Дилема за детско легло

• 2 447
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте и от мен! Нова съм тук и виждам, че доста си помагате.
Започвам с една молба... Ако може някой да ми каже или покаже някакви варианти за детско легло. Чудя се какво да бъде. Знам, че има легла, които са с едни механизми, чрез които леглото се люлее. Някоя от вас ползва ли такова легло за детенцето си и дали са надеждни?

Предварително ви благодаря!

Wink

# 1
  • Стара Загора
Бебешката ни кошара имаше и вариант за люлка. Така я бяха сглобили, но не ми беше удобно, бебето нямаше нужда да го люлея първите дни и си я направихме с другия вариант ( да не се люлее).
За голямо дете, още по - странно ми се вижда леглото да е люлка, моите много скачат по леглата.

# 2
  • София
.....Чудя се какво да бъде. Знам, че има легла, които са с едни механизми, чрез които леглото се люлее. Някоя от вас ползва ли такова легло за детенцето си и дали са надеждни?...

Дъщеря ми все още ползва Танитата на Дибо. 120*60 см отдолу е с 4 чекмеджета със с люлееща функция е, допада ми.

# 3
  • Разград
Моята дъщеричка е с легло Люлка-Тренд на Бертони.
Много си го харесваме.
http://family-bg.com/prX_4596.htm?osCsid=sqp3npbeml1e334hknemh2v720
Нашето е по-старият модел и не може да се вдига и сваля нивото, но на този модел вече може.  Peace

# 4
  • Варна
Ами аз например изобщо не харесвам дървените легла. Имаме три сгъваеми кошари и съм ужасно доволна. В момента пак спи в нея, защото постоянно пада от голямото си легло в детската и идва да ме буди. В мрежената кошара нямам проблеми с удрянето на главата като в дървените, с две думи плюсовете поне за мен са повече.

# 5
  • София
за легло...не бих взела...
може би от тези съвсем бебешките люлчици ...но после кошарата без такива "екстри".

# 6
  • София
И ние сме с Люлка-Тренд на Бертони, което  maia_a е показала малко по-нагоре. Въобще не съм доволна - първо едвам се отучихме да заспиваме без да се люлеем; второ - механизмът на люлката се счупи от многото скачане и друсане на бебката вътре; трето - решетката е прекалено ниска и лесно тупват бебоците на земята ( имаше доста оплакали се из форума, само че за стария модел, не знам този как е) и четвърто (последно Mr. Green) - като се преобразува в юношеско легло е с нестандартен размер матрак, който трябва да се прави по поръчка и излиза доста солено. Общо взето въобще не съм доволна Sick. А, и мъжът седна накрая на леглото да целуне малката и дъската, която е над чекмеджетата се счупи на две  Laughing

# 7
  • София
 За леглата люлки съм против  Naughty. В леглото се спи, има си люлки и шезлонги ла люлеене . Обикновено леглата люлки са с по ниска решетка, което е мнооого важно както сега забелязвам. На едни познати кошарката е от тия люлеещите се и трансформиращи се, е като застане бебето изправено и му е до гърдичките, а на нашия като се изправи, леглото му е до носа някъде, и няма риск от тупване /за сега/.
Нашето е такова http://www.arbor-bg.com/bg/products/details/25/3/%D0%9F%D1%80%D0 … D0%9A%D0%95%D0%A1. Доволна съм като цяло  Simple Smile. Функция люлка не сме ползвали изобщо. Стои си на колелца за по удобно. Трите нива на матрака също са предимство, ползвахме ги всички известно време. Не се удря в леглото, има си обиколници за целта. Текстилните легла как ще ги чистиш и переш всеки месец, глупаво е според мен /моля не се засягайте ползващите такива  Wink/ Задържат повече прах, върнато млекце примерно и т.н...

# 8
На мен ми направиха люлеещо легълце с  механизъм. Зет ми се зае със задачата (мебелист е) Simple Smile Първоначално бях скептична, тъй като се чудех дали да не го купим готово, но майстора ни убеди, хем ни излезе по - евтино. Ами много съм доволна от резултата! Креватчето е от масивно дърво, но този механизъм е достатъчно здрав, за да поддържа тежестта. Механизмът е около 15лв. Продават го в Кент www.kentimpex.bg , Ако има кой да ви го направи - действайте !

# 9
  • София
Аз подкрепям традиционната дървена кошарка. Много съм доволна вече второ дете спи в нея. Вече сме махнали преградата и я ползваме като легло.Да си кажа честно дъщеря ми спа в кошарката до 4 г. след което купихме легло.И сега мисля да е така със сина ми. А люлка си купих отделно за забавление.

Общи условия

Активация на акаунт