Парфюмни размисли и страсти - 77

• 39 722
  • 728
  •   1
Отговори
  • София

Обичате ли да се разхождате вечер по плажа? Обичате ли усещането, което хладния пясък носи на изморените ви от дневната жега крака? А кроткия плисък на вълните на все още топлото море, които плахо пропълзяват по пясъчната ивица и веднага смутено се отдръпват, за да направят място на следващите? Водата е гладка като стъкло, само малки лунни зайчета пробягват от време на време по нея. Обожавам морето нощем. Тогава плажовете са празни и спокойни, няма глъчка и тълпи от туристи, човек може да си вземе една бира от най-близкото капанче и да поседне спокойно на самия пясък без риск да го засипят бягащи деца или да го удари по главата заблудена топка Simple Smile . Да поговори или да помълчи заедно с любимия човек или просто в спокойствие и усамотение да погледа огромната луна, надвиснала над водата. Да вдишва спокойното хладно ухание на море... и на още нещо. Какво? Вие кажете. Кой аромат бихте сложили за една нощна разходка по морския  бряг? С какво ще допълните или оспорите величието на безкрайното сякаш море? Затворете очи и си представете кой аромат би разнасял около вас нощният морски бриз заедно с ефирната наметка или дългата бяла пола с волани Simple Smile
Заповядайте  Hug

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 02:14 от Атти

# 1
Ето, който не спи в този умопомрачително късен, вече неделен час, има предимството да кацне пръв в темата! reverance
Благодаря ти скъпа, че сътвори нова тема, в която да изливаме чувствата си към най-любимата ни от всички глезотии, които си позволяваме до безобразие... Hug  bouquet

Още малко, само 11 дни и ще мога от първа линия да ти кажа кой аромат разнасям при нощната ми разходка по пясъка. ЛМ откри красотата на Infusion d'Iris by Prada снощи. Скоро не беше споменавал "чммм, много хубаво миришеш", при все, че аз непрекъснато мириша на нещо хубаво! Зарадвах му се! Heart Eyes
Не знам... край морето е влажно и соленият мирис е доста ясно осезаем. Мисля си, че някои от ефирните аромати няма да успеят да се преборят и да вземат надмощие над прекрасното ухание на море. Затова бих носила Sicily или AP Maitress. Първият е малко агресивен, но вторият е един разкошен интимен аромат, който в прохладна морска вечер, ще ме направо замечтано щастлива, защото този аромат ми действа подчертано сексуално. А покрай морската романтика в допълнение, ще ми донесе още по-голямо удоволствие. Blush И задължително Jasmin Noir, който е изпробвам в летните нощи покрай морето и се държи доказано прекрасно! Това е, друго не мога да измисля в тази късна доба.

# 2
  • Балчик
И аз да благодаря за новата темичка. Ха, как ме хвърли в размисъл. Живея на морето, но колко пъти съм го правила това  с нощната разходка по пясъка? Хм, май от ученичка не съм, освен в 2-3 случая още. Трябва да се разходя скоро, макар че сега е дъждовно и не много топло лято. Иначе по бетонната алея се разхождаме често, но по пясъка е друго, по-готино.
На този етап ми се струват много подходящи за случая Acqua 330, Vivara и Elixir des Merveilles.
Метресата е много добра идея също. Peace

# 3
  • при морето
Сграхотна темичка!Браво,Атти!  bouquet
И аз живея на море!Обожавам го и често се разхождаме с ММ по пясъка,през лятото вечер,а през зимата правим дълги следобедни преходи,които са абсолюген релакс и за двамата. Всичките си парфюми съм ги "тествала",и наистина звучат съвсем различно ,примесени с влажния морски вятър.Определено Бижу е права,че леките ухания не могат да преборят моряка.Невероятно съм се чувствала с Алюр-ите и с Мамзелата,като че ли тях ги предпочитам .Носят ми страхотно усещане за свобода и финес,деликатност и лукс.Но и Целувката,и Хабанитата,и Орхидеята са върховни.А шипровите направо ме понасят на крилете на вятъра-особено Кабошара и О де Соар!Това лято ли?Имам един куп нови,но мисля да видя гурметата как ще се държат.Вече носих Ла нюи еншанте на Лаура Мерсие и той се държа прекрасно...

# 4
  • Sofia
За нощна морска разходка ме привличат предимно произведения на Mugler - всички видове Innocent, Eau de star, Angel blue lagon.
Също и  Missoni Acqua, Parisienne и Оbesession night  бих завела на нощен плаж.
Може би и Аква ди джоя, но още я нямам.  Grinning

# 5
  • София
И аз цоп, на брега!  Laughing
Тази година мисля да разходя нещо, което още не ми е паднало в ръчичките, но много се надявам до морето да падне. She Wood Crystal Creek Wood.
Обожавам морето.  Heart Eyes

# 6
Атти   bouquet

Последният път на морето, 2008 не бях толкова запленена от парфюмите, носих Мадмоазелата и Еклат Дарпеже, не ми се струваха по-различни, тази ще понеса сакчето и ще докладвам после  Mr. Green

# 7
  • Варна
Моят нескромен опит край морето показва, че в топла лятна вечер спокойно мога да сложа любимците от тежката артилерия, които обикновено ползвам в студено време. Не се държат по еднакъв начин обаче. Край морето, заради влагата и солта, звучат много по-плътски и с много повече чувство, качества, които обикновено есенно-зимният студ им отнема. Все едно - Орхидея, Целувката на дракона, Галиано, някоя от Джулиетите, Коромандел и други, и други - край морето са прекрасни  Heart Eyes

Атти,  Hug

# 8
Атти,страхотна темичка    bouquet
Да се гмурна и аз в новата темичка Flutter
За разходка край морето,на плажа или за нощно къпане бих избрала аромата на море и любов Heart Eyes

Много са летните/морски/ ароматни изкушения,но определено мисля,че добре биха се държали аромати като Allure ЕДТ,Ame Toscane Reflet d’Iris,Chanel Beige,Alien Sunessence,Armani Code Elixir,ако сте на романтична вълна,страстни и палави-Galliano ЕДП,Nu ЕДТ,Black Cashmere ,Black Orchid,Cuir Amethyste/хайде стига толкова,че съм на работа Embarassed/ и релаксиращи-Zen Concentrated,(untitled),Un Jardin En Mediterranee,а в гореща нощ/вечер/ Ninfeo Mio.
Вероятно много парфюмчета съм пропуснала да спомена,ама то защото би ми било все тая с какво точно ще съм парфюмирана/не съм ходила на такава разходка от 2год,ама то нашия плаж не предразполага за такива неща с всичката тая чалга дето дъни отвсякъде Close

пп.Мимс,тая мацка от рекламата на Алюр много ме кефи Grinning

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 11:35 от goddess

# 9
  • Варна

Дженифър Лопес. Тя не ме кефи особено, но стайлинга е жесток  Heart Eyes

# 10

Дженифър Лопес. Тя не ме кефи особено, но стайлинга е жесток  Heart Eyes
Точно него имах предвид,но не се изразих правилно Wink

# 11
  • Враца
Много искам да заведа Womanity на море ...  Praynig

Атти,   bouquet

Съвсем в контекста на темата:

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 12:32 от vmarinska

# 12
Сетих се да ви питам,познавате ли парфюм,който да мирише автентично на море,пък ако ще и на водорасли да го докарва Praynig
Няма да ви карам,да ми го купувате,така че моля ви,бъдете отзивчиви Wink

# 13
Дами някоя запозната ли е с azzaro CHROME как ухае да ми го опише Hug

# 14
  • при морето
Сетих се да ви питам,познавате ли парфюм,който да мирише автентично на море,пък ако ще и на водорасли да го докарва Praynig
Няма да ви карам,да ми го купувате,така че моля ви,бъдете отзивчиви Wink
За мен лидер в това е Сицилията на Долче и Габана,особено когато не съм имала възможност да вдишвам морето,през дългите зимни дни и нощи,ужасна асоциация за море ми е носила тази разкошотия!Преди месец установих,че по подобен начин се държи и оранжевото Мисони-абсолютен вкус и мирис на море,с тая сол,диня,пъпеш и шоколад!Точно на море и ваканция ухае! Peace 

Общи условия

Активация на акаунт