Спирала за мигли 3

• 119 733
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • В къЩи.
Аз днес си купих розовата на Мейбълин с дантелката след като останах много доволна от предната версия обикновенната.Дано не ме разочарова...

И? Как е? От коя си по-доволна?

# 436
Аз днес си купих розовата на Мейбълин с дантелката след като останах много доволна от предната версия обикновенната.Дано не ме разочарова...

И? Как е? От коя си по-доволна?

Ами и двете са много хубави.По принцип от първата жълтата бях много доволна,след това розовата ми хареса...тази с дантелката е малко по гъста по тъмна,по плътна...но и от многото пигмент вътре имам чувството че ще слепва след време и ще изсъхва по бързо Thinking Много бързо изсъхват тия спирали значи,месец и край Rolling Eyes затова минах на Мейбълин,защото са по евтини,но коя е по хубава от двете ще знам със сигурност след няколко ползвания...слагала съм я 2 пъти до сега и искам да видя по нататък как ще е Peace

# 437
  • В къЩи.
Много ми се иска да взема първата розова,но ме спира формата на четката. Много неудобна ми изглежда  Thinking (писах по назад в темата,но не отговори никой за това).

# 438
Много ми се иска да взема първата розова,но ме спира формата на четката. Много неудобна ми изглежда  Thinking (писах по назад в темата,но не отговори никой за това).

И двете са с еднакви четки.
Четката е много хубава даже,не бих казала че е неудобна...поне за мен не е. Нанася без да размазва и разделя миглите,специалната и извивка ги извива много хубаво Peace

# 439
  • В къЩи.
Май ще я пробвам.
Сега съм със СуперШок на Ейвън,но ми е втора опаковка и взе да ми омръзва.
Търся добро разделяне на миглите без гадните топченца  Sick и хубав обем,ще го постигна ли с Мейбелин?

# 440
  • София
И аз ползвам на Мейбълин, но по 2-3 месеца нищо им няма, не съм забелязала да изсъхват.
Спирали не разреждам Naughty
Аз за толкова ги изхабявам горе-долу.

Поне при мен обема с жълтата е по-голям, но пък лилавата (с дантелката) извива страхотно.

# 441
Май ще я пробвам.
Сега съм със СуперШок на Ейвън,но ми е втора опаковка и взе да ми омръзва.
Търся добро разделяне на миглите без гадните топченца  Sick и хубав обем,ще го постигна ли с Мейбелин?

Мисля,че да...при мен се справят отлично,само мога да ги похваля Peace

И аз ползвам на Мейбълин, но по 2-3 месеца нищо им няма, не съм забелязала да изсъхват.
Спирали не разреждам Naughty
Аз за толкова ги изхабявам горе-долу.

Поне при мен обема с жълтата е по-голям, но пък лилавата (с дантелката) извива страхотно.

При мен всички спирали карат по месец,след това поизсъхват и не че не могат да се ползват но ефекта им намалява и не стоят вече хубаво...без значение скъпи и евтини.Давала съм преди по 30-40 евро за спирала,но поради тази причина спрях да купувам скъпи и минах на по-евтини Peace

# 442
  • В къЩи.
Благодаря ви   bouquet

# 443
  • София/Бургас
мими23, моля те сравни тези 2 спирали - Maybelline "Falsies" Mascara  и Lancome Hypsose Drama. В няколко ревюта и клипчета казаха, че Maybelline "Falsies" Mascara е дубликат на Lancome Hypsose Drama и ми стана много интересно.

Предварително благодаря!
  bouquet

# 444
мими23, моля те сравни тези 2 спирали - Maybelline "Falsies" Mascara  и Lancome Hypsose Drama. В няколко ревюта и клипчета казаха, че Maybelline "Falsies" Mascara е дубликат на Lancome Hypsose Drama и ми стана много интересно.

Предварително благодаря!
  bouquet

Не мога да ги сравня за съжаление...спирали на Ланком почти не съм ползвала,не ми харесва тази марка по принцип.От всички,които съм ползвала от по висок клас неоспорими фаворити са ми тези трите:

chanel inimitable intense

# 445
  • София/Бургас
мими23, много благодаря!
    bouquet

Стана ми много интересно от прочитането на това сравнение и затова се обърнах към теб. Ти имаш по лесен достъп до по скъпа козметика и лесно можеш да сравниш. Аз още не мога да се отпусна и да поръчам по Интернет нещо, заради чувствителната ми кожа и разчитам на това, което мога да намеря на нашият пазар.

Още веднаж благодаря!
  bouquet
С твоя помощ си намерих любимата спирала - http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P188503&categ … ouldPaginate=true

# 446
мими23, много благодаря!
    bouquet

Стана ми много интересно от прочитането на това сравнение и затова се обърнах към теб. Ти имаш по лесен достъп до по скъпа козметика и лесно можеш да сравниш. Аз още не мога да се отпусна и да поръчам по Интернет нещо, заради чувствителната ми кожа и разчитам на това, което мога да намеря на нашият пазар.

Още веднаж благодаря!
  bouquet
С твоя помощ си намерих любимата спирала - http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P188503&categ … ouldPaginate=true

Да,така е...и наистина пробвам всеки ден по много,но просто има някои марки към които дори не поглеждам.И аз съм с чувствителна и реагираща кожа и ако се разочаровам от дадена марка трудно посягам отново към нея.На Ланком хвърлям по едно око да видя какво ново,но рядко тествам продуктите им. Погледнах в интернет и четките им са много идентични,така че може и като ефект да си приличат.
Лаш-плъмъра на Сефора Grinning още си я имам Peace

# 447

Изредила съм всичките спирали на Мейбълин още като излезнат на пазара и си ги купувах.Първата розова за мен е гадна,както и жълтата.Жълтата много ми се размазваше,само малко влага и се свлича,а розовата супер кофти четка,толкова извита че се омацвах отвсякъде докато се гримирам.Накрая вкарах четката на жълтата(с гадния туш)в туша на розовата...Изкарах малко така, писна ми и си купих Макс Фактор Фолс лаш ефект-не слепва,супер обем...с една дума хубава спирала Peace

# 448
Аз си търся спирала, която да не слепва миглите и да прави обем, но да е на приемлива цена..

# 449
Аз си търся спирала, която да не слепва миглите и да прави обем, но да е на приемлива цена..

Тази ще ти свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт