Януарски чуденки на ред-розов,или син късмет!

• 26 939
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Ние този път ще сме с преносимо легълце и съм решила са си спестя много излишни покупки, ама наистина  Laughing

Какво щях да пиша, аа да - тук понеже нямаме мрежи на прозорците, а сега като се стопли и има комари, защото пък и на близо има една рекичка, та се чудех ако сложа машинка на райд против комари, мислите ли, че нещо може да не е добре за бебока.

# 646
Сгъваемите кошарки, са на два етажа. Тоест, като е малак бебо, на горният етаж-после долу. Peace

Препоръчвам да НЕ купувате, такова креватче.
цък на девет месеца малката падна надолу с главата от него Crazy
Решетката е много...как да кажа плитка-или ниска.
Иначе е удобно с люлката , но само първите месеци.
Сега ни стой разглобено на балкона у свеки Flutter но не бих го ползвала пак. Naughty

# 647
та се чудех ако сложа машинка на райд против комари, мислите ли, че нещо може да не е добре за бебока.

само ако решиш да изпиеш течността  Joy

# 648
та се чудех ако сложа машинка на райд против комари, мислите ли, че нещо може да не е добре за бебока.

hahaha това ми хареса, тогава спокойно да си я слагам, че снощи един ме преследваше, после аз него едва заспах  Joy

# 649

само ако решиш да изпиеш течността  Joy

Супер ме развеселихте

smile3532 rotfImao

# 650
дааааа, и аз се смея на тъпотията си  hahaha
хайде лека , прохладна и безкомарна нощ!

# 651

Супер ме развеселихте

smile3532 rotfImao
и мен... Joy Joy...
мога да ви пратя някоя хлебарка,че и без това са много,може пък да ядат комари... newsm78...

# 652
  • Сливен
Сгъваемите кошарки, са на два етажа. Тоест, като е малак бебо, на горният етаж-после долу. Peace

Сега ни стой разглобено на балкона у свеки Flutter но не бих го ползвала пак. Naughty
Тц,тц .... Sad Аз съм хвърлила голяямо око на този модел, заради шкафчетата и това,че става на легълце  newsm78 Все още ми харесва модела...май май ще прибегна на сгъваемите

# 653

Нашата маймунка също падна от тази кошара на 8-9 месеца, но веднага след това просто свалих матрака на долното ниво и нямахме никакви проблеми. И до сега спи там, но съм махнала 3 пръчки от решетката, за да може да слиза. По принцип смятам, че е много удобна и ми спести много приспиване с това, че се люлее. С удоволствие бих купила отново такава, но просто нямам място. Сега обмислям варианта къде да преместя каката ако новото бебче е от незспиващите и се наложи да я ползвам newsm78

# 654
понеже гледам, че говорите за бебешки кошарки, вчера се разходихме до Метро и ми направи впечатление, че тези хубавите, дървените, които се люлеят и имат отсрани чекмедженца и отгоре - повивалник , са на промоция  269 лева, а аз ги гледах в магазините за по 390  Naughty

# 655
понеже гледам, че говорите за бебешки кошарки, вчера се разходихме до Метро и ми направи впечатление, че тези хубавите, дървените, които се люлеят и имат отсрани чекмедженца и отгоре - повивалник , са на промоция  269 лева, а аз ги гледах в магазините за по 390  Naughty

269лв, ама без ДДС, което реално си е 323лв. Simple Smile

И аз съм харесала тези - една приятелка си отгледа детенцето в такова, много й беше удобно за повиване, за дрешките на малкия и въобще, беше си удобно. Simple Smile

# 656
Здравейте!
ние сме с преносима кошара и сме ного доволна. Взимаме я навсякъде с нас, освен това си я пренасяме от стая в стая... Не е много ниско на земята, аз лично съм повдигнала малко нагоре матрака с одеала.
За Б2 може би ще взема дървено, още не съм 100% сигурна...

Вас изнервят ли ви много?Защото аз съм пред развод, не че не ме изнервяше и преди да забременея, ама вече почна да ми писва...

# 657
  • София
Здравейте мами,
Ето нещо забавно за приказките, малките момиченца и техните майки:

http://webcafe.bg/id_1676002675_Sad_za_Pepelyashka_i_Snejanka

Не знам как е при вас, но при мен гаденето и умората още не са изчезнали. То може би още е рано, но се надявам второто тримесечие да съм поне малко по-енергична и да се храня по-добре. В момента още ми се гади от месо, майонеза, мазни манджи и т.н. И постоянно подбирам какво да хапвам. Добре че, с плодовете и зеленчуците нямам проблем Simple Smile

# 658
BebEshOnDeL  миличка не се притеснявай.Аз половинката сутрин я понасям за 20 мин. от там нататък имам не поносимост към него и ми се иска да го  #2gunfire но това си е напълно в нещата.Хормоните не прощават.Трябва ти малка почивчица това е.
Всичко ще се оправи newsm10

# 659
  • Варна
Много благодаря за пожеланията за порасналото ми момиченце. От вчера духаме свещички по 100 пъти на ден, много се радва. Правихме голямо детско парти, голяма радост за децата.

Относно леглата, ние имахме сгъваемо в началото, изобщо не ми беше удобно, точно заради това, че не му се маха предната стена. А като ти се наложи вечер само да погалиш бебето, да му дадеш биберон, трябва да станеш ... После си купихме дървено легло, мъжа ми му сложи колеленца, да мога да си го местя, че ни е малка спалнята и в началото не му монтира решетката, в последствие я сложихме, издирих някакви архивни снимки, ето : http://tonibaraboni.snimka.bg/baby/beyibi-di-newborn.271542.7701078

А, и шезлонга на Fisher price ни беше много удобен, не знам кой го показа, само на него стоеше. http://www.sears.ca/product/fisher-price-newborn-to-toddler-rock … r/32281100?ptag=1

Общи условия

Активация на акаунт