Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 198
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
  • Luxemburg
ние никога не бяхме боледували от това и нищо не носих за този вид вирус, и си купихме Деган, Ентерол и Хидрасек за нас и Ентерол и Вомитусхил С за малката. Аптеката в Албена не работи със здравната каса (ако ви трябва нещо).

# 481
  • в града на вечния купон
Аз съм доволна от Добротица миналата година, но не съм била с големи очаквания,
 особено като бяхме минали през Арабела преди това(само разгледахме ooooh!)!
Хотелът като цяло е чист, имах забележки, но нищо фатално. Стаите ги чистиха всеки ден, но бельото сменяха през ден-два.
.............................................................

Тази година е същото!!!Няма разлика!
На обяд има разнообразие според мен и за вечеря също.
Супите и ние не ги харесахме...Но хапвахме таратор Wink
Това тази година ли? Много ще се радвам, ако не са подобрили, поне да са запазили нивото от миналата! Като гледам от година на година става все по-зле!

Радост Николова , а категоризацията?!? Кой я следи??? И как става, така че в БГ да е 4*, а за скандинавците да е с 3*?! Thinking
има специална комисия.На мой познат е там , но не съм запозната в детайли

# 482
Минзухар, да не те ядосвам, но точно, когато се включи с кратък коментар от хотела, го бяха пуснали на 55 лв./човек. Затова и чаках с нетърпение какво ще кажеш. Сега не съм гледала, да си призная.

# 483
 И 55 лв са му много. Минзухар, имаше ли сектори или нещо друго, знам ли...моите познати са очаровани и са резервирали и за тази година там. С малко дете са, имат фин. възможости, чак се учудвам на решението им

# 484
  • София
Момичета, видях нови оферти в сайта на Албена за август, цени от 65 лв. AI за хотели на плажа и 46 лв. за HB. При база HB ще ни сложат друг цвят гривничка ли? На вечерята в ресторанта не ми е ясно как точно става - тези, които са на AI, си наливат питиета, а ние ще си викаме келнер, за да си поръчваме, така ли?

# 485
едната година даден хотел е ок, подлъжеш се и на другата година изненада и то неприятна #Crazy

някой да е резервирал за Боряна?

# 486
  • Luxemburg
Момичета, видях нови оферти в сайта на Албена за август, цени от 65 лв. AI за хотели на плажа и 46 лв. за HB. При база HB ще ни сложат друг цвят гривничка ли? На вечерята в ресторанта не ми е ясно как точно става - тези, които са на AI, си наливат питиета, а ние ще си викаме келнер, за да си поръчваме, така ли?

Предполагам че няма да имате гривнички и сутрин и вечер ще се храните заедно с останалите на блок-маса, а за останалите хранения ще следят за гривнички.Иначе на плажа и басейна са еднакви условията за ползването им.

# 487
  • В.Търново
Да ви питам като сте с деца под 1 годинка какви лекарства им взимате за тия ентеровируси?

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 16:05 от rosinauzunova

# 488
  • В.Търново

Предполагам че няма да имате гривнички и сутрин и вечер ще се храните заедно с останалите на блок-маса, а за останалите хранения ще следят за гривнички.Иначе на плажа и басейна са еднакви условията за ползването им.
Ако нямат тогава гривни как ще преценяват наблюдателите за гривни на плажа,че са от техния хотел,също и в ресторанта,как ще докажат,че са от същия хотел?Трябва да имат гривни,но може би ще се различават от останалите.

Да добавя,че в сайта на Българияхолидейс Арабела го водят 3*.

# 489
  • София

Добре, но нали при HB не са включени напитките?

# 490
  • Luxemburg

Добре, но нали при HB не са включени напитките?

Така е,но ако не сте с гривна няма да ви сервират напитка.Напитките на вечеря се сервират от сервитьорите, не са на самообслужване.

Да ви питам като сте с деца под 1 годинка какви лекарства им взимате за тия ентеровируси?
Най-добре е да се посъветвате с педиатъра, ентерола (против разтройство) е за деца и под 6м. и вомитусхил С свещички (против повръщане) също го дават за деца под 6м.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 16:19 от ronicat

# 491
  • София
Върнахме се преди няколко дни от хотел Мура. Съвет към тези, които ще ходят е да си поискат стаи над 5 етаж. На по-ниските етажи няма гледка и са по-шумни. Като пристигнахме ни настаниха в стая на първия етаж, която  миришеше на нещо средно между мухъл и котешка пикня. След луд скандал от моя страна ни преместиха на петия етаж, където стаята беше чудесна.Чаршафите бяха чисти, банята също. Някъде прочетох за лоша хигиена, аз не съм забелязала такава. Храната е добра, винаги има какво да се яде. Блъсканица за храна има, основно от румънците и руснаци. Аз съм почивала в Турция и там блъсканицата беше още по-голяма.Ресторанта е голям и винаги може да се седне някъде, въпрос е ,че хубавите маси трябва да си ги запазите предварително(като си метнете хавлиите по столовете)Басейните са малки, затова ние ходихме на тези на Гергана. Имат един голям, и два детски. В единя има и пързалка. Ние сме много доволни от почивката в този хотел, почиваме там за втора година и пак бих отишла. За мен качеството отговаря на цената. И като най-голям плюс смятам , това че хотела е на самия плаж.Слънчево време на тези, които са се запътили към морето Hug

# 492
Миме много полезна информация,аз и сина ще сме в Мура от 25.07.И се чудех за стайте,но дали да звъня на туроператора или дирактно на хотела.Плащахте ли нещо за ползването на басейните на Гергана.

# 493
  • София
ами, помоли туроператора да отразят в резеравацията, че искате по-висок етаж. Не, не сме плащали нищо на басейн Гергана. Можем да ползваме и бара на басейна. Желая Весело изкарване и да сте здрави Hug

# 494
ами, помоли туроператора да отразят в резеравацията, че искате по-висок етаж. Не, не сме плащали нищо на басейн Гергана. Можем да ползваме и бара на басейна. Желая Весело изкарване и да сте здрави Hug
мерси за хубавата информация

в момента има и намаление

Общи условия

Активация на акаунт