Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 056
  • 709
  •   2
Отговори
# 525
Ако не се лъжа на първите страници на първа тема Червенорозка май беше дала такова, много подробно, от миналата година обаче. Ще се върна да го потърся.
Ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483053.30
Рая никол, супер си благодаря ти, ще информирам. Hug
Една положителна поправка на Клер - стаите в Орхидея също имат климатици.  Peace

Ох, супер съм аз, ако знаеш как ги бях побъркала мамите тук, питала съм за всеки хотел поотделно. Пак ви благодаря, момичета за търпението, сега гледам да си връщам и да ви облекчавам малко   Heart Eyes  
Вярно е. Тема 1 е темата на Рая.  Praynig

Рая, шегувам се!  Stop Hug                                                                                                

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 23:29 от червенорозка

# 526
Аз пак да си питам за HB, че на това сме се навили - ако сме в хотел на плажа, къде ще обядваме и какви са приблизително цените? Наш познат каза, че било резачка, т.е. по-добре да си платим за AI.
На мнението на вашият познат съм. Скъпо си е, особено по заведенията на крайбрежната алея.
м.г. мярнахме една ТАБЕЛА:
обяд на шведска маса в ресторанта на май доростор,не съм сигурна - 10лв/деца 5лв.
обаче не сме ходили,30лв за един обяд ни се видяха бая.

# 527
  • София
Гледам, че снимките на "Компас" и "Панорама" се еднакви.
Тези два хотела близо едни до друг ли са, стаите им еднакви ли са?
И ако има някаква разлика кой от двата хотела е за предпочитане?
Да,стаите са еднакви почти.
Ползват един басейн и ресторант-този на Компас.
Като че ли персонала в Компас е по-читав...
Аз бих препоръчала Компас,по-уреден е и всичко от инклузива(ресторант,басейн,пул-бар) е в хотела,
докато гостите на Панорама ползват само лоби-бара си,който е по-слабо зареден от този на Компас.
И служителите на рецепция в Компас са по-в час,отколкото тези в Панорама.
Не че имахме вземане-даване с тях,ама некадърността ме дразни откровено! ooooh!

# 528
Червенорозка, поласкана съм, цяла тема заради мен  Embarassed, дано да няма "Албена част 5- след като Рая се върна от Албена "  Mr. Green

Айде бе Клер, де остана, багажа е в куфарите, на полусъединител сме вече....    Laughing

# 529
  • В.Търново
Проучих внимателно,но да не се налага Mr. Green,Албена се води към област Добрич,а се намира преди Зл.Пясъци.Те пък се водят към област Варна.Така че,ако ви се наложи да търсите РИОКОЗ,трябва да звъните в Добрич.
Дават дните напред много слънчеви по морето,ее,най-накрая! newsm53 Хайде,много топло море и слънчеви бани пожелавам на почиващите!Дано и ние случим на хубаво време по-нататък! Peace

Поправям се,сбърках,Златните бяха преди Албена,за това са в различни области.

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 13:48 от rosinauzunova

# 530
Някой знае ли колко струва да ти сложат хладилник в стаята на ден?

# 531
  • в града на вечния купон
Проучих внимателно,но да не се налага Mr. Green,Албена се води към област Добрич,а се намира преди Зл.Пясъци.Те пък се водят към област Варна.Така че,ако ви се наложи да търсите РИОКОЗ,трябва да звъните в Добрич.
Дават дните напред много слънчеви по морето,ее,най-накрая! newsm53 Хайде,много топло море и слънчеви бани пожелавам на почиващите!Дано и ние случим на хубаво време по-нататък! Peace

и какво като звънят в Добрич? всички в Албена поне 90% са от Добрич т.е няма да има резултат.
принципа на рекламацията е първо да се обърнеш към управител хотел, после администрация и чак тогава институция
т.е има чинност
но да се надяваме, че предвид многото оплаквания ще влязат в час Rolling Eyes

# 532
  • В.Търново

и какво като звънят в Добрич? всички в Албена поне 90% са от Добрич т.е няма да има резултат.
принципа на рекламацията е първо да се обърнеш към управител хотел, после администрация и чак тогава институция
т.е има чинност
но да се надяваме, че предвид многото оплаквания ще влязат в час Rolling Eyes

Ами,разбира се,че ако не се постигне разбиране с управата на хотела ще се обърна след това и към органите като РИОКОЗ! И какво като повечето са от Добрич?Това не ми пречи да потърся съдействие на РИОКОЗ,но не вярвам това да се наложи,за сега отзивите за хотел Добротица са добри!

# 533
  • София
Момичета,имам нужда от съвет.Чудя се все пак да вземем ли нашия си плажен чадър newsm78въпреки шезлонгите и чадъра,който ни се полага.Според вас има ли смисъл,а и въобще разрешават ли да се слагат,защото аз хич не си падам по слънцето и обичам да съм плътно под чадър,а и за басейна на дребната?
И друго,хотела ни е на самия плаж,но тоалетните как са разположени?Аз мисля да нося гърнето на плажа,но ако е с голямата работа далечко ли ще трябва да го нося Sick?Как процедирате с малки деца,които още не могат да стискат дълго?

# 534
Момичета,вече се настройвам за море,малко остана от 25.07.
И се сетих да ви питам,какво ще бъде интересно и непременно да се види в и около Албена,ще съм с едно 11 годишно момченце.

# 535
  • welcome to the Jungle
И се сетих да ви питам,какво ще бъде интересно и непременно да се види в и около Албена,ще съм с едно 11 годишно момченце.
Балчик, Калиакра, Камен бряг, а може и да се разходите в Балтата.

# 536
Балтата е резвата в Албена,а Камен бряг къде се намира.В Балчик и нос Калиакра сме ходили.

# 537
  • В.Търново
Момичета,имам нужда от съвет.Чудя се все пак да вземем ли нашия си плажен чадър newsm78въпреки шезлонгите и чадъра,който ни се полага.Според вас има ли смисъл,а и въобще разрешават ли да се слагат,защото аз хич не си падам по слънцето и обичам да съм плътно под чадър,а и за басейна на дребната?
И друго,хотела ни е на самия плаж,но тоалетните как са разположени?Аз мисля да нося гърнето на плажа,но ако е с голямата работа далечко ли ще трябва да го нося Sick?Как процедирате с малки деца,които още не могат да стискат дълго?

В свободната зона може спокойно да си сложиш вашия чадър,за тоалетните не знам.Ние също ще си вземем нашия чадър за всеки случай.Никога не съм носила гърне на плажа,когато големия беше по-малък,не ни се е налагало да ползваме такова.Сега бебето ще е с памперс-бански,така че и сега няма да имаме нужда от гърне на плажа. Като хотела ви е на плажа,няма ли да устиска детето до хотелската стая?Колко е голямо детенцето?

# 538
  • София
Предполагам,че няма да устисква-голяма пикличка е.Казва и действа! Mr. GreenНа 2.10год е.И аз има останали памперс гащи и ще ги вземам за всеки случай.Относно чадъра се чудих за по-плътна сянка да си слагам и нашия чадър до шезлонгите.Един чадър да ми пази добре и двата шезлонга,че и басейна на детето.Винаги ходим с два.Предполагам не би било проблем! Rolling Eyes

# 539
Относно чадъра се чудих за по-плътна сянка да си слагам и нашия чадър до шезлонгите.Един чадър да ми пази добре и двата шезлонга,че и басейна на детето.Винаги ходим с два.Предполагам не би било проблем! Rolling Eyes
Мисля, че не може да си слагате и ваш чадър в зоната с чадъри и шезлонги. Почти 99% съм сигурна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт