Отговори
# 645
  • Добрич
Aма как стоят гордо зад щандовете старите LaughingУжас е ,ама на мен и бездруго не ми причаше на мол,изобщо даже.

# 646
  • Добрич
Само МОЛ-а ни беше кусура Cry
Без вода можем, но без МОЛ - не!  #Cussing out

# 647
Aма как стоят гордо зад щандовете старите Laughing

Пък в благоевградския МОЛ седят....тризначките.......Имали магазин там.....Дори са ги били виждали в него....Аз не съм лично......Магазин за парфюми било.......Та как ли ги разбират клиентите, пък ако знаят математиката като българския език - отдавна значи са фалирали.......

Уф......нещо ми е никакво......Има вероятност да остана за няколко дни сама с децата и съм изпаднала в тих ужас.......

# 648
  • Добрич
И аз съм пропуснала отварянето на МОЛ-а. А за голямо разочарование на дъщеря ми и цирк "Арена" пропуснахме, че и концерта на мажоретките.

Обаче за зимнината /пипер и патладжан/ няма пропуск. То затова и не разбрахме, че цирк гостува в града и отложихме посещението на концерта...

Посетилите МОЛ-а, ще споделят ли - цените молски ли са? Mr. Green

Мама Цоцоланка, когато се наложи съпругът ми да отсъства Жени спи при мен. Само, че като гледам колко народ сте у вас - добре, че твоите деца не държат на това.  Laughing

# 649
  • гр.Добрич
Циркът го уважихме и даже имаме снимка с камилата. Simple Smile

Мажоретките бяха доста ретро-костюмирани и малко им се губеше синхрона.

Зимнината ще я мислим на зима. Wink

# 650
  • Добрич
spinki, поне сте наблегнали на развлеченията. Ние мажоретките ги пропуснахме съзнателно заради пипера, но цирка просто не сме го усетили.

Жени днес е с кашлица, сополи, зачервено гърло и температура. В момента я гледа баща и, но за утре май ще излизам в болнични.

# 651
И аз да се възмутя от Универсалния...аз така ще го карам, щото мол направо е обидно Joy...Даже клетките старите им дали..спомням се една с чорапи - ми пак е на същото място женицата, на втория етаж срещу ескалатора... Joy
На друга клетка пък пише Български чанти Laughing..изобщо куфарите и раниците са на почит - на всеки етаж се намират. "Стела Белчева" изобщо не я виждам как ще оцелее сред толкова "маркови" стоки Crazy...В кафенето сложили да се отсрамят една детска пързалка и една масичка с две столчета - голяма работа... Crossing Arms...Имам надежда за последния етаж Crazy, всъщност нямам...всички надежди за читав град се изпаряват с всяка изминала година Tired...Добре че перуанците днес бяха избрали мола, за да застанат пред него, та да посвирят малко....мале.. като прочетох колко "оптимизъм"лъха от написаното, се потресох Joy...Не на последно място - Универсалния изобщо не става за нашата цел. Naughty..Пък като си помисля какво писмо спретнах на така гръмко наречения маркетингов отдел - пръц, които даже не намериха за нужно да ми отговорят...

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 15:42 от МамиБлю

# 652
И аз да се възмутя от Универсалния...аз така ще го карам, щото мол направо е обидно Joy...Даже клетките старите им дали..спомням се една с чорапи - ми пак е на същото място женицата, на втория етаж срещу ескалатора... Joy
На друга клетка пък пише Български чанти Laughing..изобщо куфарите и раниците са на почит - на всеки етаж се намират. "Стела Белчева" изобщо не я виждам как ще оцелее сред толкова "маркови" стоки Crazy...В кафенето сложили да се отсрамят една детска пързалка и една масичка с две столчета - голяма работа... Crossing Arms...Имам надежда за последния етаж Crazy, всъщност нямам...всички надежди за читав град се изпаряват с всяка изминала година Tired...Добре че перуанците днес бяха избрали мола, за да застанат пред него, та да посвирят малко....мале.. като прочетох колко "оптимизъм"лъха от написаното, се потресох Joy...Не на последно място - Универсалния изобщо не става за нашата цел. Naughty..Пък като си помисля какво писмо спретнах на така гръмко наречения маркетингов отдел - пръц, които даже не намериха за нужно да ми отговорят...

Да се чудя да се смея ли, да плача ли......... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Четейки Борето спонтанно в мен се роди виц, въпреки че въобще не ме бива за такова нещо....

Каква е разликата между стария и новия Универсален? Разликата - в стария имаше стълби, в новия - ескалатор.........

# 653
  • гр.Добрич
Цоци, ти си голяма измислителка на вицове. Много ме накефи.

Боре, има надежда. До Коледа вече ще е старото тържище и хората ще влизат повече.

Моят мъж вика, че то преди повече приличало на МОЛ, защото празното пространство беше по средата и може да гледаш нагоре-надолу, а сега не е яснозад кой ъгъл какво има.

# 654
Здравейте !
Аз набързо само, че ще слагам малката да спи. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 15:01 от Tea - fea

# 655

Четейки Борето спонтанно в мен се роди виц, въпреки че въобще не ме бива за такова нещо....

Каква е разликата между стария и новия Универсален? Разликата - в стария имаше стълби, в новия - ескалатор.........

Joy Joy Joy Joy Joy

# 656
  • гр.Добрич
Теа, мерси за поканата. А ти би ли се включила в изработката на нещо?

# 657
Добро утро!

Цоци, градът ни е достоен за вицове Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 15:50 от МамиБлю

# 658
Спинки, аз съм малко от кръжока ръцете ми пречат, но ако направя нещо ще го дам с удоволствие Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 15:02 от Tea - fea

# 659
Леле...базара в Луксор.......Да се цаня за продавачка? Скъпо няма да  взема Mr. Green......Ще си купя от новия МОЛ лъскави дрешки и ще се пъча гордо-гордо......Теа няма да може да ме изгони след края на базара.......

Супер ще е!!!!!!Теа, на теб ръцете ти пречат....На мен - всичко!

Общи условия

Активация на акаунт