Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 164
  • 709
  •   1
Отговори
# 285
Към стената е на 1-я етаж. Но ако ще се успокоите - и там има французи. Laughing

# 286
Кото почивала в Славуна миналото лято, и безкрайно доволна от всичко,  мога категорично да потвърдя думите на lulumba , че ресторанта  едостатъчно голям и нито веднъж не е имало блъсканица или липса на свободни маси  Peace. Около басейните също не е имало гмеж, може би заради факта че самия хотел е в пясъка и ние обикновено засядахме на плажа, а ползвахме басейна между другото когато дребната искаше да се къпе там. Та предполагам че повечето са действали така  Simple Smile.
За мен няма по-голямо предимство от факта, че излизаш от хотела и си опъваш хавлията на пясъка, допие ти се нещо или ти се прияде - правиш пет крачки и си в ресторанта, където целодневно е затрупано с плодове и салатки.

Така че Радостина, наистина добре обмисли решението си за Мура  Grinning.

# 287
Струва ми се, като направя анализ на всички мнения, че в тази тройка хотели има по-малко румънци./Славуна-Мура и другия, че му забравих името/

# 288
Momi4eta nie mai se spirame kam Dobrotica,kakvo vie mnenieto.
I ot Albena.bg li rezervirahte,iska mi se i da e s izled kam moreto staiata,koga prediaviavate iskaneto.

# 289
  • В.Търново
Momi4eta nie mai se spirame kam Dobrotica,kakvo vie mnenieto.
I ot Albena.bg li rezervirahte,iska mi se i da e s izled kam moreto staiata,koga prediaviavate iskaneto.
Точно тия неща коментирахме в последните няколко страници.Аз резервирах през Съни турс,обаче незнам дали вече има свободни места,зависи и за кой период си! Peace

# 290
  • В.Търново
Сетих се да питам вече ходилите в Добротица.Тая година срещнаха ли се румънци в хотела,знам че предимно почиват французи,но тоя хотел се предлага и в Германия,Русия,Румъния,та за това питам.Дано не се срещаме с такива,че нещо са ми антипатични! bash

# 291
Миналата година паяк не видяхме /за разлика от златните/ ,всеки паркираше където намери.
Сега пак ли няма?

# 292
Дано не се срещаме с такива,че нещо са ми антипатични! bash
[/quote]

Има за какво Wink

# 293
  • В светлината на слънцето
Струва ми се, като направя анализ на всички мнения, че в тази тройка хотели има по-малко румънци./Славуна-Мура и другия, че му забравих името/

Така е, да!  Peace Миналото лято там преобладаваше българската и немската реч. Срещнахме само едно младо семейство румънци - много мили и приятни хора, нямащи нищо общо с обичайната румънска паплач. Имаше и няколко семейства по-възрастни руснаци. Останалото: българи и немци.

# 294
  • в града на вечния купон
Кото почивала в Славуна миналото лято, и безкрайно доволна от всичко,  мога категорично да потвърдя думите на lulumba , че ресторанта  едостатъчно голям и нито веднъж не е имало блъсканица или липса на свободни маси  Peace. Около басейните също не е имало гмеж, може би заради факта че самия хотел е в пясъка и ние обикновено засядахме на плажа, а ползвахме басейна между другото когато дребната искаше да се къпе там. Та предполагам че повечето са действали така  Simple Smile.
За мен няма по-голямо предимство от факта, че излизаш от хотела и си опъваш хавлията на пясъка, допие ти се нещо или ти се прияде - правиш пет крачки и си в ресторанта, където целодневно е затрупано с плодове и салатки.

Така че Радостина, наистина добре обмисли решението си за Мура  Grinning.
мерси за съвета  bouquet
имам още време -ще мисля

# 295
  • София
Утре заминавам за Албена, в "Орхидея" съм. Като се върна, ще докладвам.

# 296
  • В светлината на слънцето
Клер, да си изкарате страхотно и да случите на хубаво време.  Hug

# 297
  • Варна
Здравейте момичета!Вчера звънях в АЛбена Холидейз и ми предложиха три хотела-Ком,Компас и Панорама.Колебая се на кой да се спра.Офертата и за трите е 52 лв за Ultra All Inclusive.От агенцията ми обясниха ,че Ком е за предпочитане.Моля за отзиви от завърнали се.

# 298
Почивала съм в Ком и ти го препоръчвам!Страхотни басейни,много вкусна храна и изключително любезен персонал.

# 299
  • Под гъбата
Здравейте момичета!Вчера звънях в АЛбена Холидейз и ми предложиха три хотела-Ком,Компас и Панорама.Колебая се на кой да се спра.Офертата и за трите е 52 лв за Ultra All Inclusive.От агенцията ми обясниха ,че Ком е за предпочитане.Моля за отзиви от завърнали се.
Ние ще сме в Ком, защото го познаваме вече като хотел.

Общи условия

Активация на акаунт