Отговори
# 285
И мене ме фана липсата  Laughing

# 286
Е то аз освен с глава с какво друго да блесна кажи ми Joy Joy Joy
Слънце Hug

...брееей, домъчня ми за вас, честно Wink...Да мятаме базара на есен, че да си омръзнем чак Joy

# 287
  • Немция
Здравейте, симпатяги. Grinning Раzгледах снимки и фиzиономии, zапоzнах се виртуално с вас. Sunglasses
Брех, какво е станало с бившия универсален  Shocked... Раzбрах, 4е ще отварят ДМ скоро там, което е хубава новина.
А жълтите пло4ки явно са в пла4евно състояние, дано скоро zакърпят положението и централната 4аст има по/достоен вид.

Мамо Цоци, къде са тримата мускетари( тоест твоите три гарджета Wink)?
Пък ако знаете как плачеше Сами онази вечер...........
Не zнам как е твоя Сами, но при нас е отново доста трудно положението със съня на де4ко. Премахвам му в момента обедното кърмене, което му служеше zа zаспиване( по4ти на годинка е) и е ужасТ... Rolling Eyes

# 288
Утре заминаваме за Обзор дано всичко да е добре.

# 289
Добро утро!
Универсалния ще става Централ Мол Crazy, но за мен си остава прост универсален магазин...
Днес откриват магазина dm.
Плочките ще ги оправят. Общината е спечелила проект, отпуснати са пари. За две години щяло да стане както другата част на центъра с фонтанчетата, която скоро обновиха.

...току що слушам по Дарик от Общината гост - зам.кмета вероятно, който каза, че "на един по-късен етап ще се стигне и до пешеходната зона"... Joy...

# 290
Днес да отидете на откриването на ДМ, да не пропуснете и Метро.....После да разказвате.....

.bibitka. тримата големи останаха в Добрич, при баба си, демек тя сега е многовнучна баба. Да им се порадва и тя малко, а ние тук с татито сме със Сами и ако щете вярвайте не спряли да се караме(за простотии естествено)......Установявам за пореден път,че децата ни помагат за семейния мир в къщи.....От много ангажименти с тях не ни остава време и да се скараме.....Ето, сега сме с 1 и цирка в къщи е пълен.......

А това,че Сами е плакал.....Просто си тръгнах рано от банкета, независимо,че бях запасила народа в къщи с адаптирано мляко, с което да залъжат бебето. Но....ми се обадиха на пожар да се прибирам и в крайна сметка заради едното кърмене не успях да чуя всички клюки и да си изкарам един спокоен купон с момичетата. Той като заспа Сами майка ме караше да се връщам, ама....нейсе.......

Боре, къде ще има пешеходна зона?

Какво стана с водата? Ще честитим ли на някой баня?

# 291
Цоцоланке, пешеходна зона викат на сите жълти плочи, които са кратери в момента Mr. Green

Пускат водата на четирите квартала в Добрич

Разбуниха обществено недоволство. Ние у нас снощи си имахме вода и тази сутрин също...

# 292
  • Добрич
За тези, които се интересуват:

Магазини Сентрал Мол Добрич

Къде ги събраха тези 5 етажа?....

# 293
Къде го тези МОЛ? Да не би да е до пощата това, което бяха започнали да строят миналата година? Отворено ли е вече? И къде е ДМ-а? А тази сграда до пазаря какво ще бъде и работи ли вече?
Цоци, много готин дунди си имаш.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 294
  • Добрич
рони, говорим за универсалния магазин или Югоагента - което ти е по- ясно. Еднои също значи. Точно между пощата и високото тяло.

# 295
  • гр.Добрич
Вела, с подземието, което е Била стават 5 етажа. Всичко уж заето, а не се знае какво ще бъде. Заведенията горе празни - няма мераклии. Варненските МОЛ-ове пълни с добричлии, какво ще правят в Добрич.

Рони, онова е празно. Има само Прокредитбанк.

# 296
Аз под МОЛ разбирам маркови магазини. Като гледам схемата има само три марки- Deichmann, NewYorker и DM ...значи ще си е прост универсален магазин Crossing Arms...Марките нямат сметка, според мен да не си обявят магазините.

Аксесоари и чанти - пълни глупости, ще наредят пак коланите от 10лв и куфарите... Joy
Бижута и скъпоценни камъни  - тез по центрото дето са ще си направят щандове вътре
Домашни потреби Crazy..в МОЛ...ще падна от смях...срамота Sick...сигурно Мания-та с китайските си боклуци и те имат щанд вътре...

Сони, Лии, Самсунг, Пица Хът..май само в рекламата ще присъстват... hahaha

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 14:10 от МамиБлю

# 297
  • Немция
Мамо Цоци, мерси zа подробното обяснение. Grinning

Добре иzглежда, даже прекалено помпоzно... в графиката само пло4ките не отговарят на реалността. Laughing

ДМ ще е в Мола по мои сметки. Скоро ли4но ще направя ка4ествен оглед дали съвпада с немския ДМ. Както и Дайхман(сире4 Deichmann). Mr. Green

Аз под МОЛ разбирам маркови магазини. Като гледам схемата има само три марки- Deichmann, NewYorker и DM ...значи ще си е прост универсален магазин Crossing Arms...
Тук да направя раzяснение. В Германия също има вериги универсални магаzини, в които има "от .... до", вклю4ително и домашни потреби. Вси4ко е аранжирано с вкус, там се продават стоки от високо ка4ество и високи цени. Така 4е присъствието на стоки zа дома не правят Мола по/долнока4ествен, zависи как е поднесено вси4ко.

Ина4е и аz се 4удя кой ще купува от толкова много магаzини. Всеки път , като се прибера в Добри4 ме иzумява коли4еството магаzин4ета на глава от населението. Според мен това си е на4ина да се иzбяга от беzработицата, едва ли носи кой zнае каква пе4алба.

# 298
Аз ДМ и Дайхман много ги тача. В първия редовно правят прИмоции на памперси, пюрета и разни други. Във втория има детски обувки (и за възрастни има) на много прилични цени. Въпреки, че аз мисля за преслушам родното производство за износ.  Wink

# 299
Сони, Лии, Самсунг, Пица Хът..май само в рекламата ще присъстват... hahaha

Първо с реклама, после и със стоки.........

Това ДМ много го хвалят.......Края на август ще го видя и аз това чудо......

Нещо Борето не ни е пускала в скоро време песнички, явно Веско Маринов  е в дупка...Да пусна тогава пък аз това - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=567924 - лично на мен не ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт