Парфюмни размисли и страсти - 77

• 39 722
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Али, точно този е. Laughing Чак дотолкова да съм се смахнала не. Е, вярно е, че понякога откривам странни ухания в парфюмите, но...
Днес посегнах към Идилията, но с тези маслини вътре Crossing Arms

Не взимайте много парфюми на море, че като чета за обири по стаите Confused
Всичко бих преживяла, но да ми откраднат парфюмните съкровища, НЕ. Naughty

# 691
  • в голямото село
Ох като говорите за кражби да ви разкажа какъв сън сънувах hahaha  - разбили са ни входната врата и влизам аз и всичко хаос. И бързам вече задъхваща се към шкафа с парфюми и той ужас празен Shocked Оставили ми само 2-3. И се събудих със сърцебиене като от кошмар #Crazy ooooh! Ма даже си сънувам точно както съм си ги подредила, абе смахната работа.

И за да не е спам - днес ми е добре с Шанел19, но съм се замислила за това    Може ли някой да каже няколко думи за него? Много ми е любопитен с тази зелена трева Wink

# 692
Моми4ета  бихте ли ми казали нещо за Sung by Аlfred Sung [
Много ли е мигренозен и ретро или е приятен с миризма на гардения и жасмин???

Също така ако може мнение и за Oscar by Oscar de La Renta  Praynig

Кой от тях е по-добрия? newsm78 Tired
Aleksaaaaa,първия не го познавам,но втория категорично НЕ е твои Naughty
Дано не съм закъсняла Rolling Eyes ретро си е и това е,не е от най-гадните ретро,но все пак........

Ох много ти благодаря!!!!Спаси ме от безсмислен хар4 Hug Hug Hug

# 693
  • Sofia
Отидох на море с 4 парфюма и никой не ми ги пипна,  нито останалите самотни у дома  bishop.
Измежду Ейнджъл блу лагун, Инъсънт съмър флаш, О де стар и Версенс само  О де стар усещах по 7-8 часа. Другите ми се изгубваха до 2 часа във жегата и водата.  Rolling Eyes

# 694
  • София
Ох като говорите за кражби да ви разкажа какъв сън сънувах hahaha  - разбили са ни входната врата и влизам аз и всичко хаос. И бързам вече задъхваща се към шкафа с парфюми и той ужас празен Shocked Оставили ми само 2-3. И се събудих със сърцебиене като от кошмар #Crazy ooooh! Ма даже си сънувам точно както съм си ги подредила, абе смахната работа.

hahaha  hahaha  hahaha и аз имах подобен преди време.. значи да не се притеснявам .. от темата е   bouquet   bouquet   bouquet

аз на море си взимам само отливки.. тежат значително по-малко, а и не ги мисля.. правя си 10мл отливки от няколко парфюма, които ще са ми жизнено необходими  Mr. Green  Mr. Green ето например, за последната почивка на море (3 седмици) си бях взела към 20-25 .. е, в края на краищата използвах не повече от 10, но то това подразбира  hahaha  hahaha нищо, оставих ги на вилата, тъкмо сега като отида август пак ще съм с по-малко багаж  Mr. Green  Mr. Green ей, да не вземе сега някой да се юрне натам  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

# 695
Тествах новото In the mood for love на Фере. Ми прост пъпеш, с не особено добра трайност.
Хареса ми новия, розов A Scent на Мияке. Ще се тества пак. Party

Опа! Чух пъпеш? Дай снимчица Смарти мооооля те?  Flutter   Heart Eyes - пп: видях после поста на Алиена  Blush

Този Ръш като толкова го обичате, що никой не ми го иска в размените?  Crossing Arms
Аз му бях заклет фен до 150-тия мл и след това ми се сгадни тотално  Sick

# 696
  • Варна
Една позната като тръгва за по-дълго време си заключва парфюмите в домашния сейф. `Баси размерите дето трябва да има  Whistling Laughing

# 697
Трябва да се замислим за застраховка, поне тези момичета с наистина богатите колекции.
Дерт си е, и то немалък. Laughing

Гагче, Али беше пуснала снимчица, този е : http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/In-The-Mood- … ve-Pure-9714.html 
Никъде в съставките обаче няма пъпеш, аз май наистина съм повредена #Shocked

# 698
Мимс, аз по-добре да не ви казвам къде ги криех, че ще падне смях  Embarassed Mr. Green

Ей от кога се каня да ви споделя, че видях розови мини-хладилничета в едно немско магазинче - точно за парфюми! Ама май ще да дойдат мънички като за нашите колекции, някъде размерите бяха 20 на 40см

# 699
О нееее, не ни вършат работа Naughty
Хладилна витрина е най-добре. Май на Карен беше идеята. Нещо в античен стил, с красиви стъклени вратички Flutter

# 700
Rolling Eyes Смарти ако това, което описа попадне в къщи, изкушението да го напълня с подобаващи класни екземпляри ще е по силно от глада и студа  Laughing  Crazy

# 701
  • Sofia
Обаче хладилната витрина  е много удобна за крадците -всичко на куп и на показ.  Confused

# 702
Никакви витрини, няма място. Grinning
Две прозрачни кутии на колелца от Карфур, че там са най-добри като цена, и под леглото.
Хладно, тъмно, ха дано издържат още известно време, че мисълта за гранясване не ми дава мира. Joy

# 703
  • София
Мимс, аз по-добре да не ви казвам къде ги криех, че ще падне смях  Embarassed Mr. Green

Ей от кога се каня да ви споделя, че видях розови мини-хладилничета в едно немско магазинче - точно за парфюми! Ама май ще да дойдат мънички като за нашите колекции, някъде размерите бяха 20 на 40см

хаха, само това липсва вкъщи  hahaha  hahaha

# 704
На морето парфюмите ми вървят много и ги усещам по доста различен начин от обичайното. Heart Eyes
Сейфове и застраховки обмислям отдавна, даже съм направила доста запитвания за застраховките, но условията обикновено са доста неизгодни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт