Отговори
# 630
  • TX
Вела и в нас всеки ден спира водата има един теч пред блока на повече от месец е подавани са сигнали поне 8 пъти и от ВиК казали, че така ще е и нямало да го оправят блока имал задължения над 7 хил.лв и последната ремонтирана авария щяла да е тази  newsm78 Ами да си намират начин да си събират задълженията аз съм платец изряден и искам да не ми се нарушава ритъма, но май вече ритъма ми е да няма да съм заредена с туби бидони и ...
Басейна го градиха тази зима и пролет като продължение на хотела и бара, а това че ни си ходила там е пропуск това е едно от малкото красиво пипнати  местенца в града ни. Каланетиката и Йогата са в Русалка за Изида не мие известно мже и да пуснат.

# 631
  • гр.Добрич
Арчи, стига си надничала, ами идвай и взимай децата, че майка им има нужда от почивка. Mr. Green

# 632
  • Добрич
Утре отварял МОЛ-а  Wink Хайде народе, на намаленията  Crazy

# 633
Утре отварял МОЛ-а  Wink Хайде народе, на намаленията  Crazy

Да ни е честито!!!! Да завардим вратите още от сега???????

# 634
  • Добрич
Аха, отивам да пазя ред  Joy

# 635
Абе оставете Мола - кога ще ни е срещата че ми домъчня много за вас. Wink

# 636
  • гр.Добрич
Къде сте бре хора? Сигурно сте изкупили всичко от Мола. Mr. Green

# 637
Ех....МОЛ-а........Подаръци имаше ли? Мляко за 9ст.? Нещо снимки да ви се намират за МОЛ-а.....

Спинки, не мога да повярвам,че скоро ще празнувате двоен първи рожден ден....Леле....все едно беше вчера.........Ужас, времето не прощава, лети ли, лети.......

Кажете нещо, дами....Или вие като за пред среща мълчите и не казвате нищо Crossing Arms.......

# 638
Аз дасе похваля- от три дни съм при мама на гости, а вие да не изкупите всичко от МОЛ-а, оставете нещичко и аз да видя от голямото магазин  Shocked

# 639
Ужас! Изтървах откриването на МолЪт Mr. Green....няма да мога да спя Crossing Arms

# 640
Ужас! Изтървах откриването на МолЪт Mr. Green....няма да мога да спя Crossing Arms

Лексотанче.......А аз няма да мога да спя, защото никой не се поФали какво намаза днес от големия магазин...........

# 641
  • гр.Добрич
Аз пък такива неща не изтървам, но егати разочарованието. Първо влизаш и виждаш една стена, зад която се крие неотворен още магазин. Архитектът явно е бил много неориентиран в МОЛ-овете. Отатм нататък всичко е представители на бившия Универмаг. До втория етаж май стигнах и се разочаровах. То пък какво   ли съм очаквала де, ама нейсе. Ню Йоркър и Дайхман не са ми фаворити, но всее пак щяха да дадат класа.
Чакаме отварянето на Двете кули във Варна. Mr. Green

Цоци откъде мляко за 9ст? Тук няма Карфур.

# 642
Значи викате - Преоблякъл се Илия пак в тия - и стария нов Универсален си има ново име - Мол ъф дъ Добрич.......

# 643
  • гр.Добрич
ММММмммда, нещо такова.
На входа - арка от червени и бели балони и точно до тях витрина с найлон и прахоляци. В другите молове съм виждала непрозрачни гумирани платна с реклами, но пък найлона явно е по-ефтин. Wink

# 644
Добро утро!

Ню Йоркър и Дайхман не са ми фаворити, но всее пак щяха да дадат класа.
Ама няма ли ги..че то верно си е простия универсален.. Joy..ще падна от смях

Общи условия

Активация на акаунт