Отговори
# 30
Ние се кърмим ама пак гладно детето,взех си чай за кърмачки на Хип и пих две чаши както пише малко е гаден ама се търпи.Днес ставаме на 1 седмица  newsm44 айде и 1 месец да мине толмкова бързо.

Браво за кърменето!  Peace Ако търсиш подкрепа и помощ - насреща съм. Simple Smile

Veselina112,   bouquet за темата, и може да махнеш частта за лекцията в Добрич (или да оставиш част от нещата за кърменето, но без дата - да се знае, че в града има към кого да се обърнат желаещите да кърмят)  Peace

# 31
Нели благодаря зелен боб може ли да ям и зеле ама готвено Simple Smile сега да видим от този чай дали ще има файфа.Доре за второ дали ще се прежаля незнам ,аз казах на Светльо второ неща ама то ще забрая докато му доди времето и на него  hahaha

# 32
Благодаря на Кеми за градивната критика, на всички които ми помогнаха за заглавието на Ленка и Бибитка, на Мама Цоци за съвета как да пусна тема, нищо че го прочетох на следващата сутрин, но ще го запазя съобщението и на лични за друг път като модел, дано не пропусна някой, не се сърдете, просто и аз като на Оскарите ми дойде музата да благодаря, сякаш съм получила някоя награда....... newsm53 ако има нещо още за оправяне пишете ми за да се поправя.
Боре къде ходихте на море, че ви връхлетя потопа на плажа. Кажи че да се застраховаме и ние да не ходим там Wink

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 19:42 от veselina112

# 33
Боре къде ходихте на море, че ви връхлетя попота на плажа. Кажи че да се застраховаме и ние да не ходим там Wink

Освен един боб да фърлиш, за да ти каже къде ще прасне Mr. Green

Бяхме в Абена и стояхме до последния момент на пясъка, по-точно до първата капка с надежда, че ще ни се размине Rolling Eyes....да знаете с деца се бяга бавно Mr. Green...и с багаж, и с кофички  Crazy Днес го пишем стационар Mr. Green

# 34
Боре къде ходихте на море, че ви връхлетя попота на плажа. Кажи че да се застраховаме и ние да не ходим там Wink

Освен един боб да фърлиш, за да ти каже къде ще прасне Mr. Green

Бяхме в Абена и стояхме до последния момент на пясъка, по-точно до първата капка с надежда, че ще ни се размине Rolling Eyes....да знаете с деца се бяга бавно Mr. Green...и с багаж, и с кофички  Crazy Днес го пишем стационар Mr. Green
   оооо и аз помня миналага година какъв ужас беше. Confused  И ние тогава бяхме на Албена и точно  като вас чакахме до последно , че ще ни се размине . Бягането беше невъзможно. Simple Smile  Освен кофички и багаж ние имахме и пояси и топки и Гого допълнително пищя за тях да не отлетят.  Laughing

Е всичко мина  , но повече там на него плаж не отивам. И предишни години са се случвали чудесии там     Peace

# 35
Мами трябва ми помощ подадох една декларация в социални грижи Петев ми я даде каза,че е за 150 лв и това удостоверение го давали на неработещи жени.Въпроса ми е всеки месец ли ще ги получавам тези пари или трябва да подавам друга декларация?

# 36
Ангелче, това еднократната помощ за раждане ли е? Или говориш за социално майчинство? Изясни си термините....Осигурявала ли си се за една година назад?

Е всичко мина  , но повече там на него плаж не отивам. И предишни години са се случвали чудесии там     Peace

Е, то като почне да вали, цялата ивица намазва Mr. Green

# 37
Еднократната помоя за раждане не е ли тази от 250 лв за живо родено дете,и аз незнам обърках се много вече.За социалното майчинство какви документи се подават ако знаете?Всичко ми е една каша сега  #Crazy

# 38
  • Добрич
Веси, поздравления за новата тема!

За да не е празен запис, ви предлагам едно интересно клипче - Така се яде диня

# 39
Вела браво и аз да взема да сложа Гери в една диня  Whistling

# 40
Ангелче, ти пита ли в социалното за тези неща? Най-добре ще ти кажат там.

Тез пък - луди, да сложат детето в таз диня Joy...горкото Tired

# 41
Веси, поздравления за новата тема!

За да не е празен запис, ви предлагам едно интересно клипче - Така се яде диня
Благодаря за поздравленията за пускането на темата, колкото мога това правя. Hug Вела много ме разсмя с това клипче за динята Joy

# 42
Ангелче  незнам как стоят нещата при теб , доколкото си спомням нямаш 18 още . Най-  добре отиди направо в социални и питай. Peace

да Бори права си . Wink

# 43
  • Добрич
здравейте,Ангелче тия 150 лева се дават45 дни преди да родиш-казва се еднократна помощ при бременност за неосигурени майки,сега като си родила имаш право на 250 лева еднократна помощ за раждане на дете.И следващия месец имаш право да подеш молба за детски и също така за майчинство,ако не си осигурена.Това е .За еднократната се взема акта на раждане на детето,удостоверение за семейно положение,и лични карти за справка,ако имаш брак и двете карти,ако не само твоята. Simple Smile

# 44
  • Добрич
Понеже Ангелчето роди предния месец, сега трябва да подава документите.

Общи условия

Активация на акаунт