Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 002
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
това с румънските глутници е  наистина много неприятно  Close

# 151
това с румънските глутници е  наистина много неприятно  Close

Абе ужас направо Close Дали и по южното е така newsm78 Няма да стъпя вече в Албена точно зарди тях.

# 152
В Сл. бряг е пълно с пияни скандинавци, а по-надолу са "рая" на чалгата Приморско и Китен и всички останали без Созопол. На южното черноморие не ми се стъпва Crossing Arms

# 153
В Сл. бряг е пълно с пияни скандинавци, а по-надолу са "рая" на чалгата Приморско и Китен и всички останали без Созопол. На южното черноморие не ми се стъпва Crossing Arms

Хе-хе, май предпочитам румънци пред чалга Laughing

# 154
Румънците май не харесват Св.Константин и Елена, или там идват културни такива. Две години ходя там на почивка, но не се забелязват такива пълчища Laughing

# 155
  • Все на втория етаж
Привет от 4звездния хостел на ужасите арабела . Обе$авам да докладвам цветисто и нагледно по-кысно, както обе$ах.

Арабелата е на 1-ва линия ама бая неугледен ми се виждаше newsm78 Не знаех че е 4 звезден newsm78

Аз писах няколко пъти за Арабела, бяхме там миналата година, и не струва парите, които искат, че даже и на половина. Не останахме доволни.

# 156
Aз пък хиляди пъти предпо4итам румънците пред пияни скандинавци, знам за какво говоря.  Grinning

# 157
Един здравноосигурителен фонд (няма да казвам да не е реклама), като праща годишния отчет има флайер за 5% отстъпка в Албена за всички хотели, така че не хвърляйте автоматично в коша Simple Smile

Аз даже се обадих след като имахме вече резервация (но неплатена все още) и ни извадиха 5%. Приятна изненада.

# 158
Момичета,започнах да звъня за свободни места за хотелите на първа линия, и се оказва че за края на юли няма свободни места,чак не мога да повярвам.
Едни познати се върнаха от хотел Мура и са много доволни,затова и не бързах,а сега се оказва че няма места...

В Мура има чак след 13.08, и няколко разпокъсани дни в края на юли. Wink

# 159
Вчера резервирах за Лагуна маре от 7.08-12.08.2010, някои знае ли нещичко Simple Smile   bouquet

# 160
  • В светлината на слънцето
Вчера резервирах за Лагуна маре от 7.08-12.08.2010, някои знае ли нещичко Simple Smile   bouquet

Миналото лято имаше оплаквания от обслужването в хотела. Тази година обаче може да е по-различно. Май никой все още не е бил там, за да разкаже от първо лице.  Thinking Ние ще сме в същия период, но в съседния - "Орлов". Grinning

# 161
Момичета, уж нямаше места.Днес направих резервация за х-л Мура от 25.07 през Съни тур.Утре ще платя,но не попитах цялата сума ли трябва наведнъж.
Да ви попитам - да се обадя ли в хотела да проверят има ли резервация на моето име или да превеждам парите.

# 162
Aз пък хиляди пъти предпо4итам румънците пред пияни скандинавци, знам за какво говоря.  Grinning

А най добре нито едно от двете  Laughing

# 163
В Гърция и Турция  местните вероятно и за нас така говорят.

# 164
Ходила съм само в Турция, но не забезязах да се търкалят пияни българи, както съфорумка описва тук  скандинавците  Joy Нито пък българи, които крещят и се блъскат като румънците. Тогава ми направи впечатление,че сърбите са супер нахални  Peace

Общи условия

Активация на акаунт