Име За Момиченце с "М"

• 8 473
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
  • с/у ОколоМръсТното
Има много хубави женски с "М"

Малвина
Моника
Мария
Маргита
Марина
Мери
Марая

# 31
Шефа ми има две момиченца с имена МИЛА и МЕЯ (или Меа.. не знам точно)

# 32
Благодаря за предложенията, може  би ще се спра на Марина и ще настоявам да не и викат Миме, така се губи цялата красота на името  ooooh! Звучи като име на място.. не е банално.
Ако пък и реши да излезе на 17.07 - съвсем ще съм сигурна  Laughing

# 33
А това е една ужасна дата  Mr. Green

# 34
А това е една ужасна дата  Mr. Green

Ама защо?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 35
  • Под Сините камъни
Имах съученичка Марина на която виках Рина.Много ми харесва това име.

# 36
Аз съм родена на нея.
Ако е такава като мен, бая нерви ще строшиш Laughing

# 37
Аз пък познавам само една баба Марина и си я наричаме баба Мими. Simple Smile
Като бях малка кръщавах всичките си кукли Марина,но сега не съм голям фен на това име. Peace
И сега като една ощипана госпожица  Laughing да попитам авторката,защо мислиш,че "Миме" би погубило "цялата красота на името"? newsm78 Имаш откровена антипатия към това обръщение или...? Rolling Eyes И дебело подчертавам,че не се чувствам обидена  Peace ...не се обиждам от непознати,още по-малко пък бременни  Laughing  Wink

# 38
...не се обиждам от непознати,още по-малко пък бременни[/size]  Laughing  Wink

Това много ми хареса  Laughing Laughing Laughing

Ами не искам да е "Миме", защото така все едно няма значение как се казва... Все едно съм е кръстила Мария или Милена ... Не че и тези имена не ми харесват.. Просто не мисля, че това обръщение отива на Марина  Peace
Иначе аз съм Славена ... и познайте как ми викат.. който както се сети.. ама никога не можеш да се досетиш как точно се казвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 39
Еовин ако излезе рак - на която и дата да е съм сигурна, че много нерви ще строша  Mr. Green
Ама карай - само да е жива и здрава  Hug

# 40
  • София
въх, защо така ни набедихте нас милите рачета Simple Smile

# 41
въх, защо така ни набедихте нас милите рачета Simple Smile

Ами аз като един огнен лъв си мисля, че с водните знаци се разбираме по-трудно...  Mr. Green Вие сте много чувствителни, поне по мои наблюдения ... Но разбира се винаги има изключения  Peace

# 42
  • София
аа недей мъжът ми е лъв, аз съм рак и се разбираме повече от перфектно Simple Smile иначе за чувствителни...свръх сме..но не е такава драма Simple Smile

# 43
аа недей мъжът ми е лъв, аз съм рак и се разбираме повече от перфектно Simple Smile иначе за чувствителни...свръх сме..но не е такава драма Simple Smile

Еее ето ... ако лъва се научи да бъде малко по-тактичен - всичко е наред... а иначе търпение си има в излишък  Mr. Green поне аз съм така..

# 44
  • София
хахаххаха, моят лъв  бих го нарекла най-нетактичният човек на сета...ни търпение, ни такт, ни нищо подобно Simple Smile)) ама ти като жена може и по-мека да си... Simple Smile

виж обаче с детето скорпион, там вече малко по-сложни отношенията Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт