Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 961
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
 Laughing  Hug Евка, стига де, няма сега да ги стояваш хората да позират и за снимка в стаята  Hug

Машинката за кафе ми харесА  Mr. Green

Пък вие за фотошоп не сте ли чувалИ, къде за 10лв снимка, във фотобокса за 10 ст  Joy Joy Joy  Wink Hug

Ядено се надявам да е ОК, не се притеснявам за вреждане, дребното като иска нещо отива и почва да вика: Дай, дай, дай...кой ще го пререди, като стане дума за ядене и шамари раздава напоследък, ако не му даде каката примерно  Joy поне няма да остане гладна.

А на рецепцията, че са малко застреляни ми направи впечатление от тел обаждане мин седмица за кошара...не се надявам много, ама ще се пробвам да я искам, като пристигнем.  Grinning

Уфф и още нещо да питам, ако не бях вече, че и забравих.
Машината за вода има ли и топла или поне кафемашината има ли само опция топла вода  newsm78

# 106
  • София
Его,от тук нататък-  http://mamaevinka.snimka.bg/sea/albena-2010.514087.19495271
Накрая има 2 снимки с Пепляшка-мим,стои като препарирана  Mr. Green и като пуснеш пари в мини-каляската,се покланя и усмихва и,ако е дете ,го приканва с жест да се снима с нея.Малко по-надолу по алеята има и подобен мим-готвач,на същия принцип.

Ани,снимката не е с Фотошоп,обличат я,гримират я-това е вълнуващото при нас,не самата снимка.
А  тя така си хареса роклята , с която я снимаха,че само ни врънка да и купим такава!  ooooh!

Ясно е,че гладни няма да останете тогава.  Laughing

На снимките се вижда и  нашата кошара,дадоха ни я едва като си  настанихме и натъртих,че съм заявила такава още при резервацията,и че я пише във ваучера.Не са се опъвали,но явно не са в час!  Mr. Green Абсолютно безплатна е,освен 5-те лева,които дадох на поколото-беше много любезен и отзивчив! Laughing

И диспенсерите май имат топла и гореща вода,но със сигурност и кафемашините имат такава опция-последното копче.
Така си правя чай и 3 в 1.

# 107
Eee екстра си е стаичката и на по-лошо съм била, така че не виждам за какво да мрънкам.
Щом има и топла вода в машината идилия!
 Joy това с мимовете е готино, щом и при нас се беше изперчил един на центъра преди 2-3 седмици ... а за снимката с обличането, схванах, знам ги, бъзиках се просто  Laughing Hug
Айде приятна вечер на вас и слънце утре   grinning039

# 108
  • русе
момичета ,да питам някой има ли някакво инф за къмпинг Горска Фея в Албена ,че едни познати искат да ходят там и се чудят ако някой знае нека да каже Praynig

# 109
Еййй,този бар "Хавана" много добре ми изглежда!Аз си го представях нещо от рода на малките барчета на плажа,т.е. точно на пясъка м/у шезлонгите.А дали може да седнеш да си консумираш нещо там,без да си от ОИ?

# 110
  • Плевен
Ох,аз се притесних много-само ентеровирус ми липсва точно сега. anyto кога се претъпкваше бусчето, в кои часове? Кога тръгва първото бусче-в 9 или 9.30ч? Не е ли Орхидея първата спирка на буса, нали Клер тук така разказваше,че за Орхидея винаги има седящи места на отиване? Има ли достатъчно места на паркинга на хотела, може ли с кола да се ходи до плажа според теб? Какво беше мнението на другите, с които си се запознала там и защо са били недоволни? Следобед чува ли се много шум и викове от някъде,защото ние с детето спим всеки следобед и ми е доста важно? При положение,че само децата ви са хванала ентеровируса, може ли да е от детския басейн например? може ли да изнасяш храна от ресторанта, за децата,ако ходите на плаж? Има ли между впрочем сутрин кисело или прясно мляко за закуска? Малката ми яде много мляко и не ми се иска да купувам от там някъде?

Буса се претъпкваше сутрин в 9.30 първия и после около обяд за на връщане.
Да, Орхидея е първа спирка и пак 10 мин преди да тръгне беше фул, хората от втората спирка пред Панорама не можеха да се качат.

Места няма на паркинга, спираш където намериш дупка. Може да се поди на плаж с колата, но после рискуваш да няма къде да спреш или да е далече празното място за паркиране.

Другите момичета споделиха кое ги дразни и съм съгласна с тях - свършването на алкохола, на 3 пъти изпивах последните 50 гр. вермут от бара им и после 4-5 часа-няма. А също и реденето за храна, те са ходили досега на друг тип изхранване и затова ОИ не им допадна. На нас пък обратното, очаровани сме. Супер вкусн и интересни специалитети опитах, всичко ми харесваше. Затова казвам, че си е до вкус, нагласа и жилание на конкретните хора. Едно и също нещо или услуга за едни е супер, за други е отврат. Хората сме различни...
Вируси се хващат много лесно, особено по морето. Момиченцето от стаята до нас също беше болно и накрая даже влязоха в болница. Да, давах им само храна от там. Та винаги беше топла, прясна и разнообразна - Преси ядеше овесена каша, най-много надробена с крутони супа и плодове. А също и хрупаше постоянно кошнички за сладолед, тези вафлените, направо се влюби в тях. Ама то си е нормално да хванат нещо - толкова много народ в един ресторант, някой тъпи и гадни румънци пипаха направо с ръце храната, една грабеше със шепи от крутоните, като я сръчках започна да взима с лъжица, но тя е бъркала с ръце вътре вече... Та така... Нарочно отидохме в началото на лятото уж точно затова, да не е толкова претъпкано, но вече се беше напълнило до дупка с народ. И въпреки това не съжалявам за почивката.

Не е много шумно, особено ако си по-далеч от басейна, защото в 3 ч. започва анимацията. И ние спим всеки обед, не ни е пречило нищо.

Храна може да се изнася, Има една бележка, че е забранено, но всеки граби ли граби... Ама то освен някое плодче за децата за плажа друго не виждам. Пък ако си на басайнете храна си има предостатъчно - и скара, и пищи, и сладолед.

Да, има кисело мляко, и моите само това ядяха основно. Има си и мюслита, корнфлейкс, нескуик топчета. А също и ма готови овесена или житна каша, мляко с ориз. Абе има какво да ядат децата.

Един съвет от мен - Ходете да ядете веднага като отвори ресторанта. Така ще избегнете храната да е пипана преди вас от няколко чифта неизмити ръце  Peace Според мен така до голяма степен може да се избегне хващането на ентеровирус, ама късно се усетих  Crazy

Къмпинг Горска Фея - взех. им тел. Казаха, че бунгало струва 25 лв. с включена закуска, има ресторант където може да ядете останалите хранения, но не знам как са му цените. Предполагам е скъпичко.  Thinking

# 111
Мацки, имам питане-тъй като за няколко хотела плажа е един(Хавана) стигат ли за всички шезлонгите?Има ли някакво разпределение на самия плаж според хотела или където ти падне?

# 112
Ани, отново много изчерпателно, благодаря. Докъде стига бусчето до плажа, т.е. до кой плаж, ходи ли до този до Арабела, разбрах, че там било по- спокойно. Дай малко снимки....

# 113
  • Варна, морето и сините вълни!
момичета ,да питам някой има ли някакво инф за къмпинг Горска Фея в Албена ,че едни познати искат да ходят там и се чудят ако някой знае нека да каже Praynig
Горска фея, бунгалата лично за мен са трагични. Може би са от моето детство без да са ремонтираи и реновирани.
В Горска Фея има и къщички лукс - това са нови бунгалца. Там е хубаво. Цена не знам.

# 114
Момичета, в крайна сметка направих резервация за 5 нощувки в Панорама от 13.08. Дано да останем доволни. Просто цената е невероятна - 520 лв. Мисля, че си струва да се опита Simple Smile

# 115
  • Mostly in my mind
Еййй,този бар "Хавана" много добре ми изглежда!Аз си го представях нещо от рода на малките барчета на плажа,т.е. точно на пясъка м/у шезлонгите.А дали може да седнеш да си консумираш нещо там,без да си от ОИ?

и аз точна така си го представях. Joy

# 116

и аз точна така си го представях. Joy

Бар Хавана наистина е много приятен, не е тип "барче" .   Laughing

Ева, тези мимове всяка вечер влизат в различна роля и са по двама-трима по търговската улица. Наистина е много интересно за децата, а и за нас. Как може човек да стои така, препариран.  Crazy
Ето ги:
http://media.snimka.bg/3771/013796504.jpg

http://media.snimka.bg/3771/013796648.jpg

http://media.snimka.bg/3771/013797791.jpg

http://media.snimka.bg/3771/013797811.jpg

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 11:17 от Шушони

# 117
Момичета,започнах да звъня за свободни места за хотелите на първа линия, и се оказва че за края на юли няма свободни места,чак не мога да повярвам.
Едни познати се върнаха от хотел Мура и са много доволни,затова и не бързах,а сега се оказва че няма места...

# 118
  • София
Момичета,започнах да звъня за свободни места за хотелите на първа линия, и се оказва че за края на юли няма свободни места,чак не мога да повярвам.
Едни познати се върнаха от хотел Мура и са много доволни,затова и не бързах,а сега се оказва че няма места...

Почти никъде няма,аз от една седмица нали това ви разправям че в чудо се видях хем ние искахме след 20 ти август  ooooh! Не ми се мисли каква блъсканица ще е ама,каквото е такова.
Видях цените на самолетните билети,днес звънях и .. 100 лв на човек за еднопосочен,моя мъж да си кара колата  Crossing Arms то парите за билетите са ми колкото почивката  hahaha

# 119
За два дни ви изтървах и изписахте половин тема Mr. Green
Незабравима и безпроблемна почивка на всички sun

Общи условия

Активация на акаунт