Спирала за мигли 3

• 119 784
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
на мен от самото начало ми се виждаше твърде гъста, преди това ползваш жълтата - колосал ефект и тя е доста по-рядка, затова тази и се видя направо, като ваква

дори коментирахме тук, евент. разреждане и я разредих с малко вода  newsm78 обаче пак ми се вижда гъста .... просто си е по-гъста и за по-редки мигли е идеална  Peace

# 541
тези дни попаднах на този продукт в нета   от телестар и струва 69лв. Някой случайно да го е ползвал  Thinking

# 542
inqn_f, изглежда шик, ама дали става не знам Thinking

# 543
The Falsies ми е на свършване и ми се прииска да си взема някоя спирала на Bourjois и си харесах две:

Пробвали ли сте ги, кое препоръчвате?  Hug

# 544
  • София
The Falsies ми е на свършване и ми се прииска да си взема някоя спирала на Bourjois и си харесах две:

Пробвали ли сте ги, кое препоръчвате?  Hug

Аз ползвах 2 от първата и бях мноооого доволна! Определено пак ще я купа, просот реших да сменя малко,за което до някъде съжалявам, но още ползвам четката й! Втората би трябвало да е по-черна, но сякаш четката й ми изглежда по-малка и по-различна  newsm78 нея не съм я пробвала! Но първата определено е добра! След няколко ползвания резултатът е по-добър, защото в началото някаш има много туш и не става нищо, поне при мен е така с повечето спирали!

# 545
  • София
Aз пък да споделя едно странно явление,което се случва със спиралата ми

В началото беше много хубава,като я поползвах известно време и започна да ми се рони и слепва миглите Sad Нещо не съм доволна,досега такова чудо не ми се беше случвало,толкова коренно да си променя мнението

# 546

В началото беше много хубава,като я поползвах известно време и започна да ми се рони и слепва миглите Sad Нещо не съм доволна,досега такова чудо не ми се беше случвало,толкова коренно да си променя мнението
И с моята това се случва, направо много ме е яд!
reproche  за спиралата на Буржоа, която си ползвала, първата, какви стават миглите с нея, естествено ли стои или прави "кукленските- изкуствени" мигли? И ориентир за цената ако кажеш, ще съм страшно благодарна!

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 09:24 от Modifite

# 547
Репроче, първата от тези на Буржоа, които си показала е много черна, наситена маскара. Напластява добре, но определено използвай друга четка за разресване и извиване на миглите.
Иначе не се рони, и ми хареса доста Peace

# 548
  • София

reproche  за спиралата на Буржоа, която си ползвала, първата, какви стават миглите с нея, естествено ли стои или прави "кукленските- изкуствени" мигли? И ориентир за цената ако кажеш, ще съм страшно благодарна!

Съгласна съм със Смарти
Репроче, първата от тези на Буржоа, които си показала е много черна, наситена маскара. Напластява добре, но определено използвай друга четка за разресване и извиване на миглите.
Иначе не се рони, и ми хареса доста Peace
ако си поиграеш повече напластява добре, подчертава миглите и е хубаво черно! Ако сложиш 1 пласт ще стои естествено бих казала, но може и да оформи хубаво миглите! Очудих се, че моите ги изви нагоре доста добре! Понякога използвах силиконавата четка от една стара спирала, за да ги раздели, но честно казано Буржоата не ги е напластявала, така че можех да мина и без разделяне   bouquet (току-що станах и се извинявам ако постът ми е малко неразбираем  Mr. Green)

# 549
Мерси за мненията, май ще изпробвам Ultra Care =)  bouquet

# 550
Почти никога на едно слагане не минавам само с една спирала, често съчетавам 2 или дори 3.  Laughing Но ще пробвам само с тази да видя. Благодаря Hug

# 551

И при мен се случва същото в момента..... вече не знам какво да купувам. Явно дори и да са скъпи няма много голям ефект.

# 552
при мен пък обратно с милион лашес на лореал. отначало не бях доволна а сега е супер, ползвам я вече около месец Rolling Eyes

# 553
  • София
при мен пък обратно с милион лашес на лореал. отначало не бях доволна а сега е супер, ползвам я вече около месец Rolling Eyes
При мен с други спирали се е случвало това,сега точно обратното.

# 554
на мен от самото начало ми се виждаше твърде гъста, преди това ползваш жълтата - колосал ефект и тя е доста по-рядка, затова тази и се видя направо, като ваква

дори коментирахме тук, евент. разреждане и я разредих с малко вода  newsm78 обаче пак ми се вижда гъста .... просто си е по-гъста и за по-редки мигли е идеална  Peace

a.l.e.n.a. аз бих ти препоръчала вместо с вода, ако решиш да разреждаш спирала да е с капки за очи, някакви по-универсални, или със изкуствени сълзи за  очи, още по-неутрално.Става въпрос за 3-4 капки, не за количества.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:57 от nakita

Общи условия

Активация на акаунт