Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 992
  • 709
  •   1
Отговори
# 135
  • В светлината на слънцето
Що така бе Минзухарче?  newsm78

# 136
  Току що направихме резервация за септември в Лагуна Бийч. Нямах много време да чета. В това, което прочетох, не видях отзиви за него. Ако някой има впечатления, да пише- да знам какво да очаквам. Аз и без това съм на тръни как ще е с малкото и голямото бебе... на почивка Crazy

# 137
Огнена стихия, през коя агенция резервирахте? Ние през Албена, нямало да ни пращат ваучери, щели да ни чакат на рецепцията. Звънях в Орхидея, жената каза, да, тук са, няма проблеми. Ама сега като ви чета...
И още- до кой плаж на Орхидея ходи амтобусчето- разбрах, че са 2- единия до Арабела, другия не го запомних. Кой от двата е по- спокоен и плитичък?

# 138
  • В.Търново
Огнена стихия, през коя агенция резервирахте? Ние през Албена, нямало да ни пращат ваучери, щели да ни чакат на рецепцията. Звънях в Орхидея, жената каза, да, тук са, няма проблеми. Ама сега като ви чета...
И още- до кой плаж на Орхидея ходи амтобусчето- разбрах, че са 2- единия до Арабела, другия не го запомних. Кой от двата е по- спокоен и плитичък?

http://www.albena.bg/bg/pages/hotels-beach-zone.html/
Ето картата на плажа.Двата плажа на Орхидея са един до друг,така че няма значение.Виж за спокойствие не мога да ти пиша кой е по-такъв,ама като цяло за Добротица са писали,че е в по-спокоен район,така че и плажа на Орхидея трябва да е такъв. Peace

# 139
Ех, Минзухарче, голям късмет имаш... ooooh! И миналата година май пак не беше попаднала на хотел, ако не се лъжа. Тъкмо влязох да чета за отзиви за Арабела (щото и мен ме съмняваше нещо), че цената за 4 звезден хотел е като миналогодишната за Добротица. А за последния - миналата година само още една или две мами питаха за него. Гледам тази година е доста на почит. А пък цената му е с 1/3 по-висока. newsm78

# 140

Проблем е, ако се обадиш в хотела не са и чували за твоята резервация, както е с клиентите на Ретур  Peace А, с Албена не виждам какъв е проблема. От хотела няма да те излъжат, ако не те намират в резервациите. Нямат интерес просто. Всички условия са записани в електронната резервация, а фактурата с електронен подпис, която предполагам са ти издали, си е официален документ.
На база тези документи и твоето платежно, съвсем спокойно можеш да си търсиш правата при проблем.

# 141
Да се запиша.
Бях малко на Златни по женски,но последния ден отскочих и до Албена.
Плажа е по-хубав от този на Златни.Цените по заведенията са горе-долу същите.
Така като разпитвах за хотелите  везните наклониха за Фламинго.Ще си доплатим за вечеря,а за обяд ще му мислим.

# 142
  • Sofia
Никой ли още не се е върнал от Магнолия, да каже две-три думи newsm78.

Как е ситуацията тази година? Стаите "стандарт" - мизерни ли са /уж разликата била символична, ми казаха, ама едва ли е така/? Как е пътя до плажа и обратно?

Резервирах за там, за майка ми и хлапето, за по-евтинко, че се сетих в последния момент, ама нещо почват да ме обземат съмнения и да се тормозя как ще е.

Че и майка ми е един змей, не е кротко бабе, а дама с претенции и направо ще ме изяде с парцалите, ако повече от едно, две неща не са и наред.

# 143
Имаше едно момиче върнало се от там.Отзивите бяха добри и аз чакам че ние сме там от 25.07.

# 144
Ние сме в Калиакра в момента, със смесени чувства Simple Smile
На 9-я етаж вече 2 дни топлата вода тече едва-едва, улучили сме били момента, в който всички се къпели... снощи в 23 ч. на вратата чука майстор да ни видел банята дали има проблем  Mr. Green.
Иначе стаята е 6, гледката също, на плажа е гмеж от румънци, има моменти, в които не си чувам гласа - крещят, пищят, пият Simple Smile)).
Храната е ОК, не всичко е вкусно, но гладен няма да останеш.
По улиците на Албена се чува само румънска реч, чак е дразнещо.

# 145
Момичета дайте отзиви за Магнолия   bouquet

# 146
  • Монтана
Ние сме Компас

# 147
Хайде, чакаме отзиви и снимки и от теб Hug
Ние ще сме там август Flutter

# 148
  • В светлината на слънцето
Аз днес си платих резервацията, но отзиви ще има чаааак през август. Mr. Green

# 149