Отговори
# 435
Та кога казахме ,че ще е срещата?  newsm78

# 436
Добро утро! Wink

Каква красота!...Планината!... Wink

Та кога казахме ,че ще е срещата?  newsm78
Мдааа...дори трябва да е делова, защото наближава септември и трябва да стартираме търсенето на помещение. МОЛ-ът щял да отваря на 1ви септ newsm78

# 437
Четох, четох и накрая се отказах, друг път ще доизчета. Един месец не си бяхме платили интернета, а после един месец от виваком неможаха да остановят какъв проблем имаме, че да ни го активират, та от вчера имам връзка със света.

Имам бебе- Павел, роди се на 15.07, леко раждане, нормално, сега малко си поплаква, но май е от преяждане, а не от колики, както си мислих в началото  Wink, но общо взето е кротък. Каката е във ваканция един месец яслата няма да работи, майка ми си замина преди 2 дни и сега е малка лудница в къщи.

А и за раждането- вторият път е по- страшно и боли повече (неискам да отчайвам раждалите веднъж), но пък после  е по- лесно, много бурзо се възтанових и много добре се чуствах.
Сега отивам да гладя и вече ще съм активна  Hug

# 438
Ей iyaneva, най - после. Честито за бебчето. Да е жив и здрав.  bouquet

# 439
Янева, честито и от мен! Да сте живи и здрави! Каката как е, грижи ли се, помага ли ти? Hug

# 440
Янева, честито и от мен! Да сте живи и здрави! Каката как е, грижи ли се, помага ли ти? Hug

Каката колкото помага толкова и бели прави, още незнае как да му се радва на бебето - ту го целува , ту я гледам засилва ръката да го бъе или пък му налапала биберона... Но пък като го сменям тя носи памперсите, мокрите кърпи,после хвърля мръсния дрешките за пране хвърля ейтакива неща, но все е помощ. Първите дни, като се върнахме от болницата беше ужаса, докато се адаптираме всички един с  друг, но всяко чудо за 3 дни, сега е по- спокойно

# 441
yaneva честито за бебчо да ви е жив и здрав и по малко колики  Hug .Познала съм ,че има нещо с интернета  Laughing.Слажехме една надуваема играчка до нея по едно време почна да я бута с ръчичка.Като я натиснем издава звук и сякаш реагира .Не е ли малка още за фокусиране на зрението  newsm78

# 442
Ангелче, до 2м. трябва да започне да следи големи обекти как се движат около нея.......

Купих си билет, днес....От четвъртък, 19-ти съм вече в Добрич.......Само се чудя едно - дали аз да направя тортите на децата или пак да избера готовите........Нови и хубави торти в Добрич да са се появили в Добрич в последната 1 година? Миналата година поръчвах от поликлиниката.......Едно ме спира за домашна торта - майка няма кой знае какво оборудване за торти.......Трябва да нося някой неща от тук.....А багаж имам достатъчно..........

Спинки, никакво влизане в интернет....Наслади се на Рила и Пирин.......Знаеш ли къде минава р. Мразовица? Тя разделя Рила и Пирин. Идете точно където са капанчетата на Предела. Там има един голям ресторант от едно време, до него хранителен магазин пак от едно време. С лице към тях , от ляво на магазина има една пътечка водеща надолу. Вървите малко и ще видите река и дървен мост. Това е реката......Не е далеко въобще......

На кафе да е съгласен някой от вас? То не ми се рискува на повече от кафе.....След 24-ти?

# 443
Спинки, никакво влизане в интернет....Наслади се на Рила и Пирин.......Знаеш ли къде минава р. Мразовица? Тя разделя Рила и Пирин. Идете точно където са капанчетата на Предела. Там има един голям ресторант от едно време, до него хранителен магазин пак от едно време. С лице към тях , от ляво на магазина има една пътечка водеща надолу. Вървите малко и ще видите река и дървен мост. Това е реката......Не е далеко въобще......

Аз ще си запиша и може да отскоча..някога Laughing

За кафето ще се разберем Mr. Green

# 444
Янева - жив и здрав да ви е Павел.  bouquet
Цоци -  тия торти "Хит" незнам колко са нови -чух добри отзиви. Сладкарницата в бившото пиво.

Ние ходихме на цирк. Цирка беше Ориент- не бях ходила на него досега. Добре беше - имаше гълъби , маймуна , пони , кучета акробати , едно детенце което е било на "детските таланти на България". Интересно им беше на децата ( на Гого и племенницата ми).

# 445
Боже към 8 и нещо говорих с Петев питах го за шева вътрешния а той пита:Напипваш ли конеца  Joy Не ме упъва но каза в петък да ида да види и за изследвания след раждането.

# 446
  • гр.Добрич
Цоци, каква ти наслада с 3 бебета. Днес имаше прганизирано ходене до Гоолф клуба, но ние не ходихме. Аз реших да се възползвам от СПА-то, но после ми излезе през носа. Таткото ги водил по едни баири, вместо да спат и когато стана време за обяд станах  #Crazy
Утре ще ходят в някакво село да гледат някаква стара църква, но ще тръгват в 08.30, а това за нас крайно ранен час. Mr. Green Ще си търсим сами забавления. Може би на кафе в банско.

# 447
Ей днес няма кой едно кафе да сложи, хайде от мен да мине пийте по едно кафенце:

# 448
Спинки, това е Добърско.....Църквата е под земята.....Иди, интересно е! Има градина в църквата, където баби изнасят автентична програма.....Преди Добърско има много хубави полянки(стига сега да не са заети от Милки....). До църквата(по-надолу) има един двор с пързалки и люлки......

# 449
  • гр.Добрич
Весе, кафето ще го пием следобедно.

Цоци, пропуснахме го Добърско. Нямам нерви да разпъвам колички, столчета и 100 торби с багаж. идеята ти за полянки пък хич не ме очарова. Май не съм натуралистка. Днес викам на мъжо, че все едно сме си в Добрич. Там поне заведенията са ни на една ръка разстояние, а тук трябва да сме с кола. Laughing Не че се оплаквам, ама ......

Общи условия

Активация на акаунт