Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 049
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
Абе вярно малко са 5 канала, ама аз лично не помня някога да съм гледала телевизия на почивка. А за нета- също не е такъв проблем, ако толкова не можете без него, има от ония  неща, дето се слагат в лаптопите като флашка, ох извинете много съм зле  Embarassed , ние сме на Виваком и е 10 лв месечно. Купили сме го за село, ще го ползваме и там. Така че има решение. Всеки сам си преценява потребностите

# 511
Момичета,някой има ли впечатления за хотел Доростор?
Гледам ,че са пуснали сега оферта с мн ниски цени и искам да навия майка и татко да дойдат с нас  Grinning За Добротица им е скъпо и за това ми отказаха в началото на сезона,но сага с тези цени има вероятност да ги убедя.Спрях се на Доростор,защото зоната с чадърите на плажа им същата като на Добротица и ще можем да сме заедно Peace А и баща ми е малко трудно подвижен и им трябва да е близичко до плажа.
Всъщност дали е близо до Добротица хотела?Предполагам...щом са с една зона на плажа  Rolling Eyes

# 512
# 513
Направо си е на първа линия като гледам, а и на свимките изглежда много по-добре от "Лора"

# 514
shark, каква е анимацията за децата?

Имали такива, които са направили резервация чрез Сънлайт травел?
Мога ли да се доверя на агенцията?

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 15:32 от Flo_Rida

# 515
  • София
Аз пак да си питам за HB, че на това сме се навили - ако сме в хотел на плажа, къде ще обядваме и какви са приблизително цените? Наш познат каза, че било резачка, т.е. по-добре да си платим за AI.

# 516
Аз пак да си питам за HB, че на това сме се навили - ако сме в хотел на плажа, къде ще обядваме и какви са приблизително цените? Наш познат каза, че било резачка, т.е. по-добре да си платим за AI.
На мнението на вашият познат съм. Скъпо си е, особено по заведенията на крайбрежната алея.

# 517
Преди две седмици като ходихме седнахме на по кафе точно пред хотел Добротица.Кафето УЖ Лаваца но мнооого далеч от него беше 2лв(беше много гадно ).Разгледахме и цените от менюто- хамбургер-6-6.50, пица-9лв нагоре, един размер са както тука малките.Салати 5-6-7лв.В сравнение с Шумен просто много високи.Мин.вода 3лв,безалкохолно в чаша-2лв,нат. сок(на Присан уж натуралните в бутилките по 2литра) една чаша 3лв.Това е за което се сещам,май идва по добре да си на Аll.Едното момче с нас яде хамбургер с кюфте и не остана особено доволен(кюфтето беше сурово).

# 518
  • София
Офф, това с пицата за 9 лева не ме кефи. Разликата между HB и AI е 40 лева на ден и си мислех, че за тези пари ще се наобядваме и ще си платим напитките на вечерята, но явно няма да стане. Понеже мъжът ми живее от бира, дайте ми и за нея цена моля.

# 519
Е за бирата не мога да ти дам цена че бяхме на културно масово мероприятие и прилично си пихме само кафенце, но ако разликата е 40лв смятай че ако сте на свободна консумация няма да Ви стигнат,особено са напитките.Ама тях пък можете да си ги купувате от магазинчета, и там цените са високи но пак ще са по ниски от на заведение....

# 520
  • София
shark, каква е анимацията за децата?

Имали такива, които са направили резервация чрез Сънлайт травел?
Мога ли да се доверя на агенцията?
Преди няколко години ми бяха наематели,така че не са отскоро на пазара и са точна фирма Peace,но за резервация аз използвах Бутик Травел.Между другото се обаждах в Добротица да питам дали има резервация на мое име и всичко е ОК Laughing

# 521
Гледам, че снимките на "Компас" и "Панорама" се еднакви.
Тези два хотела близо едни до друг ли са, стаите им еднакви ли са?
И ако има някаква разлика кой от двата хотела е за предпочитане?

# 522
  • в града на вечния купон
момичетата вече са ти отговорили, но и аз да кажа скъпо е и не е на ниво нито храна , нито пиене.
Като знам как им искат наем по една торба пари(преди години братовчетка ми държеше заведение до базара) и те се чудят как да надуят цените и да спестят от продукти.

Защо не резервираш ол инклузив -има добра оферта за Нона, Мура и Лагуна Маре.
Само да ти кажа, че не може да се резервира онлайн.Аз резервирах през кол центъра на Албена.

# 523
elyam,ние с тебе май на едни и същи места гледаме  Wink И аз много бях харесала "Морско око" на Златните,но понеже ще ходим с още едно семейство и тях не можах да навия  Sad Те бяхя твърдо за Албена.....А и им се видя по-скъпичко там  Confused Та сега в "Добротица" ще сме-за добро или за лошо ... Wink Ще видим през август  Mr. Green
Но съм му хвърлила око на това Морско око  Wink Догодина може и там да пробваме-ще следя отзивите  Peace
[/qu
Да,явно имаме еднакви критерии,аз не съжалявам за златните голя гъчканица е май.Но ще видим догодина

# 524
Анимацията за децата има някаква - две момичета танцуват с децата в детския басейн. Хлапетата се забавляват. Има и рисуване, което не знам какво точно представлява - моята госпожица е много малка още. В понеделник, сряда и петък има детска дискотека, но тя се провежда в "Ком".

За хранене извън хотела - има 2-3 заведенийца, които не са нито на търговската, нито на крайбрежната и са с нормални цени. Човек може да хапне за 10-12 лв. Бирата беше мисля 2 лв

Общи условия

Активация на акаунт