Отговори
# 615
  • Добрич

Ако това е за мен, да, работя. След летния вирус, който изкарахме преди 2 седмици, не мога нещо да вляза в ритъм... ама за нищо. Нямам и настроение, затова и не пиша. Извинете ме!   bouquet

# 616
Цоци ходихме и сега ще чакаме за резултатите,голямо мотане с тези изследвания ужас,оназзи дето ни взема кръв пукна вената на Гери.Днеска и купих енези за кошарки вартележки с мечетата заглежда се удря ги понякога,преди малко даже почна да им вика ауууу,ъъъъъъъъъ говори им детето.Те като се въртят и тя си върти главата.Поне това да съм спокойна.

# 617
Мдаааа есента идва колкото и да не я искаме . Confused
Анушка и ние изкарахме вируса- да не казвам още не сме се възстановили -ужас много дълго  продължи  #Cussing out Пепи как е ? вълнева ли се за училището?
Цоци- на мен също ми беше много приятно да се видим . Peace
За новогодишния базар - ами старите идеи +  и нови надявам се  да има при мен.Материали още не съм вземала . Wink

# 618
Аз събирам крушки, даже един приятел от варна на всяко идване мъкне по една. Сетих се за едно магазинче за сватбени украси до ритуалната зала(май Романтика се казваше)- не съм влизала, но от вън се виждат всякакви истории, някой ходил ли е там и как са цените, че то в нашият град като решиш да се жениш и ти одират кожата.

# 619
  • Добрич
Анушка и ние изкарахме вируса- да не казвам още не сме се възстановили -ужас много дълго  продължи  #Cussing out Пепи как е ? вълнева ли се за училището?
О, съжалявам да го чуя.
Пепи не показва за сега вълнение, ще го видим героя след 15 септември... Wink В момента сме на постоянни игри, малко им остана на децата... Като сянка е на кака си, непрекъснато са заедно и си играят.
Градината отвори ли вече? Ще ми липсва сутрешното пътуване до там, а и срещите с майките...

# 620
анушка Незнам дали е отворила градината -  но мисля,  че не,  защото на  кухнята и правят основен ремонт- не съм  ходила да видя.  Wink
iyaneva  - нямам идея как вървят   нещата за сватби . Със сигурност обаче няма да е единствения магазин. Wink

# 621
  • гр.Добрич
 iyaneva, навсякъде дерат кожи. представяш ли си в София какви са цените?
Вчера гледах якенца за малки деца - 56лв. в Бамбиното. На мен ми трябват 2  #Crazy Уж криза пък какви са тези цени направо незнам. Държавата нищо не ни дава за децата, пък после нацията застарявала.

# 622
iyaneva, навсякъде дерат кожи. представяш ли си в София какви са цените?
Вчера гледах якенца за малки деца - 56лв. в Бамбиното. На мен ми трябват 2  #Crazy Уж криза пък какви са тези цени направо незнам. Държавата нищо не ни дава за децата, пък после нацията застарявала.

spinki,що не видиш за якенца в този детския, който е почти срещу църквата, скоро го отвориха, всичко е английско и доло- горе на сносни цени, та и по-евтино от китайските "маркови" стоки. Идругият, който е малко по- надоло посока градската, но отляво. Етърва ми ми обясняваше и за още един, който са само английски, но нали съм заблудена и неразбрах къде е   newsm78.
  Вчера купувах дрешки за Павел и на почти всички пишеше 2 или 3 бройки, в англия вървят комплектно по няколко, но при нас нали всичко се побългарява, та 1бр. си го купуваме на цена за 3бр., ако не и повече  Wink Аз така се зарадвах като видях 2 панталончета за 9 лева, те даже си бяха и на закачалчицата окомплектовани, обаче се оказа, че всяко било по 9 лв- поне да бяха им махнали етикета за 2 броя, а на бодито пишеше "3 pack"-българска му работа

# 623
  • гр.Добрич
iyaneva, знам всички магазини по центъра. давах просто пример. Онова магазинче с английските стоки е на същата собственичка, която държи магазина до бившата Вива. Там видях едн сандали на Марк и Спенсър, но на живо се оказаха големи дървета. Цените естествено са побългарени, защото всичко е купувано от разпродажби, така че далаверата е пълна.
Сега преглеждам какво има от баткото и после ще се хвърлям в шопинг. Laughing

# 624
  • Добрич
Здравейте,моми4ета Peace
Габриел,градината отваряла на 7-ми-общи групи ,а ина4е на 13-ти.
Рая ве4е отка4а,а и аз покрай нея,да почва градината и да има доволни.
Знае ли някой в младешкия дом и в читалището някакви спортни занимания за възрастта на Рая..т.е. аз мога да разбера,но друго е някой да ходи и да каже дали е доволен...Или пък в Изидата тенис  ThinkingИскам да я запиша някъде,че в градината модерните танци ги "играят" по модерен начин.
чао засега

# 625
SISOLITA Да и аз проверих днес в градината . 
На тенис сме ходили само  - добър спорт е ама на Гого му писна нещо . Laughing Иначе бях доволна .

# 626
  • гр.Добрич
Тенисът е новата мода от няколко години насам.

# 627
  • TX
на рецепцията на Изида записват детски групи по плуване треньор засега са се записали от 4 до 9 годишни, още не е готов басейна, но сформират групите

# 628
  • Добрич
Murka, дай малко вода от снимката в подписа ти, че у нас тази вечер това вещество не е налично за миене и ходихме да си носим от извън града. Като се прибрахме с Жени след градината, чешмите вече не пускаха и капка. Та докато се убедим, че тази вечер ще е така и се организираме от къде да напълни тати ни - едва сега се изкъпахме. Жени даже каза, че много и харесва как я изполивам.

За протокола: Нашата градина /26-та/ работи от 30-ти със сборни групи.

# 629
  • Добрич
Мерси Peace
Че къде ще този басейн,в парк хотела ли,,?Изобщо не съм ходила натам и нищо незнам,а чук че имало и каланетика,йога..ще оъида да проверя.
Хубави разходки.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт