Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 968
  • 709
  •   1
Отговори
# 120
  • В.Търново
Момичета,започнах да звъня за свободни места за хотелите на първа линия, и се оказва че за края на юли няма свободни места,чак не мога да повярвам.
Едни познати се върнаха от хотел Мура и са много доволни,затова и не бързах,а сега се оказва че няма места...

Много сте закъснели.Аз както бях писала,аще в края на май от няколко агенции ме предупредиха,че почти няма места за хотелите в Албена.То е нормално,след като голяма част от местата се дават на чужди агенции и каквото остане за българите. Peace

Още чакам днимки от Добротица!

# 121
  • София
Някой на ясно ли е как стои въпроса с шезлонгите на Мура,защото видях на схемата,че има два плажа за хотела?Та има ли значение на кой от двата плажа ще ходим,тъй като доколкото съм чела морето към Гергана е по-дълбоко и за нас това е нежелателно?

# 122
  • Варна, морето и сините вълни!

Може би утре ще успея да ги пусна моите снимки. Но те по скоро са на нашата почивка, а не на хотела. Снимките които има на хотела в сайта и в booking.com са напълно реални! Поради този факт не снимах стаите Peace

# 123
  • В.Търново

Може би утре ще успея да ги пусна моите снимки. Но те по скоро са на нашата почивка, а не на хотела. Снимките които има на хотела в сайта и в booking.com са напълно реални! Поради този факт не снимах стаите Peace

Ако стаите изглеждат,както от сайта на Букинг,тогава това е супер! Grinning
Ще чакам твоите снимки!Благодаря! Simple Smile

# 124
  • Под гъбата
Оф, аман от такива румънци дето се държат като стадо глигани. Значи такова лошо впечатление ми правят, че чак ме е яд на тях като туристи. Дано в нашият хотел няма много от тях. Миналото лято така гоних едни румънски деца от басейните дето бяха натиснали дъщеря ми да я давят. Майката на тези деца плюскаше като не видяла в барчето на басейна и гледаше като дрогирана. Shocked
Проверявайте за свободни места и по агенциите, не само в сайта на Албена. Дано не е реклама, но гледах оферти при Албена холидейс.

# 125

Ако стаите изглеждат,както от сайта на Букинг,тогава това е супер! Grinning
Ще чакам твоите снимки!Благодаря! Simple Smile

Нашите стаи изглеждаха точно като в букинг. Затова не видях смисъл да снимам. Стаите са прилични, Не се притеснявайте за тях. Банята и тя не изглежда зле. Не е със соц плочки. В нашите нямаше и мухъл  Peace

# 126
Mimito ,я ми кажи повече за храната-интересува ме има ли достатъчно подходящи храни за малки деца(моето е почти на 2годинки)?
Какво предлагат за междинни хранения?Може ли да обядвам(аз,не децата  Wink ) нещо от тях,ако не се прибера навреме от плажа? Mr. Green Нещо подходящо за следобедна закуска за дечицата? newsm78

# 127
Mimito ,я ми кажи повече за храната-интересува ме има ли достатъчно подходящи храни за малки деца(моето е почти на 2годинки)?
Какво предлагат за междинни хранения?Може ли да обядвам(аз,не децата  Wink ) нещо от тях,ако не се прибера навреме от плажа? Mr. Green Нещо подходящо за следобедна закуска за дечицата? newsm78

Закуската е от 7.30 до 10.00
На закуска има палачинки които са на барбекюто. Чичкото който работи на скарата с една леличка ги прави по хубави. Предпоследния ден се смени и на негово място бе една симпатична леличка. Но нейните палачинки не ги харесах ... (капризи)
Има кроасани натюр и с шоколад.
Едини ден имаше баница, друг имаше мекички - моите деца не ги харесаха. Другите не сварихме тези неща защото отидохме късно.
Има традиционния омлет, вурсчета, салами - 3/4 вида, сирена , кашкавал. Плодове, нарязани доматчета, краставички.
Когато закуската свърши на барбекюто се изнасят сандвичи - за вегитарианци и с месо. Земелка със салатка или краставичка, кашкавал и салам. Във вегитарианския липсва салама. Изнасят цели домати. Салата домати и краставици. Два вида кекс - каков и ванилов и кокосов сладкиш. Овесени бсквитки, вафли и други бисквити май шоколадови. Изнася се и пица - вегитарианска и с колбас.
По това време се почва и печенето на кюфтета/кебапчета, лук и свински или пилешки кебап и пържене на карофи.
Има постоянно банани и ябълки, които са вкуни. Има и сладолед нон стоп.
Това чудо н барбекюто са прави до към 20.30 после спират да пекат и пържат.

Обяд - 12.00 - 14.00

Има таратор и един вид супа - крем супа от грах, крем супа от тиквички, супа пилешка или супа сс свинско месо, кисело мляко сладка..
Има готвени ястия много - риба поне 1 вид, кюфтета/ кебапчета, вурстчета, имаше пилешко филе с картофи, лозови сърмички, миш маш, задължително има спагети и макарони... бе имаше толкова много за ядене че не помня вече. Винаги има салами и сирена. На салатената секция има зелена салта, салата домати и краставици, рендосан лук, корнищончета, маслини, кисели краставичи моркови рендосани, злелева салата, салата снежанка, 3 вида сос...
Сладички тортички, пастички и плодове

Вечеря - от 19.30 до 21.30
Като обяда но има 2 вида супи. Едната вечер бе морски дарве.
Тогава основното бе скариди, миди и риба естествено. Но пак имаше и от останалите гозби за всички които не искат да почетат тематичната вечер.

Та за всички които са пропуснали основното хапване в ресторанта остава барбекюто - сандвичи, сурови плодове и зеленчуци, кисело мляко, сладолед, пържени картофи, наденица, кюфтета/кебапчета и печено месо свинско или пилешко.

А плажа ти е точно на 2 крачки и можеш да идете да хапнете и пак на плаж. Това му е екстрата на хотела на плажа. Облиачш си дрехи - забранено е по бански да се яде в ресторанта или на барбекюто(по бански само на шезлонга около басена!) хапвате и после кеф ти сън за детето кеф ти плаж, кеф ти басейн!!!

# 128
  • В светлината на слънцето
Като чета подробното меню на Добротица и като ми разказаха мои приятели, завърнали се тия дни от Албена (но в други хотели - и в гората, и на първа линия), и от спомените ми от предишни лета, имам чувството, че в целия комплекс (с изключение на Фламинго Гранд) менюто на ОИ е едно и също.  Thinking Буквално същото бе миналото лято в Славуна. Ама без грам разлика. Буквално същото е това лято в още 3-4 хотела, където бяха нашите приятели. По принцип закуската традиционно в Албена от години е една и съща за всички хотели. Въпросните кроасанчета, банички и прочее вкуснотии си ги правят в курорта и ги правят мноооого хубаво. Peace Еднакви са и сладкишите, тортичките, десертите. Аз лично не ги харесвам, тежички идват, но е въпрос и на вкус. Обаче гледам, че вече са уеднаквили и останалото меню тотално. Grinning Няма лошо, както се казва. Mr. Green

# 129
Благодаря ти,Мими!!Много изчерпателно Hug Hug Hug  bouquet

# 130
Момичета искам да ви попитам хотел Панорама на колко минути пеша долу горе се намира newsm78
Има ли много стълби за слизане.Дали ще може да се оправяме с детска количка /доста проходима -триколка/

# 131
Аз си получих тази вечер ваучера за Орхидея от 26 юли. Сега почвам да мисля позитивно,защото иначе все си мисля за ентеровируси... Crazy

# 132
Привет от 4звездния хостел на ужасите арабела . Обе$авам да докладвам цветисто и нагледно по-кысно, както обе$ах.

# 133
Момичета искам да ви попитам хотел Панорама на колко минути пеша долу горе се намира newsm78
Има ли много стълби за слизане.Дали ще може да се оправяме с детска количка /доста проходима -триколка/

Може с количката, но много се обикаля и ще ви отнеме 20-30 мин в едната посока Peace има стълби но количката не става за тях колкото и проходима да е. Вариант е да ходите с колата на плаж Peace  Абе далечко си е....

# 134
Привет от 4звездния хостел на ужасите арабела . Обе$авам да докладвам цветисто и нагледно по-кысно, както обе$ах.

Арабелата е на 1-ва линия ама бая неугледен ми се виждаше newsm78 Не знаех че е 4 звезден newsm78

Общи условия

Активация на акаунт