Отговори
# 660
  • Добрич
Вчера беше времето за идеи и умувания. Днес вече не е.

# 661
  • гр.Добрич
Цоци, добре че си готова за продавачка, защото Управител отдавна имаме. Mr. Green
Ленка много се надяваше, но не я огря.

# 662
  • Добрич
E,какво му има на града ни? LaughingДобре ,че Варна ни е наблизо,защото ако я нямаше,може би щяхме да сме още по-зле.Като цяло Добрич е компактен град,аз си го харесвам.Пък който иска хубави магазини и ресторанти..хоп във Варна.Я ги вижте какви град4ета и градове има-примерно Троян,Велинград-уж курортни градове,,и какви са?????Малък ужас Shocked.Наскоро бях в Рибарица,Тетевен и през колко съм минавала още..абе има хора си живеят още в 20век.Ами нашта мила София,бих предпочела навсякъде другаде,даже и вТервел да живея,ама на тази смрад немога да издържа.Там просто всичко ми мирише на спарено,вкл.и хората.
Добрич си ми е добре.Ако ще живея в друг град ще си избера Варна,макар ,4е сега ми е като махала "––Simple Smile
Мое мнение Wink
да няма засегнати,4е тука....малко бързо се палите. Hug

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 09:01 от SISOLITA

# 663
Добро утро и от мен.
Да ви почерпя че имам повод - днес хайде няма да ви кажа на колко години ставам  Wink - имам рожден ден !!

# 664
Весе, честит рожден ден! bouquet

# 665
  • Добрич
Охооооо имаме си рожденничка  Hug Веси, Честит Рожден Ден! С пожелание за много здраве! Весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet

# 666
Честит рожден ден Веси - много здраве ,щастие , късмет.

# 667
  • гр.Добрич
Весе, честит рожден ден. Още много по толкова да посрещнеш, заобиколена от близките хора.  bouquet

Ние след малко ще ходим на детски РД и като гледам какъв ветрилник е навън, се чудя кои ушанки да слагам. Laughing

# 668
  • Добрич
Честит рожден ден, Веси !!!
Много здраве, семейно щастие, късмет и удовлетвореност.
Хубав празник!

# 669
Весе, да си жива и здрава !  bouquet
Почерпката е супер Simple Smile Много са красиви дребните сладки, направо са за украса !

# 670
Много са красиви дребните сладки, направо са за украса !

на мен ми приличат на магнитчета Laughing

# 671
Дзяяк Simple Smile
Снимките, който не е видял са качени във Фейсбук-а  http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=530732&id=100000041175620&ref=notif&notif_t=photo_comment  ето линка, на който му свърши работа Simple Smile

Язък значи изпревариха ме за управителството...пък аз и облеклото за първите седем работни дни бях избрала  Mr. Green

Веси, жива и здрава да си   bouquet

# 672
Весе,няма нужда да ни казваш на колко години си,то в профила ти го пише Mr. Green
Честит рожден ден,да си жива и здрава!

Нищо,Ленка ще си носиш дрешките на следващите седем срещи Mr. Green

И да вмъкна ей тъй,между другото Mr. GreenМой те деца пораснаха и вече не си карат мотора,че го продаваме.Става реч за тия с акумулаторите,ако някой се интересува да свирка Laughing

# 673
Някой да е чул дали нашата Община е взела решение детските градини да почват предучилищното образование в трета група?

# 674
Бори,мисля,че не.Май ще е само за училищата.

Общи условия

Активация на акаунт