Януарски чуденки на ред-розов,или син късмет!

• 26 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Момичната да ви попитам нещо. Работя на бюро и по 8 часа почти не ставам. От 2 дена имам болка в опашната кост. Има ли някой да се е сблъсквам с такъв проблем и как се е справил с него?

# 631
  • Pleven
Цитат на: Бира с таратор
Mirrabella, ти не стига, че си с моя термин, ами и разказваш моите истории!  Crazy Сега кажи, че си и от Пловдив, и направо идвам да ти стисна ръката.  Mr. Green
Аз също пия Центрум Матерна, по препотръка на АГ-то ми. Още съм на първата опаковка, обаче...
Четох разни работи против, обаче четох и за витамините. И смятам да ги пия.

Е, от София съм  Blush И аз се рових в интернет и имаше и положителни и отрицателни мнения. Аз съм пила Центрум преди време, когато бях решила да спортувам малко повече и тогава бях много доволна. Но по време на бременност е друго. Все пак мисля и аз да ги започна. Останах с впечатлението, те Центрум Матерна не са като "старата" Матерна,
която дори май я спряха. И за сега съм с положителна нагласа Simple Smile
На мен едната лекарка ми препоръча да ги пия, а другата каза да не ги пия и аз вече незнам newsm78. Пих ги до 12 г.с. така ми бяха казали и вече ги спрях, но от тях повръщах сутрин.

# 632
Момичната да ви попитам нещо. Работя на бюро и по 8 часа почти не ставам. От 2 дена имам болка в опашната кост. Има ли някой да се е сблъсквам с такъв проблем и как се е справил с него?
и аз съм на бюро. и почти не ставам, щото много работа. на стола вече не ме свърта, схващам се и изпитвам болка около десния яйчник...там са мускулни влакна и сухожилия. опашната кост засега не ме боли.  Ако можеш ставай на често, не като мен, и се разхождай. и не сядай на стола така, че опашната ти кост да е притисната. смени си позата. Масажи дали биха помогнали?...
нека и други момичета да пишат по въпроса, има много на бюра работещи..

# 633
  • София
И аз съм по цял ден на стола и почти не ставам. Но не ми се е случвало да ме боли опашната кост. За сметка на това се схващам и ми определени положения ми изтръпват кратата. Та си трябва раздвижване ...
Лоша работа е това да си по цял ден на стола. Аз дори съм си мислила за смяна на професията само заради това + взирането в монитора по цял ден. Никак не е здравословно. Но за сега ще я карам така Simple Smile
И моя съвет е да се раздвижваш повечко.

# 634
  • Pleven
Здравей сродна душице  newsm53  аз си мислех, че съм единствената с такъв проблем и аз сто я по 8 часа, но този спорт Wink го тренирам от 2 год. и досега не съм имала такива проблеми. И аз незнам как да го разреша, но наистина ме боли и то сериозно направо като стана охкам кат бабичка  Simple Smile.

# 635
Zdraveite bude6ti mamita az sum nova ot skoro sum v tozi sait za6toto i az o4akvam prvata si rojba  Simple Smile termina mie na 3qnuari.Temi4kata e mnogo hubava.

# 636
Deskata_13, добре дошла. Hug

А аз, да побутна въпроса си. Flutter

Искам да ви питам:
Пуснах стерилна урина, днес като резултат /следя от нета/...
Пише:
Посявките останаха стерилни

Това, краен резултат ли е? Добър ли е? Лош ли е? Или все още нищо не значи?

# 637
*shushi* , порових се в нета и доколкото разбрах всичко е ОК.
Deskata_13 , добре дошла.

# 638
  • Пловдив
Тони честита ти рожденичка. Да е много здрава и щастлива и много да Ви радва!!!!!  bouquet

За леглата - имам и дървено и сгъваемо за двете стай по едно  Laughing, преди 3 месеца детето  започна много да се върти вечер и да си удря главичката в решетките и сложиш обиколници в дървената кошара, сгъваемото легло е много практично, местиш го където искаш и го разнасяме като тръгнем на някъде. Преди мислех, че дървеното е по-удачно, сгъваемото ми го подариха - но ако сега би трябвало да купувам щеше да е сгъваемото.
Deskata_13  welcome

# 639
  • София
И аз съм видяла повече плюсове от сгъваемата кошара. Малката още спи в нея и не признава дървеното легло.
Шуши, просто не са изолирани никакви неприятни организми Simple Smile Екстра ти е резултата.

# 640
Деската, добре дошла   bouquet

Меганче, браво, вече се научи да ни цитираш правилно.  Simple Smile супер си

Шуши, не съм компетентна по въпроса ти. Аз май по нищо, свързано с изследвания, бебета, гледане и прочие не съм компетентна  hahaha

Сгъваемите кошари не са ли по-ниски от обикновеното бебешко легло? Ако е така, това не е ли неудобно- все да се навеждаш. И има ли отстрани място да се сложи дъската за повиване(така ли се казва?)? Иначе съм съгласна с мнението ви, че е практично и удобно заради подвижността му.

Това с опашната кост- защо не се консултирате с доктор, да не  стане нещо по-сериозно? Знам, че ако паднеш на нея много трудно зараства.

Хайде пишете....на някой да са му излезли изследванията? Бира с таратор, твойте?
Усещате ли бебоците? Минаха ли гаденето и повръщането при някои?

# 641
Здравейте брмелинки  Hug..Абе малко съм тъпичка,изтрих си паролите,понеже носих лапа на ремонт,че някакви черти дава екрана,но след обиаснението,че 2 седмици ще гледат какво му било,си тръгнах,та...от вчера се чудя защо не мога да отговарям тук  Joy,ами добре,трябваше да вляза,ама кой помни паролата??? hahaha...както и да е,тук съм вече  Flutter
Хелоу на новите мами...  bouquet
Честит рожден ден на малката Диди,да расте усмихната и много да помага на мама с бебето  newsm51  love001  love001
Вчера бях на доктор,гледа ме,ужасно нищо не се видя,защото се оказва,че бебето е точно под сраствания от операцията ми...Всъщност това на 4д...иначе на нормалния си го видях,не помръдна,спеше маймуна,опита се доки,да го събуди,ама само едно помахване с ръчичка от типа на,я ме оставете да си спа ве... hahaha...каза,че си е супер за 12гс и 1 ден,предния нещо не е измерил както трябва,та си оставам за 27.01  chef...Видимо всичко било нормално,ще видим на БХС и(или) ФМ на 20.07 по-вече...Дано е будна бубата,да я разгледаме по-добре...
Аз пия един комплекс,който е по-скоро минерали,съдържат много омега3,йод,магнезий,фолиева киселина,желязо плюс витамини от група б и витамин ц...Тук са задължителни,даже се карат като забравиш да ги пиеш...Според мен,явно има защо,майка ми и фолиева киселина не е знаела какво е,и аз съм здрава,но щом доки казва,ще ги пия... Mr. Green
Адска жега ни мори...хлебарки почти колкото запалка... #Crazy...вече 4 влязоха вътре до сега,изпадам в изтерия като видя,но това е,Испания...лятото си има кокарачи,колкото и да ги морят... newsm78
Еми май изписах страничката,леглото много ми хареса,онова за до спалнята,ще потърся нещо подобно тук...За сега това е,лека вечер и до скоро Hug Hug

# 642
Здравейте момичета отдавна не съм влизала, но бяхме на море и за жалост валя дъжд та се върнахме белички. Днес бях на преглед занесох си изследванията от бхс всичко е ок. Качила съм цели 3 килограма от 55 на 58, дано този път не са много, но на морето като беше храна под час и се трупнаха килца  Embarassed Гледахме бебока голямо въртене падна тоя път постоянно се движи. Опита се да види пола обаче не можа крие се и пак има съмнения като предния път предния път се съмняваше за мъж, сега за девойка така, че ще си чакам докато се покажем нацяло. При мен гадене повръщане мина, само много ме морят жегите.
За болката която някой писа в десен яйчник и аз я имам, но днес като обясних на док и тя каза, че бременни жени яйчници не ги болят и че най-вероятно са слаби контракции.
За опашатата кост и мен ме боли като се пренатоваря а като се има предвид, че работя на комп от 98 година и съм по цял ден пред него даже се чудя как съм добре със зрението още Simple Smile Но при мен проблема с костта е отдавна и се задълбочи след първото раждане.
За пъпките направо съм ужасна, лице, гръб, шия рамене и след кола става още по зле. Сега на морето от които 7 дни успях да се топна само 2 защото нямаше слънце всичко се беше изчистило. От неделя насам чак сега започнаха да излизат наново, но съм решила събота и неделя марш на Варна и да се топвам поне солената вода адски помага пък и е къде ми е Варна на 80км.
За колата ходя нямам проблем с ръце, крака и мишници, до скоро нямах проблем и с бразилската, но последния път преди морето направо едва изтраях. Попаднах на някаква сладурана която явно беше от светата инквизиция дърпаше ги не на където трябва и  накрая исках да хукна и да избягам, но си изтърпях.
Ставам да си приспивам зверчето.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 23:15 от Mish

# 643
  • Canada, ON
Toni_baraboni, да ти е жива и здрава рожденичката!

Мама Мечка супер, най-сетне дойде и твоя ред за видеозон, ама си мислех тия канадски лекари много спокойни бре, викат те след 8 седмици, ама като се замисля може това да е по-добре, имам чуството, че при нас много за пари го правят, казват ти да ходиш на  всякакви изследвания за щяло и нещяло, ходиш за кво ли не, къде ли не  #Crazy
Канада понеже е много социална страна, за това плащаме високи данъци и ползваме изцяло безплатно здравеопазване. И понеже е безплатно е доста ограничено. Има задължителни и незадължителни изследвания (безплатни). БХС-то не е задължително, но ако има човек желание му го правят безплатно. Видеозоните са 2, ако всичко е наред и не може повече по желание, но се правят разбира се и повече при нужда.

Да ви кажа от моя опит за леглата. Има едни ей такива неща:
http://www.babycribsplus.com/asp/show_detail.asp?sku=NH1051
които се слагат върху масата за повиване на бебето. Та моето дете спа първите 2-3 месеца върху такова нещо до мен на спалнята, на мястото на татко си. Таткото се самокомандирова в друга стая, щото трябваше да се наспива нощем и да ходи на работа, а ние се кърмехме без особени режими и ми беше най-лесно бебчето да е до мен. Иначе имаше приготвено дървено легло, което почна да ползва реално след третия си месец, когато започна да спи поне по 6 часа на нощ. Когато беше на 8 месеца купихме подвижна кошарка, щото тръгнахме да пътуваме, но си стои почти нова - където и да сме ходили по хотелите предлагат легълца, а кошарката ползвахме при преспивания в приятели. Подвижната кошарка е удобна, но по-бързо се израства от колкото дървеното легло, щото е лека. Може би би била добре до около годинка, годинка и половина, а дървеното легло може и до 4-5 годинки да се ползва, ако не и повече. (Ако не греша.) Ние отделихме Джулия сама в стая малко преди да навърши годинка и честно казано щеше да ме е страх да е в подвижната кошарка без надзор, че да не се обърне нещо...

Ние мислим да купуваме за бъдещата кака по-голямо легло. Нещо такова:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3632145
а дървената кошарка, на която тя спи в момента, да остане за новото бебче. Тя е съгласна (за сега Simple Smile).

В един момент и кошче имахме - дадоха ни едни приятели, но въобще не сме го ползвали. Хич не искаше да стои в това кошче, щото няма как да гледа какво става наоколо (стените са плътни), а моята Джулия е много любопитна.
Много ползвахме едно ей такова нещо:
http://www.sears.ca/product/fisher-price-newborn-to-toddler-rock … r/32281100?ptag=1
Има го със сигурност и в БГ. Това за стоене през деня, дневна дрямка, даже тук захраних.
Та наистина - за всеки различни неща са удобни. Дано опита ми да е полезен на някого Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 23:16 от Мама Мечка

# 644
Много ползвахме едно ей такова нещо:
http://www.sears.ca/product/fisher-price-newborn-to-toddler-rock … r/32281100?ptag=1
Има го със сигурност и в БГ. Това за стоене през деня, дневна дрямка, даже тук захраних.
Та наистина - за всеки различни неща са удобни. Дано опита ми да е полезен на някого Simple Smile

Много ми хареса това. Като му дойде времето ще потърся такова.

Общи условия

Активация на акаунт