Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 9

• 29 760
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • в очите на дъщеря си
ема нали сме си дружки ще се натъпчем в палатката някък си hahaha hahaha hahaha
За какво ти е палатка бе  Thinking Виж Бихтер как направо действа на тревата  Mr. Green Няма да си губим времето да го водим в палатка живота е кратък  Laughing

викаш от тревата на тревата hahaha hahaha hahaha

# 31
  • Варна
ема нали сме си дружки ще се натъпчем в палатката някък си hahaha hahaha hahaha
За какво ти е палатка бе  Thinking Виж Бихтер как направо действа на тревата  Mr. Green Няма да си губим времето да го водим в палатка живота е кратък  Laughing

викаш от тревата на тревата hahaha hahaha hahaha
smile3521 smile3521 smile3521

# 32
След финала са публикувани много статии за сериала.В едната статия критикуват сценаристите,че на гроба на Бихтер фамилията и е Йореоулу,а не Зиягил(фамилията по мъж)

# 33
Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени ако някой не и подаде ръка.

Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване.

Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване…

Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето… много често завинаги…

Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо.
Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива за да те възкреси или да те погуби завинаги.

Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано…
Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ… знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз - знаеш, че нищо няма да е както преди… знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия ...   

# 34
Добро утро! Hug

кафе,чай и нещо свежо за закуска

# 35
Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени ако някой не и подаде ръка.

Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване.

Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване…

Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето… много често завинаги…

Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо.
Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива за да те възкреси или да те погуби завинаги.

Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано…
Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ… знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз - знаеш, че нищо няма да е както преди… знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия ...  

newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

Анастасия за теб

# 36
Жените избират мъжете по цвета на очите им

06.07.2010

При избора на партньор най-важен е цветът на очите, твърдят чешки учени. Оказва се, че мъжете с тъмни очи имат по-голям приоритет.
Жените избират мъжете по цвета на очите им В проучването взели участие представители и на двата пола. Жените трябвало да разгледат снимки на мъже с различен цвят очи и да изберат най-симпатичния за тях господин. За изненада на специалистите повечето дами предпочитат мъже с кафяви очи.

Психолози обясняват, че представителките на женския пол подсъзнателно възприемат тъмнооките мъже като по-силни и смели, отколкото синеоките.

От научна гледна точка, кавалерите с кафяви очи имат специален ген, който регулира възпроизводството на тестостерон. По мнението на експерти е възможно именно този фактор на влияе на избора на жените.

Агенция БГНЕС

А на Киво очите са сини! Rolling Eyes  

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 09:20 от Slawena

# 37
  • в очите на дъщеря си
ДОБРО УТРО

# 38
ехоооооооооо Sick

# 39
  • в очите на дъщеря си

тук съм ама от сутринта главата ми пуши

# 40

направи кафе пауза за да презаредиш аз това правя в момента че после и моята ще подпуши  af

# 41
Добро утро Hug Hug Hug

# 42
  • в очите на дъщеря си

направи кафе пауза за да презаредиш аз това правя в момента че после и моята ще подпуши  af

сутринта рано пих , и сега ако пия още едно ще стане   comp03 tantrum

# 43
  • в очите на дъщеря си

Добро и на теб

# 44

Общи условия

Активация на акаунт