Спирала за мигли 3

• 119 799
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
А по принцип за силиконовата четка ли сте или за класическата?

За гумената Laughing

# 391
Май реших да си вземе спирала на GOSH Rolling Eyes...имам лакове и глосове на тази марка и съм доволна, но спирала досега не съм си купувала....можете ли да ми препоръчате някоя Hug
Любимата ми спирала е на Гош! Черна със зелена капачка. Със силиконова четка е и е просто перфектна. Предстои ми да си я купя за втори път, а никога досега не съм повтаряла спирала.
Ето тази е: http://www.-spam120-/product/29/gosh-spirala-za-prekrasen-obem.html

# 392
  • София
А по принцип за силиконовата четка ли сте или за класическата?

За гумената Laughing
Аз при мен съм забелязала че гумените/силиконовите разделят добре и подреждат, но с тях не мога да постигна обема, който постигам с класическа.

Здравейте, вписвам се да почета темата, защото имам нужда от нова спирала, а ми е писнало от неподходящи покупки. Досега бях с Телескопик на Лореал, но искам нещо по-добро. Искам да постигна дълги и добре разделени мигли, не си падам по наплъстяващите спирали. Някой ако има предложения? Rolling Eyes
Ти класическия Телескопик ли си ползвала?
Аз бях страшно доволна от Телескопик Клийн Дефинишън, никакво напрастяване, няма ефект изкуствени мигли, изключително подходяща за през деня и за постигане на естествена визия.
Обем почти никакъв обаче и повечето дами не я харесват заради това.

# 393
Понеже я нямаше гореспоменатата спирала на Гош и незнаеха кога точно ще я заредят си взех тази  ....надявам се да остана доволна  Simple Smile

# 394
Точно днес я гледах, нова е, нали. Кажи, харесва ли ти? С гумена четка е, постига ли дължина и обем, като за дневен грим? Новата на Лореал за мен не става за дневна Hug

# 395
  • в 1001-та нощ

това е спиралата, която най-ме е изумявала - като лекота за нанасяне и страхотен ефект - при мен с идеално разделяне на миглите;
някак ми се вижда доста рядка - но явно това идеално ми пасна за моя изнеада - няма наклепване

сега ползвам една на YSL и ми е още странно - по-трудно ми е - защото четката е с много гъсти ресни, а тушът също е много гъст

за разлика от тази на мейбълин - не мръдва, не цапа ....с другите спирали - след няколко часа имам черно под долния клепач - без да съм ползвала молив или друг контур

не знам дали ще е удачно да я разредя малко, предполагам ще я разваля - или да ползвам друга четка

за сега очаквам да свикна и да се науча да я ползам успешно

това, което открих за себе си и доста ме изненада - е, че миглите ми растат на няколко реда и са някак - като бухнала коса и това доста ме затруднява в нанасянето на спирала

май и аз ще пробегна до разресване с чиста четка Wink))

# 396
Точно днес я гледах, нова е, нали. Кажи, харесва ли ти? С гумена четка е, постига ли дължина и обем, като за дневен грим? Новата на Лореал за мен не става за дневна Hug
Пробвах я и мога да кажа, че ми харесва, но я сложих върху старата спирала ( тази жълтата на Мейбълийн, защото сетринта се гримирах)...и видимо удължи миглите и раздели слепените от предишната. Четката е силиконова и самата спирала не е много гъста...може би затова е хубава. Мисля, че става за дневен грим, защото в момента съм с много лек и добре се вписва. Утре ще я пробвам самостоятелно Peace

# 397
  • София
a.l.e.n.a, и аз го имах този проблем с черното под долния клепач, и разбрах че проблема идва от фдт и коректора, ако сложиш малко пудра ти решава проблема, поне при мен имаше ефект. Peace

# 398
  • в 1001-та нощ
не ми хрумна, че е от това  Hug

тази на ИСЛ я ползвам само с база, коректор, тониращ крем и .... пудра  Peace ; т.е. не съм я ползвала - без да ми направено цялото лице

докато тази на мейбълин ползвах ... без другите екстри Peace

# 399
  • Има много детски смях.
И на мен въпросната спирала на ИСЛ ми идва прекалено гъста.
Разреждам я с тоалетно мляко.

# 400
  • в 1001-та нощ
и не се развали?

# 401
  • Има много детски смях.
Не.

# 402
  • в 1001-та нощ
 Hug млякото предполагам е било от по-редките  newsm78

в момента имам 3-4 и всичките са ми гъсти ooooh!

после с какво я сваляш? аз ползвам

# 403
  • варна

Пробвай с 1-2 капки вода, а не с тоалетно мляко..аз така успешно "съживявам" моите спирали Peace...С тоалетно мляко пак ми се сгъстяваха след известно време Rolling Eyes

# 404

Пробвай с 1-2 капки вода, а не с тоалетно мляко..аз така успешно "съживявам" моите спирали Peace...С тоалетно мляко пак ми се сгъстяваха след известно време Rolling Eyes

Аз моите спирали ги "разреждам" с крем за очи и стават като нови.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт