Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 135
  • 709
  •   1
Отговори
# 315

Не може готвачът да пече пържоли пред всички, с латексови ръкавици на ръцете и в същото време да пипа кофата за боклук, другите мръсни тави и суровите пържоли със същите тези ръце!!!
Sick #CrazyА ти не направи ли забележка на персонала? Значи видя ли такова нещо директно си казвам и не мога да го премълча. И после как имало хранителни отравяния и разстройства.

И за това почиващите били виновни, защото не си миели ръцете  Crossing Arms

# 316
Позитивен коментар за хотел Арабела Бич:
- първа линия
- липса на борба около тавите в ресторанта (за което има основателна причина Mr. Green).
-  не се наложи посещение на медицинския център.

Има ли заинтересовани да чуят и останалото, или коментарът ми е очакван единствено от сеирджийска гледна точка? Stuck Out Tongue

# 317
  • welcome to the Jungle
И за това почиващите били виновни, защото не си миели ръцете  Crossing Arms

Да ме прощаваш, ама броила ли си от колко "гости" колко си мият ръцете преди храненето?  Crazy

А да споменавам ли, че миналата година се нагледах на "транзит" - преминаващите тоалетен бокс - ресторант, без грам да се замислят, поне да си изплакнат лекинко ръчичките?

Не оправдавал готвача. Възмути се на  стотиците освен него.  Flutter

# 318
  • София
минзухар дай мила нещо позитивно,че се настроих и за тотален кошмар  ooooh!
Оносно хигиената,можем да си говорим много,но смисъла е никакъв.Няма да ппроменим кой знае колко много нещата.Просто защото не сме единни,това е.Моля не ме изяждайте,но това си е жив факт навсякъде-за което съжалявам.

# 319
Минзухар, признавам си без бой - аз съм от сеирджиите  Joy Очаквам коментара ти с нетърпение.
Lioness, а не е ли възможно хората да са си измили ръцете в стаята, даже не съм забелязала в ресторантите дали има умивалници. В тоалетната не съм ги следила, защото избягвам да ползвам тези извън стаята.

# 320
*Теа* миналата година бяхме в Нона и миризми и комари нямаше.Бяхме на втория етаж точно над ресторанта  Peace .Тази година пак искахме да отидем там но докато се организираме понеже сме 5 семейства(съвпадане на отпуски и т.н.) не можахме да се уредим с места.Сега като Ви чета че си сменяте хотели и дати чак оставам изумена.Може би от две седмици насам звъня за някои от хотелите на първа линия и ми казват че няма никакви места.Звънях и на агенции(Съни тур и Ник травел) и те не можаха да ни намерят свободни стаи за края на юли  newsm78 Предния петък ходихме на състезание по спортни танци в Албена и ми направи впечатление че и курорта и плажа са си пусти.Виж басейните на хотелите бяха пълни с хора.Защо като ще ходят на басейн си взимат първа линия хотел(това в кръга на шегата).На място пак питах са места и отговора беше отрицателен  newsm78

# 321
  • в града на вечния купон

Не може готвачът да пече пържоли пред всички, с латексови ръкавици на ръцете и в същото време да пипа кофата за боклук, другите мръсни тави и суровите пържоли със същите тези ръце!!!
Sick #CrazyА ти не направи ли забележка на персонала? Значи видя ли такова нещо директно си казвам и не мога да го премълча. И после как имало хранителни отравяния и разстройства.
Честно да ви кажа, не съм, защото тръгнах за морето набързо. Времето там беше страхотно, за разлика от другите курорти ( аз си го обяснявам заради разположението на самия курорт) и исках да използвам на макс. Определено не исках да си развалям настроението и да си вдигам кръвното и след като видях, как всички пълнят чиниите до горе, по няколко пъти и се редят на опашки за пържоли, а всички имат по 4 очи, реших, че няма никакъв смисъл, защото всеки ставаше свидетел. Но явно много хора - и руснаци, и румънци, и българи мислят по добре познатия начин- щом съм на олинклузив, платил съм си 1000 лв, ще ям на корем. Сещам се за едни големи кисели краставици (дълги 20 и дебели 10 см )  Shocked , които ги имаше и на обяд, и на вечеря и руснаците си слагаха по чиниите, като невиждали.

Относно Боряна -  когато минавахме вечер покрай нея, Елица и Нона, миришеше много на блато от прословутия им резерват. Миналата година приятели бяха в съседния Нона и казаха, че в стаите по първите етажи миришели на мухъл.
Освен това около тези 6 хотела (гореизброените и Герганите ) има и комари, за който е алергичен  Mr. Green. Пак благодарение на резервата.
Мнението ми за Мура беше постнато в сайта на Албена, но не го публикуваха, защото..... е отрицателно. Иначе си разменихме по няколко мейла с управителката на Герганите.
а писа ли до управлението?
интересуваме как са приели мнението ти, което е показателно дали изобщо държат на клиентите си
освен това мнение може да публикуваш и в сайтовете за пътешествия-сещам се джърнои-аз редовно от там чета мнения за хотелите

# 322
  • в града на вечния купон
Минзухар, признавам си без бой - аз съм от сеирджиите  Joy Очаквам коментара ти с нетърпение.
Lioness, а не е ли възможно хората да са си измили ръцете в стаята, даже не съм забелязала в ресторантите дали има умивалници. В тоалетната не съм ги следила, защото избягвам да ползвам тези извън стаята.
в ресторанта на Вита парк има умивалници1
за другите хотели , в които съм била не се сещам

# 323
  • welcome to the Jungle
Wink Миналата година, за скромните 15 нощувки във Вита парк, се стараех да уча дребосъчетата ми (2 на брой) на обноски и хигена в ресторанта.  Всеки път обяснявах надълго и нашироко, че храната се сервира, ръцете се мият и тогава сядаме да ядем.
А защо в този ред? Защото НИКОЙ не си миеше ръцете, но ползваше всички общи черпаци, вилици, лъжици, чинии, от/в които се сипваха личните порции.

Е, ако искаш, дай за пример, че и онзи ден си си измила
 ръцете в личната стая, когато си минала първа след чичо Ханс, дето си е държал пикалото 2 минути преди да излезе от Уотър клозета и директно е пипнал черпака на супата, няколко филийки хляб, дето не са му харесали и е опипал 7-8 праскови, които не са су ме сторили лицеприятни за неговата уста.

Да не изпадаме и в подробности как "измил съм се у нас" не значи "избавих се от разни инфекции" докато си поднесеш храната към устата.  Wink

# 324
- първа линия
- липса на борба около тавите в ресторанта (за което има основателна причина Mr. Green).
-  не се наложи посещение на медицинския център.

Има ли заинтересовани да чуят и останалото, или коментарът ми е очакван единствено от сеирджийска гледна точка? Stuck Out Tongue

И аз от сеирджиите Blush Ама коментарите ти са ....Бях там (в друг хотел) и картинката ми е ясна Peace А защо няма бой при тавите с мръвки там??? hahaha

# 325
По същата логика чичо Ханс с ръката, където е държал нещо си в тоалетната и пипал и врътките на батерията на умивалника Joy

# 326
  • София
- първа линия
-  не се наложи посещение на медицинския център.

И аз от сеирджиите Blush Ама коментарите ти са ....Бях там (в друг хотел) и картинката ми е ясна Peace А защо няма бой при тавите с мръвки там??? hahaha

Я просветлете и останалите и не се смейте само двечките

# 327
Ох - това за Мура звучи ужасно.

# 328
  • welcome to the Jungle
По същата логика чичо Ханс с ръката, където е държал нещо си в тоалетната и пипал и врътките на батерията на умивалника Joy

ЕЕЕ, говорим за наши дни и смесители все пак в онези единични случаи, когато някой се сещаше да си измие ръцете. Mr. Green

А аз мисля, че ти дадох пример за транзитното преминаване тоалетна- храна. Там чичо Ханс/домнишуар Флорентина или кака Кина от с. Долно Уйно, все тая от героя и подробностите, в 90 % преминаваха като богопомазани от свещеното място до другото такова - лапачката.

# 329
Ох - това за Мура звучи ужасно.
Споко Grinning

Относно хигиената, не само из хотелите, но и в ресторантите, и въобще където и да било на обществени места - никой не може да знае какво се случва в "кухнята"...Това, че не виждаме, не значи, че не се случва. Хигиената я оставям изцяло в свои ръце, на собствена отговорност...

Общи условия

Активация на акаунт