Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 033
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Лошо...Чудя се да го мъкнем ли въобще,само да заема място в колата!?

# 541
Аз миналата година носех гърнето на плажа.Сложих го в голяма найлонова торба и не се виждаше, предпочитах така въпреки че бяхме в Нона и тоалетната не беше на повече от 20 метра.Ползваха се тези тоалетни към ресторанта които не се подържаха в особена чистота.Лично аз си ползвах тоалетната в стаята,виж гърнето долу в общите тоалетни изхвърлях, ама и аз не съм особен критерии че съм гнуслива на тема общи тоалетни  Confused Тази година пак мисля да го нося, въпреки че дъщеря ми вече е на 4 години.

# 542
  • в града на вечния купон
Аз миналата година носех гърнето на плажа.Сложих го в голяма найлонова торба и не се виждаше, предпочитах така въпреки че бяхме в Нона и тоалетната не беше на повече от 20 метра.Ползваха се тези тоалетни към ресторанта които не се подържаха в особена чистота.Лично аз си ползвах тоалетната в стаята,виж гърнето долу в общите тоалетни изхвърлях, ама и аз не съм особен критерии че съм гнуслива на тема общи тоалетни  Confused Тази година пак мисля да го нося, въпреки че дъщеря ми вече е на 4 години.
\
как са нещата в НОНА?
Аз последно за там съм резервирала, предвид промоцията

# 543
Тази година не знам, миналата ходихме.Аз бях доволна, нямаше чак такива забележки но и аз не съм капризна, важно ми е да ми е чисто и да няма много шум.Единственото нещо което не ми направи никак добро впечатление е анимацията за българчета от 14-16 часа, да ама мойто три годишно тогава спеше по това време.В останалите часове анимация на немски.Ползваше се тази на х-л Елица които е в съседство, имат си едно като къщичка до басейна, и техния басейн също се ползваше от Нона.Междинните хранения с изключение на сладоледа пак бяха там.Сладоледа беше невероятен, точно като за деца, бързо се топи и не е бучки лед.Алкохола страхотен, не разреден и не чист спирт.Не се е случвало да ни боли глава.Кухнята богата, 7-8 вида салати,4-5 вида супи+таратор.Пържоли и риба на всяко хранене.Правеха и барбекю на открито.Ползвах за малката детската кухня и всичко и харесваше.Единия ден счупихме чаша, за секунди дойде едно момиче и премете без много приказки.Пробием се явяват масите за хранене, но и ние бяхме много хора и ни трябваше една голяма.Ама немците хич и не се съобразяваха, двама сядат на голяма маса и хич и не ги интересува.Случвало се е на 2-3 пъти и караници по въпроса да има(добре че поназнайвам немски  Mr. Green) .На плажа обаче е валиден номера с хавлиите, добре че едно от момичетата ставаше сутрин да бяга че хвърляше по една кърпа, иначе още на закуска няма място на първа линия.Има и младежи които се занимават с шезлонгите, единия ден нямахме хавлии(мацката се успа) но имаше за нас свободно оставени шезлонги, бяха ни научили  Mr. Green Стаите не са кибритени кутии, имаше допълнително легло за малката без да съм поръчвала(ние си носихме кошарата и).На вратите има комарници и малки гадинки не са влизали.Като влязохме в стаята се опитахме да пуснем климатика ама не се получи, веднага звъннах на рецепцията и след 2 минути цъфна техник на вратата.Ама понеже ние сме си индианци не сме знаели че за да има ток в стаята трябва да пъхна една метална плочка която виси на ключовете, като я няма- няма и ток  Mr. Green Та се изложихме като хора от село  Mr. GreenСтаите определено са просторни, но мебелите са малко соц, за сметка на това е чисто. Бяхме с хубава компания и да ти кажа може и да е имало неща които не са ми по вкуса но не съм забелязала. Пак ти повтарям че това е от миналата година.

# 544
  • София
мая06,относно използването на гърнето на плажа мисля да процедирам точно по същия начин-с непрозрачен плик завито.И аз съм от гнусливите и стратерията ми изцяло се припокрива с твоята. Laughing

# 545
А сега има ли комари в Албена,за да взема спрей или нещо друго против комари.
И има ли свободни шезлонги пред Мура,или трябва д асе става рано,за да си хванеш шезлонг,специално за Мура питам.

# 546
Вземете го, не заема много място. А на плажа може и да се разберете.  Sunglasses

# 547
И има ли свободни шезлонги пред Мура,или трябва д асе става рано,за да си хванеш шезлонг,специално за Мура питам.
Ние винаги си носим против комари.  Peace

# 548
Колкото искаш Mr. Green
Вечер особено много са гладни Crazy
Шегувам се,комари има,вземи си предпазни средства.

# 549
  • София
Вземете го, не заема много място. А на плажа може и да се разберете.  Sunglasses
Да и аз това мисля,че на последната редица от шезлонги,ако го боднем,няма да е чак такъв проблем.Лошото е че малката едва ли ще иска да сме далеч от водата,ама по-добре е да го вземем все пак.

# 550
Колкото искаш Mr. Green
Вечер особено много са гладни Crazy
Шегувам се,комари има,вземи си предпазни средства.

Дайте сега да обсъдим подходящи мазила за деца над 2 години. Simple Smile

# 551
  • София
Аз съм подготвила Занза-но на Чико.Мисля,че ще върши работа и за нас.

# 552
  • някъде ... тук ...
аз ползвам аутан лосион от години - и за нас, и за децата. с него нямахме проблеми с комарите в Албена.

# 553
  • В.Търново
Предполагам,че няма да устисква-голяма пикличка е.Казва и действа! Mr. GreenНа 2.10год е.И аз има останали памперс гащи и ще ги вземам за всеки случай.Относно чадъра се чудих за по-плътна сянка да си слагам и нашия чадър до шезлонгите.Един чадър да ми пази добре и двата шезлонга,че и басейна на детето.Винаги ходим с два.Предполагам не би било проблем! Rolling Eyes
Вярно,малко ти е детето.Ами носи го гърнето тогава в една непрозрачна чанта и готово.А за обществените тоалетни и аз съм много гнуслива,че даже и първия път като влезем в хотелската стая и незнам....Тъкмо да ви питам...мислите ли като се настаните да си "обработите" и вие тоалетната чиния с ваш препарат?Аз мисля да си взема някакъв,че знам ли как ще са я изчистили?

# 554
  • София
Слагам течен сапун или шампоан от хотелските и най-горещата вода от душа.На самата тоалетна чиния като сядам си постилам тоал. хартия.Така процедирам из хотелите.

Общи условия

Активация на акаунт