Парфюмни размисли и страсти - 77

• 39 722
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
Вече поредно мнение чувам за сходство между Алиен и Амариж, имам ги и двата и се постарах да открия близости... ама не ми се получи  Rolling Eyes
Атти,и аз се постарах да открия някакво сходство между Алиен и Амариж,след като четох за такова,но тц,за моя нос го няма никакво.

# 721
Черната Орхидея е хубав, доколкото е интересен и необичаен аромат, но далеч не се харесва на всички. Има характерен аромат на пръст, на мокра земя (в пирамидата е дадено като трюфел Simple Smile ).
Момичета, има ли някой желаещ да прави нова тема или да се захващам аз?
На мен въпросните трюфели ми миришат на печено агнешко в Орхидеята....  Mr. Green
Захващай се, Атти!

# 722
  • София
Аууу, къде този магазин?? Бях почти на 100% сигурна, че го няма в БГ.Знам, че само може да се поръча евентуално в нета...Така ме сърбят ръцете да си го поръчаам, както и Агент Провокатора, само че....не е малко пари и не ми стиска достатъчно да рискувам без да съм ги помирисала... Thinking

# 723
  • София
Хмммм... Simple Smile виждам, че внимателно си чела темите ни  Grinning само искам да те предупредя, че най-обсъжданите форумни трески са по принцип чепати парфюми и далеч не се харесват на всички Simple Smile Колкото до Агент Провокатора - той не е скъп избщо, но пък... аз не бих го имала  Blush (да не обиждам фенките му Simple Smile ).

# 724
  • Бургас
Вече поредно мнение чувам за сходство между Алиен и Амариж, имам ги и двата и се постарах да открия близости... ама не ми се получи  Rolling Eyes
Атти,и аз се постарах да открия някакво сходство между Алиен и Амариж,след като четох за такова,но тц,за моя нос го няма никакво.
`щот нямате въображение, за това

# 725
Аз бях един от заподозрените, които намират сходство между Амариж и Елиън. Сходство, а не еднаквост. Всичко, което го има в Елиън, присъства и в Амариж. Но последният е доста по-богат, алдехидно-цветен. Тествала съм ги нееднократно китка до китка. Продължавам да твърдя същото.  Peace
Но засега май нямам съмишленици...

Аууу, къде този магазин?

На Неофит Рилски, идвайки от Раковска по десния тротоар, малко преди да излезеш на Витошка има една парфюмерийка "Extravagance" мисля, че беше  newsm78.  Пада се точно до закусвалнята "Грингос картоф". Там има орхидея или поне имаше миналата година. Ако я няма, зареждат при желание на клиент.  Peace

Яна, не искаш ли пробичка преди да купиш? Дай адрес на лични.

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 16:07 от Анонимен

# 726
И аз не усещам прилики между Извънземното и Амариж. За мое щастие, защото не харесвам Ейлиън.
Аз имам проблем с жасминови аромати, хич не се развиват приятно на мен. Амариж е силно туберозен върху мен, жасмина не се усеща.

Днес имам не една, а две нови любови. Kenzo Amour Indian Holi и  Kenzo Amour Le parfum. Искам бутилчета и на двете веднага!
Първият е прекрасна череша/вишна, прилича ми на Louve на Лутен. Вторият е амброво-ванилено-тамянен и мек като памук!
Получих пробички и ми стоят страхотно, а на блотер не ме впечатлиха.
Имам Амур, но той ми е прекалено млечен и ванилен, като мляко с ориз. Боже, искам гиии!
Чакам виалчета на Бали и Мадагаскар, много са ми любопитни.

Най-сетне пробвах Ралф Хот- мирише ми на балони. ShockedДобре че не го взех на сляпо, щях да се чудя какво да го правя.

# 727
Ей този сет на въпросния Амариж доста ме привлича, но засега няма да му излезе късмета. Парфюм плюс брошка със солид. Много е маниашки.  Crazy omm

# 728
  • София
Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512503.new#new

Общи условия

Активация на акаунт