Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 948
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За съжаление на самия бар Хавана снимки нямам, имам на плажа пред него почти. Ние бяхме на плаж само два пъти, защото с малкия с неговия следобеден сън беше трудно да стоим продължително време на плажа, по-удобен ни беше басейна. Освен това, времето беше по-подходящо за басейн, на морската ивица винаги има бриз, който в нестабилното време, което хванахме си беше направо силен вятър. Обаче от останалите семйства, с които се срещахме там, знам, че храната дори им се струваше по-вкусна от тази, която се предлага в ресторанта на хотела. Ние хапнахме от Хавана веднъж кюфтета и картофки, бяха ни вкусни... Peace
Ето линк към част от снимките ни, има и на басейна, и на плажа, както и на други хубави местенца в Албена:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2063803&id=1559224350& … 0&aid=2063803

# 91
Снимките ти са чудесни Hug
А този бар Хавана как работи и има ли там кафе, сок, биричка?
А, щях да питам как е кафето в Компас Blush

# 92
  • София
Ааа, сетих се за нещо важно за Хавана- работят с клиенти едва от 11,30 часа, така че ако някой разчита да си пие сутрешното кафе на плажа, да го има предвид. Иначе има всичко- и кафе, и бира, а предполагам и сок (не сме поръчвали такива неща  Joy). Кафето в хотела и в ресторанта (както и в баровете) не е еспресо, а е от машина- става, като се има предвид, че аз обичам силно кафето си. В Албена навсякъде предлагат 100 % натурален ябълков сок- те имат ябълкови градини и са производители на въпросния сок. Непременно го опитайте- просто е превъзходен! Виж, този сок всички го оценихме по достойнство!  Peace

# 93
МНого пренаселно, направооооо ooooh!
Иначе зеленината наистина е страхотна, явно добре я поддържат Peace

# 94
Zhiki , благодаря Hug
Ами то по морето вече е пренаселено навсякъде. Миналата година бяхме в Сл. бряг, ами много народ, шумно много, нооо, все пак е море, какво да се очаква Flutter

# 95
  • София
В сравнение с другите именити куротни селища по Черноморието ни, Албена не е толкова пренаселена- даже прави впечатление на много организирана, подредена дестинация. Напомня ми малко на малките кокетни селища по Френската Ривиера- малко изисканост, малко небрежност и дискретен лукс; разбира се, докато не стигнете до Търговската улица, където вече ще се посблъскате и с нашенската, българска действителност. Simple Smile
Пожелавам на всички, на които предстои срещата с Албена много слънчево време и приятни емоции!  Peace

# 96
  • София
Запис на 7стр. Embarassed
Тази седмица ще е страхотна за море.Прогнозата за времето е перфектна  Nature Sun With Face

# 97
  • София
Някой дали знае цените на самолетните билети до Варна и после как става прекачването до Албена  Embarassed
Zhiki е по принуда си направих регистрация във фейса,май само аз нямах там  hahaha

# 98
Запис на 7стр. Embarassed
Тази седмица ще е страхотна за море.Прогнозата за времето е перфектна  Nature Sun With Face
newsm44
тръгвам във вторник Party

Zhiki и аз благодаря за снимките и споделената информация Hug

# 99
Някой дали знае цените на самолетните билети до Варна и после как става прекачването до Албена 

На wizzair билетите за след 14 дни са 60лв. Казвам след 14 дни, защото по банков път ако се плащат трябва да има не по-малко от 14 дни до полета.

# 100
Преди няколко дни се прибрахме от Албена Simple Smile Е няма такива цигания.... румънците са отврат Sick Иначе курорта е супер Peace Зелено,подредено,чисто.......
Бяхме в Орхидея. Като се прецака времето румънците изпиха пиенето и почти два дни имаше само ракия,ром,вермут и бира. Чаршафите ти ги сменят само ако мнооого настояваш ooooh! Камерирката няколко пъти ми намекваше за бакшиш ooooh! А тя милата ...мързеше я да живее......  Ми ядосах се малко ама сега като се замисля newsm78 .... бели кахъри Peace След 1 седмица заминаваме за Гърция  Peace Случихме лошо време в Албена и трябва да се доизпечем Wink Весела ваканция на всички Hug

# 101
  • В.Търново
Някой няма ли да качи снимки от "Добротица",моляяяяяяя Praynig

И аз,моляяяяяяя! Praynig Simple Smile

# 102
 ooooh! Изпуснах ви, ама си прочетох домашното  Laughing
За Евка  Hug
Но пък и специални благодарности за написаното от Zhiki, че ние ще сме тъкмо в таз` Панорама.
 newsm78 Някоя снимка на стоите нямате ли, тези в сайта съм ги виждала...тя е една май само с оранжево и зелено.
Басейнчето за деца колко е като дълбочина и еднакво ли е навсякъде, бях гледала снимки, че до колене на възрастен...ама може ли да си оставя хлапето да си плува с пояса без някой от нас да влиза вътре (не че ще откажем, ама ще взем да изместим много вода, ако се набутаме 2 големи  Laughing ).

И прословутото кафе от машини е от такава машина, като тези със ст в градовете ли  newsm78 http://www.topobiavi.com/data/adv_images//493/p_493326.jpg че ми се върти в ума как преди бяха разни малки машинки за шварц с ужасен вкус...поне някъде на път към плажа има ли си прост такъв автомат да си купи човек  Laughing

ХАйде от слънце да не се отървете следващите дни и въобще всички дни, в които все някой е на почивка....ние идваме в сряда, водата в морето да е топла (това беше към Слънцето  Laughing ).

# 103
# 104
  • София
Ани,от днес и ние сме в Панорама,преместихме се,защото нали отложихме с 5 дни нашата резервация и нямаше свободни стаи за Компас да продължим в същия хотел.
Приготви се,че на рецепция са пълна скръб(за разлика от Компас) или са нови(обучаващи се) или трагедията е пълна.
Ние се настанихме без никакви проблеми,де...пу пу.
Прави ми впечатление управителката(май е и на двата хотела)-навсякъде е,евала на жената!
И двата хотела са пълни в момента,фрашкано е и в ресторанта,но на моменти,едва успяват сервитьорите да изнасят храна и да отсервират масите! Кафемашните са подобни на тази- http://inlinethumb37.webshots.com/41316/2913056460104433567S500x500Q85.jpg а кафето май е Bianchi,ако ви говори нещо.Аз кафе не пия...
В ресторанта са 3 такива машини,има по 1 в лоби бара и пул бара.
Водата и в басейните и в морето е страхотна,времето също! Sunglasses
Децата се размазват във водата-по цял ден не излизат от там... Laughing
Тази вечер бяхме на разходка само с дъщерята,да си вземем ретро-снимката,която правихме във фото Валентино-страхотна е-10 лв. е цената на 1 човек за 1 снимка.
По повод търговската алея напълно съм съгласна с мнението на Жики-

В сравнение с другите именити куротни селища по Черноморието ни, Албена не е толкова пренаселена- даже прави впечатление на много организирана, подредена дестинация. Напомня ми малко на малките кокетни селища по Френската Ривиера- малко изисканост, малко небрежност и дискретен лукс; разбира се, докато не стигнете до Търговската улица, където вече ще се посблъскате и с нашенската, българска действителност. Simple Smile
Пожелавам на всички, на които предстои срещата с Албена много слънчево време и приятни емоции!  Peace

Анни,сега ще кача специално за теб снимки от днес от стаята ни...

А,стигнахме и до Добротица,там вече няма толкова народ и сергии,спокойно е,а самият хотел е наистина много хубав,доколкото можех да видя отвън!За догодина се замислям за него. Laughing
Мислех,да снимам,но не стават хубави снимките от апаратчето на тъмно,а и освен моравата и част от ресторанта или бара ми се видя безсмислено да щракам.

Общи условия

Активация на акаунт