Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 101
  • 709
  •   1
Отговори
# 465
Минзухар, мислех, че си каприз, признавам, ама ти си като мен- карък. Орхидея дръж се, да не те изтипосам като Арабела.

В друга тема ти хвалиш хотел на Златните мисля. Какви са цените на двата, да съпоставим критерия цена- качество.
Признавам, снимките са ужасни. За 2 звезди, не за 4.
Здравей, кога ще сте на орхидеята да дадеш отзиви. Ние ще сме средата на август.

# 466
Гали, от 19 юли ще сме там. В момента там е Клер, тя ще пише преди мен

# 467
Минзухар, вече когато ми е скапано настроението ще се сещам за радиото в твоята стая, за да се развеселявам  Joy

# 468
Минзухар, на кой етаж бяхте. Тук мои познати, фенове на Албена твърдят, че това били приземни стаички, които били за персонала. Миналата година ги давали по 8 лв на легло /не точно Арабела/. Не били редвидени за туристи. Аз мисля, че доста над 8 лв платихте вие

Това е съвсем редовна стая на 3 етаж с изглед към х-л Калиакра.  Поглеждах и към другите на етажа докато ги чистеха, изглеждаха по същия начин. Платихме по 190 лв./ден. на рецепция цената е 112 в./човек.
Фокси, като каза батут аз имах предвид бънджитата, тези надуваемите, за които явно питаш са по-евтини - 6 лв. за 15 или 20 мин.
Радост, знам това и поради тази причина просто ще направя това, което всеки прецакан турист е длъжен да направи - да разкаже на максимален брой хора.  Мойте хора имат "късмета", че знам няколко чужди езика.  Mr. Green Mr. Green

# 469
  • София
Фокси, като каза батут аз имах предвид бънджитата, тези надуваемите, за които явно питаш са по-евтини - 6 лв. за 15 или 20 мин.
Благодаря, като прочетох 10 лева за 5 минути, направо ми се дорева  Peace

# 470
Уж нямаше никакви места за "Калиакра", а топ офертата на седмицата на Съни турс е за този хотел  Thinking

# 471
След снимките на Минзухар ми е ясно, защо няма много снимки по сайтовете на Албена. Ако бяхте видели тези стаи, бихте ли отишли там???? Да не говорим за 112 лв

# 472
След снимките на Минзухар ми е ясно, защо няма много снимки по сайтовете на Албена. Ако бяхте видели тези стаи, бихте ли отишли там???? Да не говорим за 112 лв

Да бе, цената е върха просто. Те стаите по 45лв, не помня в кой хотел, изглеждаха по-добре.

# 473
  О, щях да забравя да питам- през септември ще ходим на някакъв  фестивал на мажоретките, има ли някой от вас, дето ще бъде тогава? Аз ще съм с малката мажоретка       newsm18

# 474
Минзухар,съжалявам това което видях е ужасно,наши познати бяха там,ще питам стаите дали са били същите.
Казвам ти честно,нямаше да седя и минута там.Сигурно съм нахална и нетолерантна,но за тези пари сори.
Кажи в кой хотел бяхте в златните,аз бях харесала Морско око и Иберия/май не беше така/

raja_nikol супер,кога е фетсивала и къде ти откъде беше.моята мома много иска да става мажоретка ,но не съм търсила още .А те и фестивал си имали..........

# 475
Фестивалът ще е м/ у 3-6 септември. Аз съм от Разград. Моята ходи от тази година, голям смях, само да докопа пръчка /солета, точилка, сламка/ и почва да я върти. Много са сладки дребните, а каките са...върха.

Мислех, че може би сте чули, или пък знаете къде се организират тези  конкурси, наскоро знам че имаше такъв по съзтезателни танци. Къде се намира залата, къде се настаняват участващите? Извинете, че оспамвам морската тема

# 476
Аз бях на този по състезателните танци.Провеждаше се в спортната зала точно до хотел Добруджа( когато си с лице към хотела от лявата страна).Не е типичната спортна зала, от горе е с нещо като платнище.Повечето от състезателите спяха в Добруджа, но тези от Шумен които бяха спяха в друг хотел.Май е където си намериш еФтинко  PeaceВсе пак зависи от организацията защото всички разходи са си за сметка на участниците  Peace

# 477
elyam,ние с тебе май на едни и същи места гледаме  Wink И аз много бях харесала "Морско око" на Златните,но понеже ще ходим с още едно семейство и тях не можах да навия  Sad Те бяхя твърдо за Албена.....А и им се видя по-скъпичко там  Confused Та сега в "Добротица" ще сме-за добро или за лошо ... Wink Ще видим през август  Mr. Green
Но съм му хвърлила око на това Морско око  Wink Догодина може и там да пробваме-ще следя отзивите  Peace

# 478
  • Luxemburg
ronicat,имаш ли наблюдения как е плажа в северната част-пред Добротица и Калиакра?много лли е пренаселено?Ако сте минавали дали ти е направило впечатление шумно ли е много около тези хотели?
Миналата година бяхме в Добротица- място на плажа имаше достатъчно! Peace
За шума- през деня има музика на басейна, но тя е приятна, а след обяд я спират или е съвсем тихо, така че не пречи. Вечер имаше програма с танци-манци, но до към 12 най-късно, и то вътре! Wink Но това от миналата година, тази не знам как е! Rolling Eyes

И аз с такова впечатление останах. Има много чадъри на плажа (отделно за Калиакра и Добротица) и много свободно място. Малко на гъсто ми се виждат сложени чадърите, но почиващите ще кажат дали съм права или греша. Музика единственно от х-л Калиакра чух, мисля от бара се чуваше и анимацията която правят там. Понеже са далеч от заведенията по главната и го няма този шум за който писах. Малко по надолу по плажната алея има няколко заведения но не е шумно. Кофти е само за хотелите около главната улица.Лагуните въпреки че и те са на главната, като се разхождахме от другата страна (юг) на басейна беше много тихо и спокойно и леко се долавяше гиролтията от заведенията. Кофти е за Фламинго, Малибу,Оазис,Орлов, Дружба. Те са на "пъпа" на Албена и за съжаление няма къде да се скрият от това.

Едно инфо. С приятели от Варна трябваше да се видим тази вечер и ни звъннаха че 2 от семействата са се разболели от летния вирус. Като говорих с приятелка която работи на Златните ми каза че има вече болни от този вирус, а от персонала в нашия хотел ми споделиха че имало вече доста дечица именно от този грип болни. За съжаление явно по северното черноморие вече върлува летния грип. Запасете се ако искате с лекарства.  Макар в аптеката пред мен да направи заявка и каза че вече гледали постоянно да имат количества.

Една от атракциите в Албена е цирк Арена всяка вечер от 20.30ч. без понеделник.

Пожелавам на скоро идващите хубаво време, че до момента от 10 дена само 2 бяха без дъжд. Вчера около 14 се изсипа като изведро, а в момента Балчик не се вижда и чакам всеки момент  да ни връхлети нова буря.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 15:27 от ronicat

# 479
Аз се запасявам с Ентерол, хидрасек и глюкоза и така.Миналата година така изкарахме два дни.неприятно но няма начин всичко се случва.С децата нося и цяла аптека  Sad

Общи условия

Активация на акаунт