260
Ето го мнението за Нона.

Завърнахме се от Нона, ами много, много съм доволна. Вече ми липсва ОИ, сега трябва да готвя Laughing Какво да ви кажа, първа линия, по цял ден на плажа, до басейна на Елица ходихме веднъж. Само прескачахме да хапнем. До междинни хранения не стигнахме - храната е много.  Имахме половин лош ден, който  го оползотворихме в Балчик и една 10 минутна буря. Плажа в тази част на комплекса е спокоен, чадъри и шезлонги има постоянно свободни, в средната част е доста претъпкано.

Снимки http://viko.snimka.bg/family/albena-2010-balchik-i-chudnite-skali.515981

Специално за Роси има сниман и басейна на Добротица  Peace

Опс, sorry, вместо да се саморедактирам, по погрешка пуснах втори пост. Embarassed

# 261
Аз ще съм в Мура от 25.07,току що преведох парите,та няма вече чудене.
Едни познати са били в края на юни и им е харесало.Басейните не били кой знае какво,но межело да се ползват и басейните на съседния хотел.
Какво негативно си прочела,за да съм подготвена Simple Smile

аз съм от 22.08 до 27.08, но имам още 15 дена да реша, нали сега се плаща до 20дена от резервацията

Негативно мнение четох за Боряна, а за Мура само положителни
Но понеже до сега в Албена винаги съм почивала на по горните хотели вита парк, ком, орхидея, компас, панорама и за муре не се сещам точно как е.
боряната е м,ного лъскав и ми изглежда по готин

# 262
Има сайт на комплекс Гергана, в който влизат Гергана, Славуна и Мура. Там пише, че гостите на 3-те хотела могат да ползват басейна и пул бара на Гергана. Не знам дали е така в действителност.

пул бара на Гергана се заплаща не ВЛИЗА В олинклузива, поне такива спомени имам.

# 263

пул бара на Гергана се заплаща не ВЛИЗА В олинклузива, поне такива спомени имам.

Това не е вярно, влиза си в олинклузива. Басейна се ползва от трите хотела безплатно, всички останали си плащат за да го ползват. По гривните си личи кой от кой хотел е. Тази година присъствах на изгонването на румънци от друг хотел, имаха си гривни, но явно не бяха от Гергана. Не искаха да плащат и охраната ги изведе.

# 264
Кои стай са по хубави,на първите етажи или на по горните.

# 265
Стаите в Гергана са два вида, сектор Б и А, по-хубави са в Б сектор- по-големи са и имат вана. За другите хотели не знам. А относно височината по-добре на висок етаж - от гледна точка на шума, а и гледката от високо е супер. Но ако сте с малко дете няма да ви сложат на високо, забелязам че така практикуват.

# 266
Аз това щях да питам,обаче за Добротица  Grinning
Чудя се дали е по-добре стаята да е на по-горен етаж с хубава гледка или да е на първите етажи,за да мъкна малкия по стълбите  Thinking

# 267
Аз това щях да питам,обаче за Добротица  Grinning
Чудя се дали е по-добре стаята да е на по-горен етаж с хубава гледка или да е на първите етажи,за да мъкна малкия по стълбите  Thinking
Защо по стъбите, там няма ли асансьори?

# 268
Като казах, че не гледат гривните имах предвид тези три хотела, а не по принцип. Чужди елементи естествено, че не допускат.  Peace Миналото лято пул-бара влизаше в ОИ. Стаите в Славуна са също с вана и много големи. Ние бяхме на първия етаж по изрично наше искане, заради децата. Стаята ни беше много тиха (но с гледка море, а не басейн) и много голяма. Също имаше вана в банята. За мен лично ваната е по-кофти вариант, тъй като е по-неудобна за прескачане. Вана в хотел досега не съм посмяла да ползвам, независимо от категорията на хотела и местоположението му (в България или чужбина) - просто не ми е хигиенично. Други хора обаче предпочитат ваната и държат на нея - въпрос на вкус.
"Мура" има общ ресторант със Славуна и мога да кажа за храната как е - ами като във всички хотели в Албена. Wink Просто хората си имат определени стандарти, към които се придържат и разликата е единствено във вида на питиетата при ОИ и УОИ и наличието или неналичието на междинни хранения. Там, където има междинни хранения, нещата изглеждат по-обилни, но реално основните менюта - закуска, обяд, вечеря са едни и същи навсякъде. Така че ако познавате вече менюто на Албена в общи линии, независимо къде сте били (без Фламинго гранд), няма как да се изненадате кой знае колко. Може би плюс-минус някакви дребни подробности. Обслужването в ресторантите е вече съвсем друга тема и там нещата са индивидуални за всеки хотел. Както и базата.

# 269
penelopi, много зависи от хотела. Тези тройки, които са в пясъка имат страхотен изглед и на първия етаж. При другите обаче може да има кофти изненади - като тази снимка от Добротица например. Просто те са отвъд пешеходната алея и реално от плажната ивица ги делят разни зеленини, дървета, стени и т.н. Може да се случи да попаднете в стая без изглед, ако сте на първия етаж. Затова - поне моето лично мнение, е да поискате поне втори етаж.

Общи условия

Активация на акаунт