Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 61 964
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
 Laughing Аризона, права си, разбира се, ти да не си там, че да следиш коя патка/чайка хвърля отнякъде кърпа.  Whistling
А шезлонгите си ги пренасяха поне пакрай нас като куцо пиле домат  Laughing В смисъл някой решил, че под чадъра са 3ма и си домъкнал от съседния чадър шезлонг, така че - стига да им се носи, май не е голям проблем, най-много после да обещаеш на "пазачът", че ще си го върнеш на място  newsm78

# 601
  • в града на вечния купон
а на пазача каква му е ролята?
сигурно да дреме на плажа.Това с кърпите е пълен абсурд.
събирам ги на един шезлонг и да си гледат работата

# 602
Срещу 10лв., за целият престой, дадени на ръка на момчето, което отговаря за чадърите и шезлонгите, наши познати това лято са си осигурили чадър на първа линия. Хавлиите са му ги оставяли вечер.
Така, че момчетата не са безобидни невинни души, които не могат да оправят с туристите.

# 603
"Пазачът" раздава шалтета Wink
които до колкото схванах от четения са платени, но може и да не съм разбрала  Blush

# 604
  • София
Ако са само 10 лв да знаеш че и аз ще му ги дам,но не е там въпроса.Всеки си е направил сметката и все пак му се полагат тия чадъри  PeaceИ аз като Радост ще ги събера и хич няма да ми дреме,особенно ако е така очевадно че хора няма.

# 605
  • welcome to the Jungle
 Sick А най са ми любми ония дето оставената плажна ивица между морските вълни и първите чадъри си я възприемат като семейна реликва, грамотно описана в нотариалния акт на баба им  Confused
Без значение, че стотици човеци искат да пресекат плажната ивица и на длъж и на шир... Без значение, кой, откъде, защо и как иска да намине към и до морето.  ooooh!
Някак "запазените" местенца на първа и втора линия ги приемах, обаче ония навлеци, дето последни долазваха и най-намусено гледаха докато ядяха пясък от поредните им "недоброжелатиели", дето са дръзнали да идат на море... и сега не мога да ги разбера  Sick

Та , Минзи, разкажи ми, как е усещането? Удари ли поне там джакпота с морето тази година?

# 606
Твърдо против съм това "запазване", ако се махнат кърпите дали ще стане скандал или ще им стане неудобно и ще замълчат, чадърите не са тяхна собственост в крайна сметка??

Е това и аз щях да попитам,ние ходим от 9 до 11 и след 17 до 19.Много сме бели и много лесно изгаряме,а все пак съм с лако дете и не ми се иска да съм прекалено далеч от водата.

В интерес на истината, семейства без деца или нямаше или ако ги е имало са ходили на плаж в други часове. Един човек от нашия хотел си беше направил експеримент с оставени кърпи - беше ги взел от първия ред и хвърлил назад, а после седнал на втория ред да гледа какво ще стане. На празното място веднага се се настанили други хора, а собствениците на хавлиите така и не се появили.

# 607
  • В.Търново

В интерес на истината, семейства без деца или нямаше или ако ги е имало са ходили на плаж в други часове. Един човек от нашия хотел си беше направил експеримент с оставени кърпи - беше ги взел от първия ред и хвърлил назад, а после седнал на втория ред да гледа какво ще стане. На празното място веднага се се настанили други хора, а собствениците на хавлиите така и не се появили.
[/quote]
Laughing
Това е добра идея!И аз може да направя същия номер! Mr. Green

# 608
 Shocked Лъвице, поста ти е доста гнусен. Ти за закон за Черноморското крайбрежие, свободни плажни ивици, това-онова чувала ли си?  
Или просто си на дългосрочен сух режим, та гледаш да си отвличаш вниманието..

# 609
  • В.Търново
Тъкмо по новините по БТВ говориха за чадърите по плажната ивица,кой имал право,кой нямал право да плаща и т.н.

# 610
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/1325002194-Kont … tap_do_plaja.html

Минзухар, собствен чадър мисля, че може да си сложиш само в зоните, които са свободни от чадъри и шезлонги.

# 611
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/1325002194-Kont … tap_do_plaja.html

Минзухар, собствен чадър мисля, че може да си сложиш само в зоните, които са свободни от чадъри и шезлонги.

Тук става дума за съвсем различно нещо.

# 612
Линкът, който дадох и това, което съм написала са съвсем различни неща, да  Laughing
Линкът, по повод поста на  rosinauzunova , а с другото изказах мнение, за това, че сте си боцкали чадъра пред първа линия.

# 613
Току що се връщаме от "Орлов". Набързо да споделя впечатления:
Не е толкова лош хотелът, аз се бях стреснала! Laughing Дали защото тръгнах силно предубедена, но ми се видя много добър, особено за три звезди и особено за Българското черноморие!
- Стаите са нормално големи, имат си телевизор, климатик, 2 легла, диванче, балконче с масичка - нормално. Чисто беше, при нас поне сменяха и чаршафите, и кърпите няколко пъти /за 1 седмица/. Вярно старичко е, банята е с онези старите плочки, не е кой знае какво, но пък не е болка за умиране.
- Персоналът /особено камериерките, което ме учуди/ бяха много любезни и отзивчиви.
- Храната беше ОК, в достатъчно количество, вкусна беше, никой за нищо не водеше сражения, масите бяха сервирани и се отсервираха моментално. Е, аз посвикнах напоследък на турските ол инклузиви и то в по-скъпички хотели, дето само салатите са над 20 вида /броих ги веднъж! Laughing/, ама и тук не беше никак зле. А, важно за децата: сладолед има по цял ден на двата бара в неограничено количество, и то няколко вида! Алкохолът също не беше някаква долна наливарка - примерно водката си беше Савой.
- Плажът е супер /то това не е точно заслуга на хотела, де./ Вярно, чадърите са малко встрани, но нали трябва да направи човек двайсетина крачки на ден, а не само от шезлонга - на леглото и обратно.
Имаше, естествено, някакви дребни проблеми, но нищо съществено. Например, пристигнахме към 12ч. на обяд, аз знам, че стаите се освобождават в 2 и сме се приготвили първо да отидем на плаж. Ама викам си, да ни сложат гривните, да обядват децата, пък после ще се настаняваме.  Не можело, обаче, да се обядва, първия   ден сме имали само вечеря, а пък последния - обяд. Казвам, добре, не може ли обратното - не можело и точка. Не че кой знае какво, ама се подразних. Та имайте предвид, който ще ходи.
Другото неприятно е, че последния ден ни тръшна прословутия морски ентеровирус, но не мисля, че това е пробелм на конкретния хотел. Така че - носете си лекарства за всеки случай.
Приятно прекарване на който му престои! На мен ми остава да завиждам благородно! Laughing

# 614
Момичета, що се палите за глупости   :hug
Широката ивица пред чадърите в Албена е оставена просто, защото ако чадърите са по-надолу, вълните ще ги заливат при буря. Лично на мен тези, които си слагаха собствени чадъри там, изобщо не ми пречеха. Все пак тази ивица е широка колкото целия плаж на други места Sunglasses Трябва парадно шествие да мине, че плажуващите там да му попречат. Пък и все пак, това са хора, които са си платили чадър и шезлонг с АІ, но не са станали в тъмна доба да хвърлят хавлии по шезлонгите  Peace А и няма как някой да ти забрани да ползваш природни ресурси, които са изключителна държавна собственост. Концесионерите на плажа имат право да сложат чадъри на до 50% от ивицата и да ти вземат такса за това, че им ползваш чадъра и шезлонга. Не и да ти забранят да ползваш зона, която не попада в обсега на сянката на чадъра им  Peace

Kotkovo, това с ентеровируса за момента е баш с хотела свързано май. Докато ние бяхме в Добротица, приятелите ни бяха в Орлов - те са с две деца и Добротица е тясно за тях. Изкараха тоя вирус и четиримата, при това един по един  Sad От 7 дни те 4 бяха болни.
Това за обяда на пристигане явно е политика на хотела. Ние също пристигнахме половин час по-рано. Сложиха ни гривните веднага, за да можем да обядваме. На тръгване пък ни предложиха, ако не напускаме комплекса веднага, да ни оставят гривните за още няколко часа.

За алкохола в  Добротица не мога да кажа същото. Водката беше някаква световно неизвестна и не ставаше за пиене.
Другото, което не ме кефеше, беше кафето. Пия еспресо - силно и по много.Но, това ми е проблем не само в нашенските хотели  Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 23:58 от Mama Svetla

Общи условия

Активация на акаунт