Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 085
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
здравейте, 
Може ли да ми кажете след като се плати онлайн с какво докуменнт се настанявате. Получих нещо като потвърждение само 9безз ени подрбности) и е-фактура, които обаче нещо ми изчезнаха мистериозно от компютъра. Не трябва ли да ми изпратят ваучер с имената на почиващите. Още повече че те са различни от името на плащащия.
Благодаря

# 496
  • Под гъбата
здравейте, 
Може ли да ми кажете след като се плати онлайн с какво докуменнт се настанявате. Получих нещо като потвърждение само 9безз ени подрбности) и е-фактура, които обаче нещо ми изчезнаха мистериозно от компютъра. Не трябва ли да ми изпратят ваучер с имената на почиващите. Още повече че те са различни от името на плащащия.
Благодаря

Звънни на телефона от сайта им за онлайн резервации ,и питай смело всичко което те интересува Peace

# 497
  • welcome to the Jungle
 Eva  ooooh!, написахме го това преди 3-4 странички. Сигурно и по-назад пак е дъвкано.

Носи си лична карта. За сигурност и копие от платежното нареждане. Не стават грешки, не се шашкай  Wink.

# 498
  О, щях да забравя да питам- през септември ще ходим на някакъв  фестивал на мажоретките, има ли някой от вас, дето ще бъде тогава? Аз ще съм с малката мажоретка       newsm18
Нашата кака-мажоретка ще бъде там.  Peace

# 499
Ето, знаех си, Червенорозка, от къде си ти? Знаеш ли нещо повече? Ако искаш пиши на лични, да не спамим

# 500

Ужас, направо ти съчувствам. Добре че след това нещата са се оправили.

В кой хотел бяхте на Златните?

# 501
Момичета, бихте ли дали мнения за сравнение на Магнолия плюс и Орхидея  bouquet

# 502
Ако не се лъжа на първите страници на първа тема Червенорозка май беше дала такова, много подробно, от миналата година обаче. Ще се върна да го потърся.
Ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483053.30

# 503
Рая никол, супер си благодаря ти, ще информирам. Hug

# 504
Ох, супер съм аз, ако знаеш как ги бях побъркала мамите тук, питала съм за всеки хотел поотделно. Пак ви благодаря, момичета за търпението, сега гледам да си връщам и да ви облекчавам малко   Heart Eyes 

# 505
Здравейте, момичета,

Пиша след 10 дневен престой в "Компас". Изкарахме си страхотно, въпреки че имаше няколко лоши дни. Хотела не е идеален, но определено не е и толкова лош. Стаята беше достатъчно широка, имаше едно легло персон и половина и едно единично. Кошара не сме ползвали. ТВ-то наистина лови само 5-6 български програми, но ние гледахме само световното  Crazy Банята беше реновирана. На вратата на терасата има мрежа против комари. Храната беше разнообразна, имаше плодове и зеленчуци, по 2 супи, 5-6 вида хляб, поне 2 вида месо, няколко вида десерти. Плодовете на няколко пъти бяха зелени, но пък динята винаги беше идеална. Алкохол не сме пили, така че нямам мнение.
Безплатния автобус спира пред хотел "Нона", което е на около 100тина метра от плажа пред Хавана. Ресторанта на плажа е супер, но няма супи. Ние използвахме много влакчето, което струва 2.50 на човек, защото на Дари много й харесваше.
Албена ни хареса и най-вероятно догодина пак сме там  Peace
Ако имате въпроси, ще се опитам да отговоря   bouquet

# 506
  • Sofia
Да ви питам, девойки, ходил ли е някой в началото на септември в Албена Thinking

Минава ми еретичната мисъл да букна една седмица от 26 август до 2 септември, нямам възможност по-рано, а и майка ми с хлапето е там до 26 август и направо можем да останем в по-разширен вариант.

То е ясно, че година с година не си приличат, и особено това лято е непредвидимо, но все пак да споделите как сте карали този период в Албена.

Притеснява ме това, че е по-северна точка, а и обикновено в края на август точно времето се скапва. После идва циганското лято, евентуално, ама после..

# 507
  • Плевен
Аз съм била на 22 септември миналата година в Константин и Елена. Времето беше супер, е малко подухваше, но като цяло беше хубаво.

# 508
elsi, последните 2-3 години почиваме винаги началото на септември! Тази също, надявам се! Crazy
Плюс е това, че няма толкова почиващи, дори и да превали морската вода е топла, а вечер е хладничко и става за разходки! Peace
Минус за мен е, че в края на сезона на всички им е писнало и не се стараят много. Rolling Eyes

# 509
  • София
Здравейте, момичета,

Пиша след 10 дневен престой в "Компас". Изкарахме си страхотно, въпреки че имаше няколко лоши дни. Хотела не е идеален, но определено не е и толкова лош. Стаята беше достатъчно широка, имаше едно легло персон и половина и едно единично. Кошара не сме ползвали. ТВ-то наистина лови само 5-6 български програми, но ние гледахме само световното  Crazy Банята беше реновирана. На вратата на терасата има мрежа против комари. Храната беше разнообразна, имаше плодове и зеленчуци, по 2 супи, 5-6 вида хляб, поне 2 вида месо, няколко вида десерти. Плодовете на няколко пъти бяха зелени, но пък динята винаги беше идеална. Алкохол не сме пили, така че нямам мнение.
Безплатния автобус спира пред хотел "Нона", което е на около 100тина метра от плажа пред Хавана. Ресторанта на плажа е супер, но няма супи. Ние използвахме много влакчето, което струва 2.50 на човек, защото на Дари много й харесваше.
Албена ни хареса и най-вероятно догодина пак сме там  Peace
Ако имате въпроси, ще се опитам да отговоря   bouquet

Няма ли кабелна телевизия в този хотел.Как само 5-6 програми и без нет по стаите? Направо се излагат. Миналата година почивахме на бунгала в ахтопол и имахме в бунгалото постоянно  безжичен интернет и 50 кабелни програми.

Общи условия

Активация на акаунт