Отговори
# 600
Креми, има месец ама не е ползван досега. Казали на татко, че ще дойдат пък да видим..
Вела, подадох в началото на годината молба  Peace

# 601
Креми, има месец ама не е ползван досега. Казали на татко, че ще дойдат пък да видим..

Това за коя ясла е.
Виж ходи питай и по другите. В началото на годината някои, като мене подават в повече от една ясла и съответно са включени в списъците навсякъде. Така че се освобождават бройки. Аз от нашата директорка знам, че за всички деца има места в яслите. Почти съм сигурна, че в нашата ясла /до хуманитарна/ има места.

# 602

Това за коя ясла е.
Виж ходи питай и по другите. В началото на годината някои, като мене подават в повече от една ясла и съответно са включени в списъците навсякъде. Така че се освобождават бройки. Аз от нашата директорка знам, че за всички деца има места в яслите. Почти съм сигурна, че в нашата ясла /до хуманитарна/ има места.

За ДЯ "Пролет" на Дружбите дето е говоря,тя ми е най близо... Живея до Автогарата и наблизо няма друга. Тая на Вардар, която е ми идва далечко, пък камо ли за тая на хуманитарна  Wink

# 603
И мене ще ме чакат тези проблеми.

# 604
  • гр.Добрич
И мене ще ме чакат тези проблеми.
Joy Joy Joy

# 605
Добро утро!
Каква есен, а? Tired

Даже ще се задълбочат с това масово раждане на деца съвсем ще свършат местата Joy

# 606
  • Добрич
Есен, есен, отново е есен
и жълти листа килими редят,
един е весел, а друг е лесен,
а-хааа, във обратна посока вървя  Wink
(песничка на Атлас)

# 607
kemi хубава песничка.

# 608
никак ни ме харесва даже, защото носи есенните нотки вече Wink

# 609
  • Добрич
Така е, за съжаление  Confused

# 610
  • гр.Добрич
Дааа, темата се раздвижи със застудяването. Добре, че има промяна във времето, че да драснем 2 реда.   Simple Smile

# 611

Това за коя ясла е.

За ДЯ "Пролет" на Дружбите дето е говоря,тя ми е най близо... Живея до Автогарата и наблизо няма друга. Тая на Вардар, която е ми идва далечко, пък камо ли за тая на хуманитарна  Wink

На Дружбите също си подадох молба. Директорката се държа меко казано отвратително. Молбата си подадох на 11.01.2010 , тя веднага ме уведоми че съм закъсняла  Laughing
Вече бройките били заети, пълна измишльотина, с малко връзки щеше да стане, ама аз харесах тази ясла до хуманитарна. Там без връзки почнахме от май месец.

# 612
  • гр.Добрич
Това е истината - с връзки става всичко. Wink

# 613
  • Добрич
Дааа, темата се раздвижи със застудяването. Добре, че има промяна във времето, че да драснем 2 реда.   Simple Smile
Мммда и отпуските са към края си ... Да се надяваме на по-голяма активност  Wink

# 614
Мммда и отпуските са към края си ... Да се надяваме на по-голяма активност  Wink

Да попитам ли за новогодишния базар??????? Работните пчелички дали вече имат идеи, дали събират матриали, нали има желание за работа????????

Аз нещо още не мога да вляза в ритъм......Нещо работата не ми спори, но пък ми е едно хубаво,че вече всички сме в къщи и няма пътувания нагоре-надолу.........

Боре, кога от Журналиста стигна до Мусала???????

Креми, къде е тази Каменна река? Много е красиво!

Да ви кажа......Този път за Хаймана №1 обявявам Спинки.........Бяхме си писнали по едно време......За разлика от Ленка....Друг път редовно я виждах, а сега.....И последния ден си мислех,че видиш няма да се видим и хоп......

Докато мила ми Креми - ти що така отиде в най-неподходящото време на фризьор? И защо се забави толкова време там? Не успях да те видя.......

Но пък изключително драго ми бе да пия кафе с Краси, Мари и Дидка.........Децата и те добре се занимаваха........

Ани, работиш ли?????

С Нели също се видях......Друго си е като познаваш хора в Добрич.....Че понякога от толкова непознати физиономии се питам дали това наистина е Добрич........Толкова рядко срещам мои набори и съученици в Добрич.....

Нали няма болни деца......

Леле, щях да забравя......

Галакси, честита рожба!!!!!!! Жива и здрава да е, много да ви радва и да бъдете много щастливи цялото семейство!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ани, ходихте ли на лекар за оченцето?

Отивам малко да се трудя.....Стига толкова отпуски, ваканции, време е за работа и ежедневие. Колкото и да не ми се иска, но трябва бързо да вляза в ритъм, че иначе тежко ми........

Общи условия

Активация на акаунт